6 Δεκεμβρίου 2018

Η Ζαχάροβα προαναγγέλλει φωτιά όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο ΑΙΓΑΙΟ.

Για να βάλουμε ένα καλό ερώτημα κυρία Ζαχάροβα, πως θα αποσταθεροποιηθεί η Κύπρος; Με τον συνεταίρο σου τον Τούρκο; 
Πρέπει τα νεύρα των μεγάλων να είναι πολύ, μα πάρα πολύ τεντωμένα, διότι ειδάλλως δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα αυτά τα παλαβά που γίνονται. 
Στο παρασκήνιο συμβαίνουν τόσα, που αν τα μαθαίναμε θα έμπαινε η ανθρωπότητα από σήμερα στα πυρηνικά καταφύγια. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πάει – πάει η κόντρα Ρωσίας – ΗΠΑ και αρχίζει να ακουμπά δραματικά το ΑΙΓΑΙΟ και την Λεκάνη της Αν. Μεσογείου. 

Σου λέει ο Ρώσος έρχεται το ΝΑΤΟ να μας ενοχλήσει ξεδιάντροπα στην Αζοφική Θάλασσα, εμείς αντίστοιχα θα πρέπει να τινάξουμε στον αέρα όλο το ενεργειακό πρόγραμμα που εκπονήθηκε στα «χρυσά θαλάσσια αγροτεμάχια πέριξ της Κύπρου». 

- Ποιον έχουμε ευκαιριακό φίλο για να αναλάβει αυτή την εργολαβία; 
- Μα φυσικά τον τούρκο. 
Αυτά είναι τα δεδομένα. 

«Μπαρούτι βάζουν οι Ουκρανοί σε Μαύρη Θάλασσα και Αζόφ καθώς πριν λίγο έγινε γνωστό πως το ΝΑΤΟ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κιέβου και θα αποστείλει ναυτικές δυνάμεις στην Θάλασσα του Αζόφ!» Βασίλης Καπούλας  
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ 

«Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει στην ηγεσία της Κύπρου ότι περαιτέρω στρατιωτικοποίηση του νησιού και ένταξή του στα σχέδια των ΗΠΑ και του NATO στην περιοχή θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε επικίνδυνες αποσταθεροποιητικές συνέπειες για την Κύπρο", ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα»  
http://www.capital.gr/diethni/3331614/ 

«Τι κρύβεται πίσω από την απειλή της Ρωσίας στην Κύπρο; 
Το ΝΑΤΟ «πειράζει» τη Ρωσία στη Μαύρη θάλασσα και στέλνει μήνυμα παράλληλα ότι είναι η τελευταία της ευκαιρία να συμμορφωθεί και ακολούθως η Ρωσία, απαντά με διάθεση να «πειράξει» τη Μεσόγειο.» Μαρίνα Χατζηκώστα  
http://www.sigmalive.com/news/politics/ 

«Πιόνι στα χέρια της Μόσχας η Άγκυρα για την ενεργειακή της πολιτική» 
«Ήταν 19 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. 
Εκεί, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, πραγματοποίησαν μια τελετή για την ολοκλήρωση του πρώτου υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, συνδέοντας τη Ρωσία με τις ευρωπαϊκές ακτές της Τουρκίας.

Η τελετή στις 19 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη ήταν κάτι περισσότερο από άλλη μία ευκαιρία για φωτογράφιση. Ήταν ένα σύμβολο επιτυχίας των ρωσικών στόχων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ευρώπης, με τη βοήθεια της Τουρκίας. Μαζί με τη συμφωνία για τους S400 της Ρωσίας, ήταν ένα σύμβολο για το πόσο αποτελεσματικά χρησιμοποιεί η Μόσχα την διπλωματική απομόνωση της Άγκυρας προς όφελός της. Για την Άγκυρα, αυτός ήταν ένας ακόμη τρόπος να πει στον κόσμο: η Τουρκία έχει σημασία» Του Marc Pierini
http://www.capital.gr/carnegieeurope-eu/ 

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; 
Ο Τούρκος φαίνεται να λαμβάνει εργολαβίες και φουσκώνουν με αέρα τα μυαλά του. 
Ο τούρκος ως συνήθως θα υπερβεί τις κόκκινες γραμμές και θα επεκταθεί όχι μόνο στο να προκαλεί πέριξ της Κύπρου αλλά και στο ΑΙΓΑΙΟ. 
Το ΑΙΓΑΙΟ με τα γνωστά του προβλήματα (υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, γκρίζες ζώνες, βραχονησίδες, αναθεώρηση συνθήκης της Λωζάννης, μεταναστευτικό) πρέπει να γίνει θάλασσα εμπλοκών και σύγκρουσης. 

Πρέπει να κλείσουν τινί τρόπω οι διάδρομοι ναυσιπλοίας του Αρχιπελάγους για να εμποδιστούν τα Νατοϊκά πολεμικά σκάφη ώστε να διέρχονται τα ΣΤΕΝΑ και να παρενοχλούν τους Ρώσους στην Μαύρη Θάλασσα. 

Αυτό το παιχνίδι που σήμερα γίνεται με δηλώσεις και απειλές μπορεί να μας στοιχίσει πολλά ως Έθνος. 

Ουσιαστικά μπλέξαμε σε γεωπολιτικούς σχεδιασμούς και μάλιστα στην συγκυρία που είμαστε γυμνοί λόγω της μνημονιακής ακρίδας που ενέσκηψε στην χώρα μας. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ομιλούσε για ένα ράπισμα που θα φάει η Κύπρο. 

Με τα λεγόμενα της η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα φαίνεται σαν να σήκωσε το χέρι της. 

Να της μεταφέρουμε της όμορφης αυτής κυρίας κάτι που μαρτύρησε εν ζωή ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: 

«στην παγίδα που μας ανοίγουν, θα την πατήσουν οι δήθεν φίλοι μας (εννοούσε τους Δυτικούς) και οι άλλοι (εννοούσε τους Ρώσους)» 

Βοήθεια μας αδελφοί ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.