15 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΗ ΣΑΗΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ; Γιατί οι οδηγίες των Σαηντολόγων συνάδουν με τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου;

Γιατί οι οδηγίες των Σαηντολόγων συνάδουν με τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου; 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Πολλοί μίλησαν και διατύπωσαν άποψη, πως η συμφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου έχει πολλές ασάφειες! Άλλοι μίλησαν για γκρίζες ζώνες που δημιουργούν στα θεμέλια της σχέσεως Εκκλησίας – Κράτους οι Τσίπρας και Ιερώνυμος! Γι΄ αυτήν την “συμφωνία” επαναστατούν οι Ιερείς της Ελλάδος, που είναι ο θεμέλιος λίθος, ο ομφάλιος λώρος της Ορθοδόξου ελληνικής Εκκλησίας με την ελληνική Κοινωνία! Επαναστατεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο για τους δικούς του λόγους και οι κλυδωνισμοί είναι τεράστιοι! Επαναστατούν οι Μητροπολίτες και αμφισβητούν ευθέως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! Για τον λόγο αυτό την προσεχή Παρασκευή συνεδριάζει εκτάκτως η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, το ανώτατο όργανο της Εκκλησίας! Αμφισβητείται η “συμφωνία” βεβαίως και εντός του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του ανεκδιήγητου “πυρομανή” κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου! 

Αριστερός – αριστερός Αρχιεπίσκοπε, αλλά υπάρχουν και όρια…

Εν όψει λοιπόν της συσκέψεως της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και επειδή διαπιστώνουμε, πως κάποιοι Μητροπολίτες συντάσσονται με αυτήν την κατάπτυστη “συμφωνία”, αποφάσισα να τους γνωρίσω τα παρακάτω και να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους πριν μπουν στην αίθουσα συνεδρίασης!

Επί Πρωθυπουργίας του Γεωργίου Παπανδρέου του επονομαζόμενου “Γέρου της Δημοκρατίας”, ο τότε υφυπουργός του στην Παιδεία Λουκής Ακρίτας (σ.σ. Κύπριος, γυναίκα του υπήρξε η Σύλβια Ακρίτα και κόρη τους η Έλενα Ακρίτα), σε κάποια συνάντηση ρώτησε τον Γεώργιο Παπανδρέου: Τι θα γίνει κύριε Πρόεδρε με τον Μακάριο; Και ο “Γέρος της Δημοκρατίας” του απάντησε: Ο Μακάριος δεν είναι …παπάς, αλλά μας παίζει τον …παπά!

Μήπως λοιπόν – με το ίδιο χιουμοριστικό πνεύμα του “Γέρου της Δημοκρατίας” – και εσείς Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, τόσα χρόνια δεν είστε Ορθόδοξος Επίσκοπος, αλλά μας το παίζεται έτσι;

Γιατί, πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε τη στάση σας, στον επί χρόνια αριστερό παραλογισμό, δηλαδή του διαχωρισμού του Κράτους από την Εκκλησία;

Πώς είναι δυνατόν να έρχεστε σε μια “συμφωνία” ερήμην της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με έναν πρωθυπουργό πού επίσημα δηλώνει πως είναι άθεος, αλλά επί της ουσίας είναι αντίχριστος; 

Να πιστέψουμε την πληροφορία, που μας δόθηκε, πως ήσασταν της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου; Γι΄ αυτό μετά την εκλογή σας στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο συμμετείχατε σε Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρεία του Γιώργου Παπανδρέου; Και εσχάτως γίνατε υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν την Εκκλησία της Ελλάδος; 

Όταν οι Υπηρεσίες Ασφαλείας προάσπιζαν το Έθνος των Ελλήνων… 

Κατά το παρελθόν σας έχω αποκαλύψει πολλές φορές, πληροφορίες υψηλότατης διαβάθμισης, που προέρχονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας επί όλων των εθνικών θεμάτων! Απόρρητα πληροφοριακά που συντάχτηκαν από πατριώτες πράκτορες των Μυστικών μας Υπηρεσιών, που εκείνες τις εποχές ήταν η μεγάλη ασπίδα του Έθνους, που προάσπιζε και την ελληνοχριστιανική μας αυτοτέλεια και υπόσταση!

