Τελευταίες αναρτήσεις

28 Απριλίου 2017

Ξάνθη: Μήνυση κατά θεολόγου που μοίρασε φυλλάδιο με "ομοφοβικό" (κατά τους διεστραμμένους νεοταξίτες) περιεχόμενο.

Μήνυση για διανομή φυλλαδίου με ομοφοβικό περιεχόμενο κατατέθηκε σε βάρος Θεολόγου σε Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης, στο οποίο η ομοφυλοφιλία παρουσιάζεται ως ασθένεια και διαταραχή.

 Η μήνυση έχει κατατεθεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στις διωκτικές αρχές της Ξάνθης, προκειμένου να ενεργήσουν. 

Την έχουν καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το Τμήμα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Πολύχρωμη Πολυπολιτισμική Ομπρέλα Ξάνθης και το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride. 

Το ζήτημα απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα με την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ξάνθης Μαρία Λουκοπούλου αναφέρει ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα ασχοληθεί με το θέμα καθώς η Ένωση είναι πάντα αντίθετη σε κάθε εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς και συμμετέχει σε όλες τις αντίστοιχες δράσεις ενάντια στο ρατσισμό και θα εξετάσει τι έχει συμβεί προκειμένου να πάρει θέση. 

Το φυλλάδιο 

Πρόκειται για φυλλάδιο που έχει διανεμηθεί σε όλους τους χριστιανούς μαθητές και μαθήτριες μιας τάξης του σχολείου, το περιεχόμενο του οποίου χαρακτηρίζεται από τους μηνυτές, στο σύνολό του και με πρόθεση ομοερωτοφοβικό, αφού μεταξύ άλλων αποκαλεί την ομοφυλοφιλία προσβλητικά «διαταραχή» και «ασθένεια», που «δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την παιδεραστία» ενώ υποστηρίζεται ότι τα ομοερωτικά άτομα «παρουσιάζουν πολύ συχνότερα κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή διαγωγής, χρήση ουσιών, αλκοολισμό… αυξημένο κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα» ή ότι «η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την τρομακτική αύξηση του καρκίνου του στόματος σε ποσοστό 80%».

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο του και συγχαρητήρια....
Τι ομοφοβικά και αηδίες...
Ο άνθρωπος είπε απλά την αλήθεια η οποία φυσικά δεν είναι ανεκτή από τα φασιστοειδή της Νέας Τάξης....
Αρκεί να παρατηρήσουμε ποιοί υπέβαλλαν την μήνυση και θα καταλάβουμε αμέσως τι συμβαίνει....

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το Τμήμα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Πολύχρωμη Πολυπολιτισμική Ομπρέλα Ξάνθης και το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride. 

Ολα πλήρως στηριγμένα από τον ΟΗΕ, τον Σορος και τις Μυστικές λέσχες και στοές που απειλούν και επιτίθενται κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού...
Θα ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές αλλά ακόμα πιο δύσκολα θα είναι για τα παιδιά μας....

Οταν το Υπουργείο Παιδείας προωθεί τις θεματικές εβδομάδες με τις έμφυλες ταυτότητες στα παιδιά μας είναι όλα εντάξει.... Μόλις κάποιος χριστιανός προσπαθήσει να αντισταθεί μηνύσεις και αγωγές από τους ανώμαλους και διεστραμμένους οπαδούς της Νέας Τάξης....

Να τον στηρίξουμε τον θεολόγο όσο κι όπως μπορούμε.... Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πεί « ομοερωτοφοβικό» και «ομοφοβικό» περιεχόμενο; Ενημερωτικό περιεχόμενο είχε το φυλάδιο πάνω σε θέματα Χριστιανικής πίστεως. ( Τι λέει το Άρθρο 1: 1. «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων…» κλπ-κλπ.) Ενημέρωση έκανε το φυλάδιο τίποτα αλλο, ούτε υποκίνηση, ούτε επανάσταση. Και η Εκκλησία της Ελλάδος, ο τοπικός Μητροπολίτης, η Ένωση Θεολόγων , το Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου και κάποιοι επώνυμοι θεολογούντες θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να λάβουν θέση και να υποστηρίξουν τον Θεολόγο, κι΄όχι να κρύβονται και να αδιαφορούν για την τύχη του. Γιατί σε λίγο, ο γνωστός Δημητράς από την Σουηδία ( πού μας αναφέρει βλέπετε και τα Σουηδικά δικαστήρια ) ο οποίος έχει καταχρεώσει την Ελλάδα με αναίτιες μηνύσεις και πρόστιμα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια αλλά πού δεν τολμά να κατηγορήσει την Σουηδία γιατί θα φάει φύσημα, έρχεται τώρα μέσω ομοφυλοφύλων οργανώσεων να επικρίνει την χώρα μας. Ποιός; Ο γνωστός Δημητράς! Πού έχει αναλάβει εργολαβικά μέσω κάποιας ΜΚΥ πού τον τροφοδοτεί ( όπως λέγεται ) και την υποστήριξη των Ιεχωβάδων, αιρετικών, κλπ-κλπ πάντοτε εναντίον της Ελλάδος ! Τά ίδια κάνανε με μηνύσεις εναντίον του σεβ. Μαντινείας Αλέξανδρου, του Μάρκου Χίου, κλπ πού τελευταία αθωώθηκαν στέλνοντας οι Εισαγγελείς τις υποθέσεις στο Αρχείο. Να ξεσηκωθεί η Εκκλησία γιατί όλοι αυτοί θα επιβάλλουν στο τέλος δικτατορία του λόγου. Αυτοί θα προβάλλουν τα βίτσια τους χορεύοντας σαν τους πολύγχρωμους καρνάβαλους μέσα στους δρόμους και εμείς σαν Χριστιανοί να μη μπορούμε να πούμε ούτε την γνώμη μας ! Πολύ δεν πάει;

Αττικός

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνω απολυτως....
Φτανει πια η απάθεια...
Ο πόλεμος κατα πατρίδας και Πίστης εχει ξεκινησει προ πολλού και πρέπει επιτελους να ανεβουν ολοι στις επαλξεις....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.