Τελευταίες αναρτήσεις

26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία” 
egerssi@otenet.gr 
www.apostoloupanos.gr 

Προ ολίγων ημερών ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιουνκέρ, έδωσε συνέντευξη στο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE, και ήταν άκρως αποκαλυπτικός αλλά και καταγγελτικός για το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης στη διενέργεια του δημοψηφίσματος και για το τι ακριβώς επεδίωκε μέσω αυτού του δημοψηφίσματος. Είπε λοιπόν, μεταξύ των άλλων ο κ. Γιούνκερ: «…αναρωτιόμουν κάποιες φορές, αλλά όχι πραγματικά, αν η ελληνική κυβέρνηση ήταν μια κυβέρνηση κυνική. Είναι ένα εκπληκτικό κατόρθωμα, απ΄ τη μια οι Έλληνες να απορρίπτουν ένα κείμενο με φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα και ένα μήνα αργότερα η ελληνική κυβέρνηση να προτείνει ένα κείμενο, πολύ πιο σκληρό απ΄ αυτό που απέρριψε ελληνικός λαός. Είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα…. Ποτέ δεν κατάλαβα τη στρατηγική της Ελλάδας και πιστεύω πολύ ειλικρινά μετά απ΄ όσα ζήσαμε, ότι η Ελλάδα δεν είχε πραγματική στρατηγική. Η στρατηγική και τα σχέδια καταστρώνονταν μέρα με τη μέρα….». 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πιέρ Μοσκοβισί, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και νυν Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, είπε μεταξύ των άλλων αποκαλυπτικών για τον πραγματικό ρόλο έμπιστων ανθρώπων του Τσίπρα στην κυβέρνηση: «… περάσαμε σχεδόν 24 ώρες κλεισμένοι και εκεί χάσαμε σίγουρα μια ευκαιρία. Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόθυμος να διαπραγματευθεί, όμως κάθε φορά ο Παππάς του έλεγε: “όχι κ. Πρωθυπουργέ δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εδώ, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτήν τη βάση”. Επανερχόταν λέγοντας: “Δεν ξεκινάω από αυτήν τη βάση”. Ήθελαν να μας οδηγήσουν έως το τέλος του Ιουνίου με το ρολόι στο χέρι ελπίζοντας το GREXIT να μας τρομάξει αρκετά ώστε να κάνουμε υποχωρήσεις στο χρέος και σε κάποιες εμβληματικές μεταρρυθμίσεις. Αυτή ήταν η τακτική τους και ο Βαρουφάκης ήταν εδώ για να μη διαπραγματευθεί….». 


Τη συγκεκριμένη συνέντευξη την πήρε το Mega Channel από το γαλλογερμανικό κανάλι, αλλά την υποβάθμισε και βέβαια – προφανώς με κυβερνητική παρέμβαση – θάφθηκε ολοσχερώς από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

Ωστόσο, ακούγοντας αυτή την κατ΄ εμέ συγκλονιστική συνέντευξη, θυμήθηκα την επιστολή με ψευδώνυμο που έλαβα προ αρκετών μηνών από μέλος – έτσι αυτοαποκαλείται – της ομάδος εξουσίας της παρούσας κυβέρνησης!! Το απόσπασμα του κειμένου που θα σας παραθέσω είναι άκρως προφητικό και επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρουν Γιουνκέρ, Μοσκοβισί, και όχι μόνο!! Εξυφαίνει το Μαρξιστικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ. Που ο συντάκτης αναφέρει πως στην κυβέρνηση θα συμμετέχει πάλι το κόμμα των ΑΝΕΛ, αυτών των αυτοψεκαζόμενων συνωμοτών, έτσι για να δείχνει πολυσυλλεκτική και δημοκρατική, θα επιχειρήσει να ξεκινήσει την Νέα Πορεία προς τα Εμπρός, ή μάλλον το Μεγάλο Άλμα προς τα Οπίσω, που θα είναι κάτι σαν την Μορφωτική Επανάσταση του Μάο ή σαν την Συνεχή Επανάσταση του Στάλιν. 

Παρακάτω σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα του κειμένου: «…..Όμως, επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω το άνομο και αθέμιτο σχέδιο που εδώ και τρεις μήνες έχει θέσει σε εφαρμογή, με εξαιρετική πράγματι μαεστρία, ο στενός πυρήνας του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με προεξάρχοντα αρχιερέα, δυστυχώς, τον κ. Τσίπρα. Μολονότι ο κ. Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του είχαν την ιστορική ευκαιρία να ηγηθούν μιας μεγάλης τιτάνιας προσπάθειας αποκατάστασης των πραγμάτων, εκσυγχρονισμού της χώρας και της φυγής προς τα εμπρός, αυτοί, δυστυχώς, προτίμησαν να ηγηθούν μιας μικρής ομάδος ανεγκέφαλων συνωμοτών, ιδεολογικά αγκυλωμένων στο 1949, που εξυφαίνουν και έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα δόλιο σχέδιο σφετερισμού της εξουσίας και δημιουργίας ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, τύποις μεν στο όνομα του απαρχαιωμένου και ξεφτισμένου σοσιαλιστικού ιδεώδους, που νομίζουν ότι υπηρετούν, κατ΄ ουσίαν όμως υπηρετούν γενόμενοι ανόμων συμφερόντων, τα οποία από ιδεολογική αγκύλωση, ηλιθιότητα και εγκεφαλική μαλάκυνση εξυπηρετούν. 

