26 Απριλίου 2020

Έρευνα: «Η παρασκευή ιών»

Τον Δεκέμβριο 2019 υπογράφτηκε, ως γνωστόν, η νέα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας. Αυτό που έκανε τις Αμερικανικές Υπηρεσίες να ψάχνονται, είναι ότι οι Κινέζοι έβαλαν τελευταία στιγμή μια ρήτρα πανδημίας!
Mια έρευνα γύρω από τον COVID19, χρησιμοποιώντας επίσημες επιστημονικές πηγές και δημοσιογραφικές πηγές του εξωτερικού. 

Γράφει ο Φυσικός 

Ξεκινάω με κάτι τρομακτικό. O βιολόγος και δημοσιογράφος του επιστημονικού περιοδικού Nature (κορυφαίου στη Γη), Declan Butler, έγραψε στις 12/11/2015 το παρακάτω άρθρο:  
https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787 

Διαβάστε το. Καταγγέλλει το επικίνδυνο χρηματοδοτούμενο project των ΗΠΑ για τον ιό SHC014, ο οποίος αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί και προκαλεί το SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome – Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) και το MERS (Middle East Respiratory Syndrome – Αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής).

Πρόκειται για έναν ιό-χίμαιρα, όπως αναφέρεται, ο οποίος μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών, αποδεικνύοντας ότι η επιφανειακή πρωτεΐνη του SHC014 έχει την απαραίτητη δομή για να συνδεθεί με έναν βασικό υποδοχέα στα κύτταρα και να τα μολύνει.

Προκάλεσε επίσης ασθένεια σε ποντίκια, αλλά δεν τα σκότωσε. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν ως ένα βαθμό τέτοια πειράματα και κάποιοι επιστήμονες πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Το βιολογικό εργαστήριο της Γιουχάν εμπλέκεται σε αυτή την παρασκευή. 

Στο παρακάτω link θα δείτε ότι ο COVID19 διαφέρει κατά 7% από εκείνο τον ιό:  
https://en.wikipedia.org/wiki/SHC014-CoV 

To παρακάτω paper γράφτηκε από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Οχάϊο, της Βόρειας Καρολίνας και της Πενσυλβάνια. Αναφέρει ότι δεν βρίσκει αποδείξεις για εργαστηριακή Παρασκευή του συγκεκριμένου ιού, καταλήγουν όμως στο εξής: ‘’We should emphasize that, although SARS-CoV-2 shows no evidence of laboratory origin, viruses with such great public health threats must be handled properly in the laboratory and also properly regulated by the scientific community and governments’’ («Πρέπει να τονίσουμε ότι, παρόλο που το SARS-CoV-2 δεν παρουσιάζει στοιχεία εργαστηριακής προέλευσης, οι ιοί με τόσο μεγάλες απειλές για τη δημόσια υγεία πρέπει να αντιμετωπίζονται σωστά στο εργαστήριο και επίσης να ρυθμίζονται σωστά από την επιστημονική κοινότητα και τις κυβερνήσεις»)  
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/22221751.2020.1733440 

Επίσης, διόλου απαρατήρητες είναι οι δηλώσεις του Trump στο Coronavirus Task Force Press Briefing, ότι ο COVID19 μάλλον προέρχεται από τον εργαστηριακά παρασκευασμένο ιό SHC014, όπως θα δείτε και στο παρακάτω δημοσίευμα της Washington Post.  
https://www.washingtonpost.com/politics/2020/04/15/trump-coronavirus-briefing-takeaways/ 

Μάλιστα, o Trump ανέφερε ότι εξαιτίας της μετάδοσης του μέσω του αέρα, είναι πιθανό μια ασκούμενη στο Ινστιτούτο Iολογίας της Γουχάν να μολύνθηκε τυχαία και να διέδωσε τον ιό στο φίλο της και σε άλλους, όταν βγήκε και πήγε σε μια κοντινή ψαραγορά, με αποτέλεσμα ο ιός να ξεφύγει. Επίσης, σε αυτό ανέφερε ότι οι Κινέζοι προσπάθησαν να ανταγωνιστούν τους Αμερικάνους και προχώρησαν περαιτέρω τις έρευνες, που όμως είχαν ξεκινήσει με χρηματοδότηση των ΗΠΑ μέσα στην Κίνα (όχι τυχαία).  
https://www.foxnews.com/politics/coronavirus-wuhan-lab-china-compete-us-sources 

Νωρίτερα, τον Μάιο του 2013 ανακοινώθηκε επισήμως στο Nature ότι ομάδα επιστημόνων από την Κίνα ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΟ-ΧΙΜΑΙΡΑ, δηλαδή διπλό ιό, ο οποίος μπορεί να ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, όπως κατήγγειλε και ο Trump. 

