26 Απριλίου 2017

Έκρηξη κατασχέσεων στο πρώτο δίμηνο του έτους. Αντισταθείτε στους προδότες....

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την ανακοίνωση του μαμούθ πλεονάσματος από τη Στατιστική Αρχή και τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν την οικονομική αδυναμία των φορολογούμενων και των επιχειρήσεων. Τον Φεβρουάριο οι φορολογούμενοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν φόρους ύψους 1 δισ. ευρώ, ενώ συνολικά από τις αρχές του έτους δεν έχουν καταβληθεί 2,6 δισ. ευρώ φόρων. 

Την ίδια στιγμή, μόνο στο πρώτο δίμηνο του έτους η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει επιβάλλει κατασχέσεις σε 37.993 φορολογούμενους και συνολικά οι φορολογούμενοι στους οποίους έχουν κατασχεθεί λογαριασμοί, ακίνητα, ενοίκια κ.λ.π. ανέρχονται σε 873.049. 

Μάλιστα, 1,6 εκατομμύρια φορολογούμενοι αναμένεται το προσεχές διάστημα να νιώσουν για καλά την εφορία αφού θα επιβληθούν και σε αυτά κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών. 

Προκόπης Χατζηνικολάου


ΣΧΟΛΙΟ

Τραβήξτε ότι καταθέσεις έχετε σε τράπεζες και απαιτείστε να πληρώνεστε με μετρητά... Αν αυτό δεν είναι εφικτό κάντε τον λογαριασμό σας ακατάσχετο...

Ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολο να καταφέρουμε να σώσουμε την περιουσία ή τον μισθό και την σύνταξή μας, σε ένα καθεστώς φασιστικό κι ανθελληνικό που το διοικεί μια συμμορία που απαρτίζεται από τους ραγιάδες των ξένων πολιτικούς προδότες και τις τράπεζες που είναι ρουφιάνοι του καθεστώτος και ταυτόχρονα επωφελούνται τα μέγιστα από τους προδότες πολιτικούς......

Ομως πρέπει να καταφέρουμε να περισώσουμε ότι μπορούμε από όσα μας άφησαν οι πατέρες και παπούδες μας και όσα βγάλαμε με τον ιδρώτα μας από τα νύχια των αρπακτικών που θέλουν να ξεκοκκαλίσουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.... 
Και για να την ξεκοκκαλίσουν πρέπει να φέρουν τον ελληνικό λαό σε κατάσταση μιζέριας και εξαθλίωσης τέτοια που να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την επιβίωσή του....

Μέχρι να έρθει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και να τσακίσουμε όλα αυτά τα υπάνθρωπα κτήνη που μας γέμισαν μνημονιακούς καταστροφικούς νόμους υποταγής, πρέπει να επιβιώσουμε.
Αυτά τα κτήνη που μας φόρτωσαν υπέρογκες φορολογίες και αντισυνταγματικές περικοπές μισθών και συντάξεων... 
Αυτούς που ρήμαξαν την δημόσια περίθαλψη, που αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν την δημόσια παιδεία. 
Αυτούς που τους ενδιαφέρουν οι εμφυλες ταυτότητες, τα σύμφωνα συμβίωσης και κάθε ανωμαλία και αδιαφορούν για το μέλλον του λαού μας...
Αυτούς που τσακίζουν την πολύτεκνη οικογένεια και οδηγούν τον ελληνισμό σε βιολογική εξαφάνιση...
Αυτούς που γέμισαν την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες λιποτάκτες και τζιχαντιστές...
Αυτούς που ποθούν να κλείσουν τις εκκλησίες μας και ταυτόχρονα χτίζουν ισλαμικά τεμένη...

Αυτούς τους δεξιούς, αριστερούς κεντρώους και ότι άλλο αυτοαποκαλούνται...
Ούτως ή άλλως αυτά πλέον έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί...
Εδώ έχουμε πλέον πεντακάθαρα να κάνουμε με νεοταξίτικα αποβράσματα (όλων των παρατάξεων) που προσπαθούν να αποδομήσουν κάθε ελληνικό χαρακτηριστικό.

