26 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ!!!

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Αθήνα 25η Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ!!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή!!!»
«Η μαύρη βίβλος της Ελληνικής Δικαιοσύνης» 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/ 

«Ζάλευκος ο των Λοκρών νομοθέτης τους νόμους έφησε τοις αραχνίοις ομοίους είναι, εάν μεν γαρ εμπέση μυία ή κώνωψ, κατέχεται εάν δε σφήξ ή μέλιττα, διαρρήξασα αφίπταται ούτω και επί τους νόμους. εάν μεν εμπέση πένης, συνέχεται. εάν δε πλούσιος ή δυνατός λέγειν, διαρρήξας αποτρέχει»

Σε Νεοελληνική απόδοση: «Ο Ζάλευκος, ο νομοθέτης των Λοκρών παρομοιάζει τους νόμους με τον ιστό της αράχνης, διότι εάν πέσει επί του ιστού μύγα ή κουνούπι, αιχμαλωτίζεται, εάν όμως πέσει σφήκα ή μέλισσα, θα τον διαρρήξει και θα συνεχίσει να πετάει όπως συμβαίνει και με τους νόμους. Εάν πέσει επί του ιστού των νόμων φτωχός, συλλαμβάνεται, εάν όμως πέσει πλούσιος ή δυνατός, τον διαρρηγνύει και φεύγει»
****************************

ΟΥΔΟΛΩΣ θα υιοθετήσουμε, διά του παρόντος, την παρανομία της κυρίας που πλαστογράφησε το ενδεικτικό της 5ης Δημοτικού, για να προσληφθεί ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό. Οι αρμόδιοι όμως που εξέτασαν τα προσκομισθέντα έγγραφα ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη φέρουν; Δεν είναι οι ηθικοί αυτουργοί του αδικήματος της πλαστογραφίας; Δεν γνώριζαν ότι το ενδεικτικό δεν είναι απολυτήριο ή υπέκυψαν στην εντολή του υπουργού Συντονισμού της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ του 1981, Απόστολου Λάζαρη, προς τους Πασόκους, όταν έλεγε: «Φέρτε μου πτυχίο και ας είναι και από μπακαλόχαρτο» ή ατόνησε η μνήμη των υπηρετών της Θέμιδος;

Με το Λαζάρειο αυτό «σύνθημα», κατακλύστηκε το δημόσιο με πλαστούς τίτλους σπουδών, ακόμη και διδακτορικά και Masters.

Πόσοι μπορούν να καυχηθούν σήμερα για το σύννομο των τίτλων σπουδών τους; Η Πανεπιστημιακή κοινότητα, η Διοίκηση, η Ιεραρχία, οι πολιτικοί ή η Δικαιοσύνη;

Πόσοι κάτοχοι ψευδών τίτλων σιτίζονται σήμερα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού κουνώντας του συγχρόνως το δάχτυλο;

Η καταραμένη «μεταπολίτευση» έχωσε και εδώ βαθειά τα ιοβόλα νύχια της δηλητηριάζοντας τον κοινωνικό ιστό, με αποτέλεσμα την απώλεια της ηθικής του.

Παντού ενδημεί η σήψη και εάν είσαι αντίθετος με το ρεύμα της εποχής λοιδορείσαι, είσαι ο αποτυχημένος, ο ανεπρόκοπος, το κορόϊδο και ο ηλίθιος που ΔΕΝ κατάλαβες πώς παίζεται το «παιχνίδι της επιτυχίας». 

Ας τολμήσουν οι κήνσορες της παράνομης συμπεριφοράς της κυρίας να αμφισβητήσουν τα γραφόμενα, τα οποία επιρρωνύονται από την ως άνω διαχρονική γελοιογραφία της επικρατούσης «αξιοκρατίας» που έφερε το κράτος και την Ελληνική κοινωνία στην σημερινή κατάντια. Ας τολμήσουν!!! 

Η Δικαιοσύνη «Τυφλή τα τ' ώτα, τον τε νουν, τα τ' όμματα», διυλίζουσα τον κώνωπα και καταπίνουσα την κάμηλο άσκησαν όλη την Ιαβέρειο νομιμοφροσύνη τους στην ράχη μιάς εργαζόμενης που πιθανόν δεν είχε την εύνοια κάποιας κλαδικής που θα διαδήλωνε και θα κατέστρεφε τα πάντα, για την απαλλαγή της.