Μια ομάδα επιστημόνων στην Κίνα δημιούργησε υβριδικούς ιούς αναμειγνύοντας γονίδια από το H5N1 και το στέλεχος H1N1 (από την πανδημία γρίπης των χοίρων του 2009) και έδειξαν ότι ορισμένα από τα υβρίδια μπορούν να εξαπλωθούν μέσω του αέρα μεταξύ ινδικών χοιριδίων. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας τους δημοσιεύονται στο επιστημονικό περιοδικό Science –
https://science.sciencemag.org/content/340/6139/1459.full ). To link είναι παρακάτω:
https://www.nature.com/news/scientists-create-hybrid-flu-that-can-go-airborne-1.12925 

Προφανώς μερικές εταιρείες συνέχισαν τις έρευνες σε παρασκευές ιών, που όμως επισήμως το Αμερικανικό κράτος είχε ανακοινώσει ότι σταματά την χρηματοδότηση για τέτοιες έρευνες από τον Οκτώβριο του 2014, δηλαδή ένα χρόνο πριν τον SARS. Και οι Αμερικάνοι σταμάτησαν τη χρηματοδότηση βλέποντας ότι μπορεί να ξεφύγει το θέμα:  
https://www.npr.org/sections/health-shots/2014/10/17/357010964/u-s-to-temporarily-halt-funding-for-controversial-virus-research?t=1587563079684 

Στην ουσία, θέλησαν να σταματήσουν την όρεξη που άνοιξε σε ορισμένες εταιρίες, να φτιάξουν χιμαιρικούς ιούς, όπως και σε κάποια εργαστήρια που αναγέννησαν τον ιό της Ισπανικής Γρίπης του 1918:  
https://www.cdc.gov/flu/about/qa/1918flupandemic.htm 

Ήδη από το 2006 ο Dr Jan van Aken με άρθρο του στο Nature έγραφε ότι δεν είναι τόσο ωφέλιμη η πρώτη εργαστηριακή αναγέννηση του ιού της Ισπανικής Γρίπης, που πρωτοέγινε το 2005:  
https://www.nature.com/articles/439266a 

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Λοιμωδών Νοσημάτων Dr Faucci, ζήτησε το 2012 να σταματήσουν οι έρευνες, γιατί ανησυχούν όλοι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τρομοκράτες ως ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ. Υπόψιν, ότι υπήρχε συνεργασία ΗΠΑ-Κίνας σε αυτόν τον τομέα.

Ωστόσο, ο Trump τις προάλλες τον κατηγόρησε ότι το 2015 έδωσε 3.7 εκ. ευρώ στο Ιολογικό εργαστήριο της Γιουχάν!  
http://www.gilmermirror.com/view/full_story/27725107/article-U-S–government-gave-%243-7million-grant-to-Wuhan-lab-at-center-of-coronavirus-leak-scrutiny? 

O Dr Faucci απαντά ότι αυτά είναι ψέματα.  
https://www.businessinsider.com/fauci-throws-cold-water-conspiracy-theory-coronavirus-escaped-chinese-lab-2020-4 

Τρομερό ενδιαφέρον προκαλεί το λεγόμενο ‘’Event 201’’, το οποίο έγινε τον Οκτώβριο 2019 μεταξύ του Πανεπιστημίου John Hopkins, του World Economic Forum και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και αφορούσε ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ! Παρακάτω το link του event και οι συμμετέχοντες:  
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/ 

Αν θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα, τα δημοσίευσε το World Economic Forum τον Μάρτιο 2020 παρακάτω:

Προφητικό ή ήξεραν; Ξαναγράφω να το χωνέψουν όλοι, ότι έγινε προσομοίωση πανδημίας τον Οκτώβριο! 

Πάμε παρακάτω. Τον Δεκέμβριο 2019 υπογράφτηκε, ως γνωστόν, η νέα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας. Αυτό που έκανε τις Αμερικανικές Υπηρεσίες να ψάχνονται, είναι ότι οι Κινέζοι έβαλαν τελευταία στιγμή μια ρήτρα πανδημίας! Δηλαδή τον Δεκέμβριο που ήδη ο ιός θέριζε στην Κίνα! Παρακάτω το link:  
https://www.ibtimes.sg/china-added-pandemic-clause-us-trade-deal-days-before-reporting-first-coronavirus-case-43193 

Σε ό,τι διαβάσατε, δεν υπάρχει κάποιο σενάριο ή υπόθεση. Μόνο επιστημονικές μελέτες και επίσημα γεγονότα. 

Ξέρω τι σκέφτεστε. Μη νιώθετε μόνοι. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. 

ΥΓ: O Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (έχει 2 PhD, ένα στο Αριστοτέλειο και ένα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας) και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ 2012-2014, υποστηρίζει πως πριν 2-3 χρόνια το περιοδικό Nature δημοσίευσε έρευνα Κινέζων επιστημόνων οι οποίοι κατασκεύασαν εργαστηριακά RNA ιούς, όπως είναι και ο κορονοϊός COVID19. 

Η επιστημονική κοινότητα αντέδρασε τότε προς τoυ διευθυντή του Nature για τη δημοσίευση και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι οι Κινέζοι επιστήμονες είχαν πάρει άδεια για την έρευνά τους απo tην αρμόδια επιτροπή βιοηθικής της χώρας τους. 

Σε ερώτηση αν υπάρχουν άλλα εργαστήρια που κατασκευάζουν RNA ιούς δηλώνει πως δεν γνωρίζει, δεν το αποκλείει αλλά δεν έχει υπόψη του άλλη σχετική έρευνα που να είδε το φώς της δημοσιότητας. Επίσης, αναρωτιέται γιατί κατά την τελευταία δεκαετία η ανθρωπότητα έχει κατακλυστεί απο RNA ιούς! 

Η συνέντευξη δόθηκε διαδικτυακά πριν λίγες ημέρες και καλό είναι να την ακούσετε όλοι, πρόκειται για εξαίρετο επιστήμονα. Α πάλι βαριέστε, ακούστε απλά το τρίλεπτο μεταξύ 23-26 λεπτού.

Πηγή: kourdistoportocali



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.