Το άνομο και αθέμιτο σχέδιό τους προβλέπει ότι αρχικώς θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τους ευρωπαίους θεσμούς σε βαθμό που είτε να μας οδηγήσουν στην έξοδο από το ευρώ, είτε να οδηγήσουν τα πράγματα σε μια “ηρωική” ρήξη και αποχώρηση από την ευρωζώνη, ώστε να μπορούν να επιρρίψουν την ευθύνη της εξόδου μας στους “δανειστές-πιστωτές” μας. Το σχέδιο, επίσης, προβλέπει ότι, και αν ακόμη οι ευρωπαίοι μας φερθούν με επιείκεια και δεν μας οδηγήσουν στην έξοδο, θα πρέπει να σκηνοθετηθεί ένα γεγονός, που θα μας οδηγήσει στην ρήξη. Η ρήξη πρέπει να φαίνεται ότι έγινε από υπαιτιότητα των ευρωπαίων και πάντως όχι από δική μας ευθύνη και ότι αποτελεί την μοναδική λύση για την διατήρηση της “εθνικής αξιοπρέπειάς” μας και της εθνικής υπερηφάνειας μας. Έτσι θα χρειαστεί να προσφύγουμε σε νέες εκλογές ή σε δημοψήφισμα για να αναβαπτισθούμε στα νάματα του περιούσιου λαού μας, ο οποίος “υπερήφανος” και “αξιοπρεπής” θα χειροκροτεί την κυβέρνηση, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, που είχε το σθένος να τα “βάλει” με τους δανειστές-πιστωτές, που είπε το νέο ηρωικό “ΟΧΙ”, που έγραψε “χρυσές σελίδες” στην σύγχρονη ιστορία!! 

Έτσι, η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει ένα εκλογικό ποσοστό, που θα της δώσει την ισχύ μιας νέας πιο νωπής “λαϊκής” εντολής για να διαχειρισθεί τα πράγματα, για να επικυρώσει την έξοδό μας από το ευρώ και την ευρωζώνη (σε δεύτερο στάδιο από την Ευρώπη), για να φέρει την δραχμή, για να αποκτήσουμε “εθνική ανεξαρτησία”, “λαϊκή κυριαρχία”, “εθνική αξιοπρέπεια”, και “υπερηφάνεια”, και φυσικά να βιώσουμε τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας και την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, όμοιου με αυτό που βίωσαν δίπλα μας οι Αλβανοί ή οι Βούλγαροι ή οι Ρουμάνοι ή, επί το επιεικέστερο, αυτό που βιώνει η Βενεζουέλα ή ακόμη και η συμπαθής Κούβα και άλλες χώρες παρίες της Διεθνούς Κοινότητας….».

Κλείνοντας, πιστεύω πως από όλα τα παραπάνω συνταρακτικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι την σημερινή – για τους αδαείς - μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως καταλήγει ο αριστερός συντάκτης της προ μηνών επιστολής: «Σκοπός τους, όμως, είναι η καταστροφή όλων, η χρεοκοπία και η πτώχευση της χώρας, η χρεοκοπία και η πτώχευση των τραπεζών και των επιχειρήσεων, η καταστροφή όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των δομών της χώρας, γιατί μόνον έτσι μέσα από την καταστροφή και την φτώχεια θα μπορεί να επιβάλλει το ανελεύθερο, ολοκληρωτικό καθεστώς, που μετά μανίας οραματίζεται. Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι δεν την πιστεύουν, θα την ζήσουν σύντομα στο πετσί τους, όταν θα αναπολούν τον χαμένο παράδεισο ελευθερίας και δημοκρατίας, θα τολμούσα να πω και ευδαιμονίας, που με κόπο, αλήθειες και ψέματα δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια!!!Share

2 σχόλια:

μπλαμπλα είπε...

Εαν αυτο ειναι μαρξιστικο λενιστικο και οχι δεξειο σχεδιο εγω ειμαι ο παπας

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οι δεξιοι το βλεπουν σαν δεξιο σχεδιο και οι αριστεροι που τους βλεπουν σαν προδοτες το βλεπουν δεξιο....
Ελληνικό χάος....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.