8 Νοεμβρίου 2013

«Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης»

Γράφει ο Ν. Παπαδόπουλος, 
πρώην φανατικός Νεοδημοκράτης

Αντώνη Σαμαρά και λοιποί βολεμένοι πρώην συνιδεάτες μου. Αποχωρώ από το μαντρί του κόμματος ντροπιασμένος, θυμωμένος και εξαπατημένος.

Ντρέπομαι γιατί υπηρέτησα ως στέλεχος μία παράταξη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων!! 

Θυμώνω γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να πεισθεί για τον δήθεν πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών του κόμματος.

Εξαπατήθηκα όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που δεν αντιλήφθησαν ότι οι κεφαλές του κόμματος είναι τμήμα μιας ενδοτικής συντεχνίας!

Η εικόνα που είχα ενός κόμματος, με αρχηγό και βουλευτές με σθένος, οι οποίοι θα έσωζαν την χώρα και θα ανακούφιζαν τους πολίτες, έχει παραμορφωθεί σε γκροτέσκικο εφιάλτη, από τις πράξεις τα ψέματα, και την οσφυοκαμψία τους απέναντι στους δανειστές!!

Η συμπόρευση με το ΠαΣοΚ, προσβάλει την νοημοσύνη μου, αφού συνωμοτήσατε με τον φταίχτη και τον σερβίρετε ως σωτήρα!!!

Γίνατε ίδιοι!!!
Παραδίδετε την χώρα αμαχητί υποκύπτοντας σε εκβιασμούς συμφερόντων τα οποία είχατε «εξυπηρετήσει» στο παρελθόν!
Με θλίψη διαπιστώνω ότι οι Γερμανοί και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτούς δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα!

Άφησαν πίσω Γερμανοτσολιάδες οι οποίοι σήμερα έριξαν τα προσωπεία και αποτελούν πλέον μια χρυσοπληρωμένη αριστοκρατία, η οποία νομοθετεί προς όφελός των ιδίων και των συνεταίρων τους και εναντίον των Ελλήνων!

Καταστρέψατε την Ελληνική Οικονομία και διαλύετε το κράτος για να σώσετε άλλες χώρες και άλλα οικονομικά συμφέροντα!

Αποδειχθήκατε τουλάχιστον δεινοί ψεύτες αλλά και στυγνοί υπηρέτες συμφερόντων τα οποία ορέγονται την χώρα και τον πλούτο της!! Ορέγονται την εξαφάνιση των Ελλήνων!
Προστατεύετε τους μεγαλο-οφειλέτες, για λόγους που πλέον είναι γνωστοί σε όλους και οδηγείτε τους μικρομεσαίους στην φτώχεια!

Έχετε δημιουργήσει γύρω σας μία χρυσοπληρωμένη αυλή την οποία εξακολουθείτε και αμείβετε πλουσιοπάροχα από το υστέρημα των πολιτών, με την ανοχή των δανειστών
Έχετε κάμψει την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους, κάνοντας άλλες εποχές να φαντάζουν παράδεισος εμπρός στην σημερινή πραγματικότητα!

Ερωτηματικά μου δημιουργεί και η δολοφονία του άτυχου Φύσσα, ή οποία ήλθε σε μία πολύ βολική στιγμή για την συγκυβέρνηση!
Δεν ξέρω τελικά ποια είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην χώρα.

Όσοι ωθούν Έλληνες στην αυτοκτονία είναι κατά την εκτίμησή μου ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών!

Επιβεβαιώνετε όλα όσα σας καταλογίζουν τροποποιώντας στον Ποινικό Κώδικα τα άρθρα 134 (εσχάτη προδοσία), 138 (επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας), 139 (προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας), 148 (διακεκριμένη κατασκοπεία) και του άρθρου 298 (περί καταχραστών δημοσίου χρήματος)!

Αποχωρώ από το μαντρί της Ν.Δ. αηδιασμένος από την οσφυοκαμψία των βουλευτών οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνον για την καλοπέρασή τους, αδιαφορώντας για τα δεινά που προκαλούν στην χώρα και στους πολίτες ψηφίζοντας ως κοπάδι, ελαφρά την καρδία και με τσέπη που κουδουνίζει!

Ντρέπομαι κύριοι, να κοιτάξω κατάματα τα παιδιά μου και αυτούς που δεν ψήφισαν τα φιλομνημονιακά κόμματα!

Ντρέπομαι γιατί υποθήκευσα και το δικό τους μέλλον, γιατί επέτρεψα να με εξαπατήσετε με τον δήθεν πατριωτισμό σας και έτσι συνέβαλα στη υποδούλωση του δικό τους μέλλοντος και του μέλλοντος των γενεών που θα έλθουν!

Δεν σας ζητώ να αισθανθείτε αιδώ, γιατί σας βρίσκω λειψούς σε αξιοπρέπεια ή ευθιξία.

Πρώτιστη επιθυμία μου είναι να απαλλαγούμε από εσάς το συντομότερο, για να γλυτώσει η χώρα και οι πολίτες!!

πηγή
Ποσειδώνας Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.