Έτσι σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα απόσπασμα ενός άκρως απόρρητου δελτίου πληροφοριών, που συντάχθηκε από Μυστική μας Υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 1996 (σ.σ. κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Κώστα Σημίτη) και γνωστοποιήθηκε σε όλα τα κυβερνητικά όργανα!

Ως θέμα είχε: Κέντρο Εφαρμοσμένης Ελλάδος (Κ.ΕΦ.Ε):

Από έρευνα που ενήργησε η Υπηρεσία μας διαπιστώθηκαν τα κάτωθι πρόσθετα στοιχεία:
«Με πρόσφατη έγγραφη εντολή το Κέντρο Σαηεντολογίας της Δανίας (σ.σ. Η Δανία είναι το Κέντρο της Σαηεντολογίας όλης της Ευρώπης. Όλα τα παραρτήματα ανά την Ευρώπη ενημερώνουν καθημερινώς τα κεντρικά τους στη Δανία. Και ακολούθως όλες οι δραστηριότητες, γίνονται κτήμα του υπερκέντρου στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ) προς το Κ.ΕΦ.Ε. του υποδεικνύει να προωθήσει το θέμα διαχωρισμού Ελλαδικής Εκκλησίας και Κράτους! 

Επίσης να στρατολογηθεί Υπουργός που να μην έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία με σκοπό να πάρει θέση υπέρ της άοπλης θητείας αντιρρησιών συνειδήσεως. Επιπροσθέτως να διερευνήσει το Κ.ΕΦ.Ε, τον τρόπο λειτουργίας και οργανωτικής δομής του βιβλιοπωλείου της ιεραποστολικής διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία και δικού τους ανάλογου βιβλιοπωλείου (σ.σ. ποιος είναι ο διατελέσας και υπουργός Εθνικής Αμύνης; Ποιος;)!

Η οργάνωση έχει συνάψει μυστική συμφωνία με τον διευθυντή της εφημερίδος “Ελευθεροτυπία” του Φυντανίδη για να μην δημοσιεύσει άρθρα εις βάρος της οργανώσεως…»!

Το εν λόγω απόρρητο δελτίο πληροφοριών είναι 10σέλιδο με πλήρη ονοματεπώνυμα συμμετεχόντων της Σαηεντολογίας και των οργανώσεών της, αλλά και των θυγατρικών της!

Ωστόσο, φρονώ πως πρέπει στο εγγύς μέλλον να επανέλθω, δημοσιεύοντας όλο το 10σέλικο, και όχι σήμερα για να μην χάσουμε το “στόχο” μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημιτησ ιερωνυμοσ
Στου κουφού την πόρτα (κυβέρνηση Σημίτη) όσο θέλεις βρόντα… 

Η ίδια Υπηρεσία Ασφαλείας επανέρχεται τον Μάιο του 2003 (σ.σ. πάλι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Κώστα Σημίτη) με νέο άκρως απόρρητο δελτίο πληροφοριών, που έχει θέμα: Σύλλογος Ορθολογικής Σκέψης (Σ.Ο.Σ.) Λεωφόρος Αλεξάνδρας …

«Από πηγή συνήθους αξιοπιστίας περιήλθαν σε γνώση της Υπηρεσίας μας τα κάτωθι:

Ο αναφερόμενος στο θέμα Σύλλογος δημιουργήθηκε αρχικά με σκοπό να υπάρχει μια ομάδα επιστημόνων, που θα δύναται να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώνει με επιστημονικά επιχειρήματα και ορθολογική σκέψη τους διαφόρους αγύρτες – ψυχοθεραπευτές, μέντιουμ, αστρολόγους κλπ και να προστατεύει τους πολίτες από τις απάτες τους.

Στη συνέχεια όμως παρεισφρήσανε άτομα που είχαν σκοπό μέσω του συλλόγου αυτού, να καταφερθούν εναντίον των διαφόρων δογμάτων, αλλά κυρίως να πολεμήσουν την Ορθοδοξία και τις σχέσεις που έχει το κράτος με την Εκκλησία της Ελλάδος και των πολιτών με την Εκκλησία! 