Μήπως οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία της συγκεκριμένης κυρίας, φοβούμενοι ότι ενδέχεται να καταλάβει υπουργική θέση, όπως συνέβη προσφάτως με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ή όπως κάποια άλλη καθαρίστρια, μη Ελληνίδα, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωβουλή; 

Δεν γνωρίζουμε βέβαια τις συνθήκες διεξαγωγής της διαδικασίας και τις θέσεις του νομικού παραστάτου της κυρίας αλλά καταδικάστηκε, λέει, η κυρία με βάση τον νόμο 1608/1950 «Περί καταχραστών του Δημοσίου» διότι η Δικαιοσύνη έκρινε ότι το Δημόσιο εξαπατήθηκε και υπέστη «μεγάλη ζημιά», καταβάλλοντάς της μεικτές αποδοχές δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Και ερωτάμε εμείς, οι μη γνωρίζοντες: «Οι 43 κατηγορούμενοι της υπόθεσης του Χρηματιστηρίου που κρίθηκαν αθώοι, ο Τάσος Μαντέλης, ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ο Θεόδωρος Τσουκάτος, οι επτά ανώτατοι Εφοριακοί που αθωώθηκαν προσφάτως και τόσοι άλλοι, ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο; Γιατί ο πολίτης να αισθάνεται ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά και η εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της να έχει φθάσει στο Ναδίρ; Είναι και η Δικαιοσύνη παράγωγο ή μέλος της διάχυτης διαφθοράς;» 

Θέτουμε υπ’ όψιν, πρωτίστως των «φρουρών του νόμου», τα λεχθέντα την 26η Απριλίου 2018 υπό της κυρίας Ξένης Δημητρίου, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, από του βήματος του συνεδρίου με θέμα «Δημοκρατία και Διαφθορά», που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Μιλώντας η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τόνισε ότι: «Οργιάζει η διαφθορά στη χώρα μας. Η διαφθορά στη χώρα μας είναι κάθετη και οριζόντια και στο γεγονός αυτό εδράζεται η χειρότερη κρίση που αντιμετωπίζει στην Ιστορία της η ελληνική οικονομία…. Είναι οι άπειρες υποθέσεις διαφθοράς που έχουν κατακλύσει τα δικαστήρια και αφορούν οργανισμούς του δημοσίου, φορείς, νοσοκομεία κ.ά., όπου η διαφθορά έχει εκτραφεί από πολλά χρόνια».

Ο πρόεδρος δε του Αρείου Πάγου κύριος Βασίλης Πέππας, σημείωσε από το βήμα του ίδιου συνεδρίου, ότι: «διαφθορά δεν είναι μόνο οι παράνομες πληρωμές, οι μίζες, η εξαγορά συνειδήσεων, η διαπλοκή στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι ο ευτελισμός του κοινωνικού αγαθού, η έκπτωση της κοινωνικής λειτουργίας, η εξοικείωση με την εξουσία, η συνολική μετατόπιση της κοινωνίας από τις αξίες της», τονίζοντας ότι: «η δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί έναντι της διαφθοράς». 

Στις συγκυρίες που ευνοούν την διαφθορά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κυρία Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, η οποία στάθηκε στην έλλειψη θεσμικής επιβολής κανόνων και αποτελεσματικού συστήματος καταστολής. Μεταφέροντας στο ακροατήριο ποσοτικά στοιχεία από έρευνες κοινής γνώμης, είπε ότι το 80% προκρίνει ως κυριότερη αιτία της διαφθοράς την αναποτελεσματικότητα της εξουσίας και την αδιαφάνεια, χαρακτηρίζοντας ως επείγουσα ανάγκη την ύπαρξη συντονισμένης προσπάθειας ώστε να παταχθούν οι εκφάνσεις της διαφθοράς και αναφορικά με την πρόληψη, υπέδειξε ως προϋπόθεση την σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των νέων πολιτών.

Λαμβανομένων υπ’ όψιν όλων των ανωτέρω και με γνώμονα την εξοντωτική καταδίκη της κυρίας, για διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος, η σκέψη μας οδηγείται στο συμπέρασμα ότι κύρια υπόλογη για τα θλιβερά τεκταινόμενα στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας όπου ανθεί ο εξυπνακιαδισμός, η λαμογιά (κατά τον νεολογισμό) και η σήψη των αξιών και των ιδανικών, είναι η ισταμένη και καθημένη Δικαιοσύνη η οποία, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, όχι μόνο εκτρέφει τα σαπρόφυτα των υπονόμων της εξουσίας και της αδιαφάνειας αλλά αυτοκαταργείται ως Συνταγματική λειτουργία διαπράττοντας το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας.

Όθεν, οι δικαστές που καταδίκασαν την εν λόγω κυρία οφείλουν να κοιτάξουν στον καθρέπτη της συνείδησής τους και εάν στο είδωλό του δουν την οπτασία του Ιαβέρη, ας αναζητήσουν έναν Σηκουάνα για να χαθούν στα λιμνάζοντα νερά του. 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας 
Στέργιος Σμυρλής
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.