31 Ιουλίου 2020

Εκβιάζει με χρηματοδοτήσεις η Ε.Ε. όσους αντιστέκονται στους ΛΟΑΤΚΙ....

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποσύρει τις επιχορηγήσεις στο πλαίσιο ενός προγράμματος αδελφοποίησης από έξι πόλεις της Πολωνίας λόγω της στάσης τους προς την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ. 

Η ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε στο Twitter από την Επίτροπο για την Ισότητα της ΕΕ, Χελένα Νταλί. Η επίτροπος δήλωσε πως «Οι αξίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα της ΕΕ πρέπει να γίνονται σεβαστά από τα κράτη μέλη και τις δημόσιες αρχές», ενώ πρόσθεσε «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απορρίφθηκαν 6 αιτήσεις αδελφοποίησης πόλεων που υιοθέτησαν ψηφίσματα για ζώνες “οικογενειακών δικαιωμάτων” “απαλλαγμένες από την ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία”.

Οι πόλεις και οι δήμοι είχαν υποβάλει αίτηση για επιχορήγηση μεταξύ 5.000 και 25.000 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αδελφοποίησης του έργου «Ευρώπη για τους πολίτες», το οποίο στοχεύει στην ενθάρρυνση της συζήτησης και της συμμετοχής των πολιτών στις πολιτικές της ΕΕ.

Το 2019, 80 δήμοι στην Πολωνία ανακηρύχθηκαν «απαλλαγμένοι από την ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ», υποστηριζόμενοι από τοπικούς πολιτικούς που συνδέονται με το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη. Η απόφαση βασίστηκε στην βαθιά χριστιανική παράδοση των Πολωνών και στην προσπάθεια τους να μην επιτρέψουν την διείσδυση δυτικών ιδεολογιών που έχουν ως σκοπό την αλλοίωση των παραδόσεων τους.

Η Πολωνοί με την σειρά τους καταγγέλλουν πως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει την αδιαφορία της ΕΕ για την εθνική κυριαρχία των κρατών και τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μπράβο στους Πολωνούς...
Μας βάζουν όλους τα γυαλιά...
Πρώτα και πάνω από όλα είναι Πίστη και Πατρίδα...
Δυστυχώς όμως στην δική μας πατρίδα επικρατούν στην ηγεσία οι ξεπουλημένοι πολιτικοί που επικροτούν και προπαγανδίζουν την διαστροφή...
Η νεοταξική Ευρωπ. Ενωση με όπλο της χρηματοδοτήσεις προσπαθεί να "συνετίσει" όσους προσπαθούν να αντισταθούν στην προώθηση της σεξουαλικής διαστροφής...

Πρέπει κάποτε να το χωνέψουμε.
Η πατρίδα μας καμία θέση δεν έχει μέσα σε αυτό το βρωμερό νεοταξικό μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ενωση...
Τα κατοχικά μπλέ λάβαρα με τα κίτρινα αστεράκια πρέπει να κατέβουν από όλα τα δημόσια κτίρια, τα σχολεία μας, τα νοσοκομεία μας και την ίδια την ελληνική βουλή...
Φτάνει πια με αυτούς τους ανθέλληνες φασίστες της Ε.Ε.Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το σχόλιο σου αδελφέ Θάνο!
Η πατρίδα μας καμία θέση δεν έχει μέσα στην νεοταξίτικη φασιστική Ευρωπαϊκή Ενωση!!!

Αειθαλάς

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.