25 Απριλίου 2020

Ξεφτιλίστηκε οικογενειακώς ο Μητσοτάκης κι εκτέθηκε πάλι η κυβέρνησή του... Χαιρετούρες στην Πρωτοψάλτη στο φορτηγό, πρόστιμο στην εικόνα της Παναγίας στο αγροτικό!!!!!

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα από το Αίγιο:

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδα της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας.

H περιφορά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης έγινε με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και ο τοπικός μητροπολίτης Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με το aigialeiapress.com, όταν τελείωσε η περιφορά, η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό καθώς σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα. Παράλληλα «κόπηκε» και πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά. 

πηγή 

.....και τώρα το δημοσίευμα για την σημερινή φιέστα έξω από το Μαξίμου με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη επί φορτηγού....

Ένα ιδιότυπο αλλά σίγουρα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα έγινε σήμερα απρόσμενα, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Η 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων, γέμισε την Αθήνα με μελωδίες κι έκανε μια στάση στην Ηρώδου Αττικού. Ο πρωθυπουργός βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να την ακούσει και να χειροκροτήσει.
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει μέρος σε τηλεδιάσκεψη με τους Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά και Βασίλη Κοντοζαμάνη προκειμένου να συζητηθεί το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων. 


Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη χάριζε στους Αθηναίους μία χαρούμενη νότα στην καραντίνα χάρισε δίνοντας συναυλία στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό. 


Η καλλιτέχνις ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι για την ιδιαίτερη συναυλία της και επισκέφθηκε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας. 
Φυσικά, όσοι Αθηναίοι έτυχαν να περνούν από το δρόμο σταμάτησαν για να τη φωτογραφήσουν, αλλά το ίδιο έγινε και με άτομα που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να την απολαύσουν. 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν πιστεύω κανείς αφελής να θεωρούσε ότι θα έτρωγε πρόστιμο η Πρωτοψάλτη;
Αφού επιτρέπεται η μεταφορά ανθρώπων στο φορτηγό.... για χάρη του Μητσοτάκη το βαπτίζεις και λεωφορείο...
Και φυσικά ούτε κι ο οδηγός του φορτηγού έκανε καμία παράβαση (ήθελα να ήξερα τις έγραφε το sms....)

Εσείς βλέπετε κάποια μεθόδευση κατά της πίστης μας;
Εγω δεν βλέπω....
Εξάλλου η Αλκηστις είναι κατά βάσιν ανώτερη ύπαρξη από την Παναγία μας...

Α, να χαθείτε νεοταξικά κοπρόσκυλα...


(συγνώμη για την ένταση, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να μην βγείς εκτός εαυτού...)


ΥΓ. Ευτυχώς έχουν γρήγορα αντανακλαστικά στο Αίγιο οι πιστοί ΕΔΩ



Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Αυτη η επιλεκτικη συνεχομενη κ απροκαλυπτη επιθεση εναντιον της ορθοδοξιας ,συγκαλυμμενη πισω απο νομους χωρις τα ιδια μετρα κ σταθμα ,''βγαζει ματια ''
Εχουν ξεφυγει τα απανταχου λαμογια με το περισσιο θρασος . ΝΤΡΟΠΗ !

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή 1000 φορές!
Μεγάλη πρόκληση!
Πηγαίνουμε γυρεύοντας να εξοργίζουμε τον Κύριο!

Αειθαλάς

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.