Σήμερα κυβερνάνε τα άθλια άθεα διεθνιστικά νεοταξίτικα αποβράσματα...
Αύριο ευελπιστεί να κυβερνήσει το δεξιό και κεντροδεξιό νεοταξικό σίχαμα που ψήφισε μαζί με τους σημερινούς και τα σύμφωνα συμβίωσης, και ΔΕΝ εναντιώθηκε σε καμία αποδομητική ενέργεια στην παιδεία και στην κοινωνία...
Ενα σίχαμα που έχει αναγάγει σε θεϊκή σωτηρία την κατοχική συμμορία που λέγεται Ε.Ε.... 
Πρέπει να το χωνέψουμε...
Ολοι τους είναι ίδιοι...

Κι αυτό διότι όλοι τους έχουν κοινά αφεντικά... Τις μυστικές λέσχες και στοές της Νέας Τάξης...

Φτάνει πιά....




Share

4 σχόλια:

askitis είπε...

+ΘΑΝΟΣ <<...Πρέπει να το χωνέψουμε... Ολοι τους είναι ίδιοι......>> ....Όλοι τους πλην χα.... Γι αυτό όλος αυτός ο πόλεμος εναντίων της, γι αυτό και η πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί.... Βγάλτε τις παρωπίδες που σας φόρεσαν και ενημερωθείτε, πριν είναι πολύ αργά....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Δυστυχως φιλε askitis και η ΧΑ ειναι μεσα στο κολπο...
Οσο κι αν φαινεται να την κυνηγανε...
Η συμφωνία ηταν να γραβατωθούν οι χρυσαυγίτες και να αλληλοβριζονται χωρις ουσία με τους υπολοιπους μεσα στην βουλη....
Οπως κι εγινε...
Από την πρωτη στιγμη επρεπε να καταγγείλουν την εθνικη προδοσία και να κατεβουν στο πεζοδρομιο με τον λαό... και να μην ξαναπατησουν εκει μεσα...
Ομως αυτοί επελεξαν τα συμφωνηθεντα...
Φυσικα μεσα στα ανταλλαγματα θα ειναι και η επικειμενη αθώωση τους στο θεμα του Φυσσα...

Ολα αυτα τα εθεσα στον αρχηγό τους προ 2-3 ετών και οι απαντησεις ήταν δυστυχως αοριστες και ανουσιες...
Δυστυχως δεν υπαρχουν σημερα εναλλακτικες για τον λαο...

ΥΓ 1.Μην ξεχνας και την κωλοτουμπα του Μιχαλολιακου στο θεμα του ευρω....
ΥΓ.2 Το θεμα δεν ειναι ν αβρισκεσαι μεσα στην βουλη και να ψηφίζεις κατα των προδοτικων κι ανθελληνικων μετρων και νομων... αλλά η ανατροπή αυτής της καταστασης.

askitis είπε...

Αυτή ακριβώς είναι η τελευταία τους προσπάθεια... Να πείσουν τον κόσμο ότι είναι κι αυτή στο κόλπο... Η ανατροπή μπορεί να επιτευχθεί νόμιμα μόνο από μέσα, και όχι "από το πεζοδρόμιο"... Αν ενημερώνεσαι σφαιρικά (και όχι από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) και ενδιαφέρεσαι για το καλό της πατρίδος, και όχι για κάποιο προσωπικό όφελος..., τότε θα πρέπει να βοηθήσεις στη συσπείρωση των πατριωτών υπ' αυτήν, και όχι στον αφανισμό τους, με περαιτέρω διάσπασή τους... Όσο δεν εμφανίζεται κάποιος καλύτερος και θερμότερος πατριώτης με το ίδιο πρόγραμμα και θέσεις, θα πρέπει να στηρίζονται, παραβλέποντας ορισμένα τρωτά που υπάρχουν.... Όλα τ' άλλα είναι εκ του πονηρού...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η αποψη σου ειναι σεβαστη και νομιζω οτι εκφραστηκε.
Παρόλο που εχω αρκετες διαφωνίες οσον αφορα την ΧΑ ωστόσο ειναι κατι που συμφωνουμε.
Οτι επιτελους πρεπει να μπουν όλοι οι πατριωτες κατω από μία σημαία και να αγωνιστουν για την ελευθερία μας.
Ας ελπισουμε να φανεί αυτη η μεγαλη πατριωτικη προσωπικοτητα που θα μαζέψει τους Ελληνες στον υπερ πάντων αγωνα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.