12 Ιουλίου 2020

Την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας θα ακολουθήσει στρατιωτική εισβολή στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τι πραγματικά σηματοδοτεί η δεύτερη άλωση και η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας. Η Ελλάς πρέπει πλέον να κηρύξει συναγερμό διότι η ενέργεια αυτή αποτελεί προαναγγελία στρατιωτικής εισβολής

Η απόφαση για την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο των τούρκων απέναντι στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή συνιστά μια κοσμογονική αλλαγή διότι για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία και μάλιστα με τη βούλα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Τουρκίας, αμφισβητείται η υπογραφή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αυτή ακριβώς η αμφισβήτηση αποτελούσε την βάση της προσφυγής που οδήγησε στην απόφαση μετατροπής του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Η προκλητικότητα μετουσιώθηκε σε αμφισβήτηση και τώρα σε απειλή

Τις δηλώσεις του Ερντογάν διαχρονικά θα έπρεπε να της παρακολουθούμε με μεγαλύτερη προσοχή. Διότι αποτελούν μία στρατηγική αλληλουχία που αποκαλύπτει τον τελικό του σκοπό. Ο Ερντογάν λοιπόν έχει αναφερθεί πολλές φορές με απαξιωτικά λόγια στην περιβόητη συνθήκη της Λωζάνης. Την συνθήκη που καθορίζει τα σύνορα του νεότερου τουρκικού κράτους.

Ο Εντογάν λοιπόν αμφισβήτησε την συνθήκη, χρεώνοντας την στον Κεμάλ Ατατούρκ! Και έχει σαφές σχέδιο, αφού ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στην συνθήκη. Η αμφισβήτηση λοιπόν της υπογραφής του Κεμάλ Ατατούρκ με αφορμή την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, ανοίγει τον δρόμο για να αμφισβητηθεί και η συνθήκη της Λωζάνης! Και δεν μιλάμε πλέον για μία λεκτική αμφισβήτηση από τον Ερντογάν, αλλά για μία θεσμική ακύρωση σε ανώτατο επίπεδο. Δεν μιλάμε για πρόθεση η πόθο αλλά για τετελεσμένο. Και μάλιστα αμετάκλητο. Δηλαδή, ο Ερντογάν αμφισβητεί τα σύνορα του τουρκικού κράτους, με σκοπό φυσικά να τα παραβιάσει εις βάρος των γειτονικών χωρών. Όπως ακριβώς κάνει στην Συρία και το Ιράκ.

Η αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης λοιπόν, μέσω της αμφισβήτησης της υπογραφής του Κεμάλ Ατατούρκ, αφορά τόσο τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και την Θράκη! Αφού ο χαρακτηρισμός της μουσουλμανικής μειονότητας ως ελληνικής και όχι τουρκικής, απορρέει ακριβώς από αυτή τη συνθήκη. 

Προειδοποιούμε την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδος. Όλες τις πολιτικές δυνάμεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Εγερθείτε, αφήστε στην άκρη τις όποιες διαφορές σας και σφυρηλατήστε κλίμα εθνικής ενότητας. Μόνο με εθνική ενότητα θα συντρίψουμε το τουρκικό σχέδιο εισβολής. Όποιος δεν το βλέπει είναι πλέον εθνικά επικίνδυνος. 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.