11 Ιουλίου 2020

Από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στο ΑΙΓΑΙΟ και από εκεί στην πραγματοποίηση των προφητειών.

Η τουρκία φέρνει πανδημία πολέμου και προδοσίας 

ΕΡΩΤΗΣΗ 
Γιατί κανένας άγιος πατέρας μας δεν μίλησε για την πρόσφατη βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ή για την δεύτερη άλωση που λένε οι νεοποχίτες; ( και εδώ να απαξιώσουν την ψυχολογία του Έλληνα) 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
Γιατί έπρεπε μόνοι μας να καταλάβουμε από ποιο σημείο θα ξεκινήσουν τα γεγονότα και να κατανοήσουμε ότι επετράπει αυτό άνωθεν για τις δογματικές και ηθικές παρεκτροπές μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ίσαμε με 10 έτη συνεχόμενης αρθρογραφίας πάνω σε κοφτερά βράχια επικεντρωθήκαμε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ καθότι πέριξ και εντός αυτής βρίσκεται η μελλοντική ιστορία μας. 

Δεν θα να αναφερθούμε στους χλευασμούς και το μπούλιγκ από σοβαροφανείς κύκλους που η αδιαφορία τους συμβάδιζε με την ταύτιση τους με τα πακέτα της ΕΕ και τις δημόσιες σχέσεις με το σύστημα. 

Τώρα και αυτά τελειώνουν μαζί με την ψευτοκατασκευή που λέγεται Ευρωπαική ένωση μαζί με το άνοιγμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ στους επέκεινα χρόνους μας ως κέντρο πνευματικής αναμόρφωσης του ανθρώπινου πολιτισμού σύμφωνα με τα ρηθέντα υπό των αγίων μας. (όλα αυτά μετά την πολύ σύντομη κατάληψη της από τους βαρβάρους) 

Ασκητής μόλις έμαθε τα καθέκαστα αργά το βράδι για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, μας είπε «προχθές έβλεπα κάποιον να δίνει εισιτήριο αναχώρησης στον Ερντογάν και να του λέει 
- ¨άραγε θα αντέξεις να δεις το υπόλοιπο σου;¨» 
- «άκουσε λοιπόν, μαζί με τον Ερντογάν αναχωρεί και η ίδια η τουρκία από την ιστορία, δεν έχουν ικανό χρόνο» 
- «μαζί τους αναχωρούν και οι Έλληνες φίλοι του Ερντογάν που τόσα χρόνια έκαναν μόνο ζημιά στην πατρίδα τους, δεν χρειάζεται να σου τους πω, τόσες αγκαλιές και φιλιά μαζί του δεν χωρούν ούτε μέσα στις φωτογραφίες που έβγαζαν για να δείξουν το ειδύλλιο τους» 
- «μαζί με αυτούς αναχωρούν και οι σημερινοί ηγέτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας, γιατί τους σιχάθηκε ο ουρανός» 

Καλά Γέροντα όλοι αυτοί αναχωρούν, θα γεμίσει το λεωφορείο; Τον ρωτήσαμε και μας απάντησε: 
- «ποιος φταίει που τα βράδια η Ελλάδα αντί για θυμίαμα και λιβάνι μυρίζει χασίς και θάνατο παραλυσίας;» 
- «ποιος φταίει για την νέα ύπουλη τουρκοκρατία που ήρθε στην Ελλάδα;» 
- «ποιος θα φταίει για όλα όσα θα πάθουμε στην συνέχεια;» 
- «η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι η έναρξη, το τέλος της εποχής και η αρχή της αναμόρφωσης του πολιτισμού γιατί μέσα σε αυτήν βρίσκεται η πεμπτουσία της ανθρωπιάς εν Χριστώ» 
- «ο κόπος σου παιδί μου και των άλλων παιδιών που έσκυψαν τόσα χρόνια πάνω στα ιερά και τα όσια μας δεν θα πάει χαμένος» 
- «ΤΩΡΑ ξεκινούν να πραγματοποιούνται οι μεγάλες αλήθειες»  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.