Κύριοι εκφραστές αυτών των σκοπών είναι ο συγγραφέας φιλοσοφίας Νικόλαος Δήμου (σ.σ. υποψήφιος με τη “Δράση” του Στέφανου Μάνου, υποστηρικτής του “Ποταμιού”, υπέρμαχος του “Ναι” στο δημοψήφισμα του 2015, φίλος του Πέτρου Τατσόπουλου, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και “εκλεκτού” σήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού ήδη ανακοινώθηκε η κάθοδός του στις προσεχείς εκλογές με τη ΝΔ) και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θεοδώρου (σ.σ. η όποια ένσταση από τους παραπάνω αναφερόμενους, ευχαρίστως και θα καταχωρηθεί στην εφημερίδα μας)! 

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια ψήφισης του καταστατικού επισήμαναν ότι, κύριος σκοπός του συλλόγου είναι να διαρραγούν οι σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους! 

Ο κ. Θεοδώρου ανέφερε κατά τη συζήτηση συνειδητά: “Σκεφτείτε ότι το κράτος πληρώνει ακόμη τους Παπάδες”!

Ο κ. Δήμου είπε ότι: “Πρέπει να αποκόψουμε την Εκκλησία από την Παιδεία με κάθε τρόπο”! Παριστάμενο μέλος του συλλόγου υποστήριξε ότι: “Πρέπει επιτέλους να καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα Σχολεία και η ύλη των βιβλίων των Θρησκευτικών, να μην γράφεται από Θεολόγους, αλλά στην ύλη πρέπει να αναφέρονται όλες οι θρησκείες του κόσμου και ο καθένας να επιλέγει όποια θέλει” (σ.σ. Σήμερα – μετά από 15 χρόνια - με υπουργό Παιδείας τον Γαβρόγλου δεν γίνονται όλα τα παραπάνω; Με την εντολή βεβαίως του Αλέξη Τσίπρα και την ανοχή – αφωνία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου)…! 

Παρούσα η “Εκκλησία της Σαηεντολογίας” στον αποχριστιανισμό του Έθνους…

…Οι ανωτέρω επειδή θεωρούν ότι το 85% των δικαστών είναι θρησκόληπτοι και πιθανολογούν ότι ενδέχεται να μην εγκριθεί το καταστατικό, προέβησαν σε ορισμένες τροποποιήσεις…

…Επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της σύνταξης του καταστατικού παρέστη γυναίκα μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας! Στην εν λόγω Εκκλησία είναι δικηγόρος της ο κ. Αθανάσιος Θεοδώρου(;;;)! 

Επομένως και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της υπηρεσίας μας, ο προαναφερόμενος σύλλογος θα αποτελεί, μετά την έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο μετωπική οργάνωση της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας με μέλη πτυχιούχους, ανώτερους και ανώτατους Πανεπιστημιακούς διαφόρων Πανεπιστημίων, ως και δημοσιογράφους, που θα προσδίδουν ισχύ και αίγλη σ΄ αυτήν! Συνημμένα υποβάλλεται το φ/ο το καταστατικό»!

Μετά όλα τα παραπάνω, θα θέλαμε να ερωτήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:
Πώς συνάδει η πρόσφατη “συμφωνία” που κάνατε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να ταυτίζεται με τις οδηγίες της “Εκκλησίας της Σαηεντολογίας”;

Τι γνώμη νομίζετε πώς έχει η “Εκκλησία της Σαηεντολογίας” για σας; Φιλική ή εχθρική; Τι γνώμη έχετε εσείς γι΄ αυτούς; 
Τελικά Αρχιεπίσκοπε: “Απεταξάμην τη Σαηεντολογία ή όχι;”!

Υ.Γ.: Θα έχει πιστεύω ιδιαίτερη αξία και τα αυριανό μου κείμενο στην Ελεύθερη Ώρα, που σκοπό θα έχει να αφυπνίσει εκείνους τους Μητροπολίτες, που ενστερνίζονται ακόμη τις απόψεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.