Τελευταίες αναρτήσεις

9 Νοεμβρίου 2018

Με ποιό δικαίωμα...;

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Άλλη μια προδοτική συμφωνία βρίσκεται λοιπόν εν εξελίξει, αυτή τη φορά για το αισχρό «διαζύγιο» Κράτους-Εκκλησίας, ανάμεσα στον αντίχριστο πρωθυπουργίσκο και στο τραγικά σπιθαμιαίο πρόσωπο που παριστάνει τον ελλαδικό αρχιεπίσκοπο. Χτες είδαμε απλώς το…οικονομικό της μέρος, καθώς τα χειρότερα ακολουθούν.

Κι έτσι η ρασοφόρος παρεούλα που λυμαίνεται ως σκληροπυρηνική ηγετική ομάδα την Εκκλησία (λες κι είναι το τσιφλίκι που κληρονόμησαν απ’ τον μπάρμπα τους), μετά από τόση επαίσχυντη και συνενοχική σιωπή σε τόσα και τόσα θέματα, μετά τους νόμους της διαστροφής, μετά τον συνεχόμενο λαθροεποικισμό, μετά τη Μακεδονία, τη Βόρειο Ήπειρο κι όλες τις άλλες προδοσίες (καλά για την αθλιότητα της παναίρεσης του Οικουμενισμού δεν μιλάμε καν), μας προδίνει και μας ξεπουλάει ξετσίπωτα για μια ακόμη φορά!

Με ποιο δικαίωμα όμως; Αυτός ο λαός πορεύτηκε μέσα στους αιώνες χέρι-χέρι με τον κλήρο, ως ενιαίο κι αξεδιάλυτο ευχαριστιακό και συνάμα εθνικό σώμα. Η Ορθοδοξία ήταν το οξυγόνο του, για τον Χριστό πρώτα και μετά για την Πατρίδα έδωσε όλους τους μεγάλους αγώνες του. Έτσι μεγαλούργησε στην ακμή του, έτσι επιβίωσε και στα δεινά.

Με ποιο δικαίωμα έρχεται σήμερα ένας ανεκδιήγητος αρχιεπίσκοπος κι ένα κονκλάβιο ξεπουλημένων ή φοβισμένων μητροπολιτών να παίξουν το σιχαμερό παιχνίδι των αντίχριστων εκκλησιομάχων της κυβερνώσας φασιστο-αριστεράς, κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα σε κάθε πνευματική προσέγγιση και ιστορική αναφορά, αλλά κόντρα σαφώς και στη βούληση του λαού, καθώς και της συντριπτικής πλειονότητας του κλήρου;

Με ποιο δικαίωμα έρχονται όλα αυτά τα απίστευτα ανθρωπάκια να σπείρουν τέτοιους νέους διχασμούς μέσα στην ελληνική κοινωνία, σε μία εποχή με τόσα προβλήματα και στην οποία ως εκκλησιαστικοί - δήθεν - ηγέτες θα όφειλαν να επουλώνουν πληγές, αντί να ανοίγουν νέες;

Με ποιο δικαίωμα συνεχίζουν τόσο προκλητικά τον εδώ και καιρό απροκάλυπτο ρόλο της φιλιππινέζας μιας ψυχωσικά άθεης και μισελληνικής εξουσίας, ενώ το χρέος τους ήταν πολύ απλά να εμπνεύσουν και να εγείρουν τον λαό εναντίον της;

Αλλά και με ποιο δικαίωμα τολμούν - πάνω απ’ όλα - να αγνοούν τις πνευματικές συνέπειες αυτής της εν εξελίξει επίσημης αποχριστιανοποίησης της χώρας μας, βάζοντας ένα ακόμη τραγικό - και δια νόμου πλέον - επιστέγασμα στο ήδη ζοφερό κλίμα της αποστασίας από τον Θεό που βιώνουμε ως κοινωνία; 

Πόσο βάρος ακόμη φορτώνουμε πάνω από τον πνευματικό ουρανό της πατρίδας, αποδεχόμενοι μία τέτοια νέα βλασφημία του Θεού κι ένα τέτοιο «διαζύγιο» από την ίδια τη σάρκα και την ψυχή μας, λες και πρόκειται για απλό deal μεγαλεμπόρων; 

Για τους πνευματικούς νόμους δεν έχουν επιτέλους ακούσει ποτέ τους τίποτε αυτοί οι ανεκδιήγητοι ψευτοχριστιανοί ρασοφόροι, αυτό το σύγχρονο ιερατείο των φαρισαίων και των σαράφηδων του Ναού; 

Για την οργή του Θεού δεν άκουσαν κάτι ή τόσο πολύ τους έχει αποχαυνώσει κι εκτροχιάσει η βαριά εκκοσμίκευση και η ακατάσχετη αγαπολογία τους;
Μέχρι πότε θα εμπαίζουν το όνομά Του και θα προδίδουν τόσο ξεδιάντροπα τον λαό που τάχθηκαν να υπηρετούν;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.