Τελευταίες αναρτήσεις

6 Απριλίου 2017

Μέγας εθνικός κίνδυνος η υπογεννητικότητα, αφανίζεται σταδιακά η Ελλάδα

Η δημογραφική κρίση που απειλεί την Ευρώπη κατακεραυνώνει τη χώρα με τον χαμηλότερο συντελεστή γονιμότητας (από 3,7 σε 0,9 σήμερα). Για ραγδαία συρρίκνωση του έθνους μέσα στα χρόνια κάνουν λόγο οι επίσημες έρευνες 

Πρώτιστος κίνδυνος αφανισμού Ελλάδος και Ελληνισμού δεν είναι η κρίση η οικονομική ούτε τα Μνημόνια των δανειστών αλλά η υπογεννητικότητα των Ελλήνων, η ανύπαρκτη πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, η οποία, τεχνηέντως καλυμμένη υπό άκρας σιωπής, οδηγεί λίαν προσεχώς μετά κάποιες ελάχιστες δεκαετίες στον αφανισμό της ελληνικής φυλής. 

Προ τριακονταετίας η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε τον εθνοκτόνο «εκτρωτικό» νόμο 1609/1986, «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης», με τον οποίο νομιμοποιήθηκαν οι φονικές εκτρώσεις των εμβρύων. 

Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης, δηλαδή η ψυχρή δολοφονία που ενεργείται με τη συναίνεση της εγκύου μητρός από γιατρό μαιευτήρα-γυναικολόγο, με τη συμμετοχή και αναισθησιολόγου, α) αν δεν έχουν συμπληρωθεί 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης, β) εντός των πρώτων 24 εβδομάδων και εφόσον υφίστανται ενδείξεις γέννησης παθολογικού εμβρύου, γ) αν υπάρχει κίνδυνος ζωής της εγκύου ή σοβαρής και διαρκούς βλάβης της σωματικής ή ψυχικής υγείας της (προϋποθέτει απλή ιατρική βεβαίωση) και δ) εντός 19 εβδομάδων αν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού, αποπλάνησης ανήλικης, αιμομιξίας ή κατάχρησης γυναίκας ανίκανης να αντισταθεί. Οι επόμενες κυβερνήσεις των κ. Σημίτη και Καραμανλή αναγνωρίζουν τον σοβαρό επερχόμενο εθνικό κίνδυνο, δημόσια όμως δηλώνουν λανθασμένη θεραπεία: «Φέρνουμε τους λαθρομετανάστες γιατί πάσχουμε από υπογεννητικότητα». 

Λαθρομετανάστες 

Επεται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, η οποία για θέμα «ανθρωπιστικό» ελληνοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, και ακολουθεί η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που χαρακτηρίζει κάθε αναφορά σε λαθρομετανάστη «έγκλημα ρατσιστικό». 

Ολοκληρώνεται το παζλ με τη νυν κυβέρνηση, η οποία παντελώς αδιαφορεί για το μέγα θέμα της υπογεννητικότητας με όσα πράττει, ως να γνωρίζει ή μαντεύει ότι σε έναν αιώνα δεν θα υπάρχουν Ελληνες. Το σχέδιο, σαφές και απόλυτο, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις, εξασφαλίζει τον αφανισμό του Ελληνισμού. Ερευνα των προσεχών δημογραφικών εξελίξεων της Ευρώπης από την Ακαδημία Επιστημών της Στοκχόλμης (2003) αναφέρει: «Ηδη το 2080 στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόνον 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες». Ενα έθνος ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον όταν η νεολαία υπερτερεί των γερόντων και οι γεννήσεις των θανάτων, αρχή θεμελιώδης της φυλής μας στη μακραίωνη πορεία. 

Ο γέροντας Παΐσιος παρατηρεί: «Η αξία της ζωής είναι μία και αυτή είναι η οικογένεια, η οποία, μόλις σβήσει, θα σβήσει ο κόσμος», για να συμπληρώσει: «Οταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μία εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός, όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».

Υπεύθυνοι δεν είναι μόνον όσοι ψήφισαν πριν από 30 χρόνια αυτό τον αιμοσταγή νόμο, αλλά και όλοι όσοι από τότε τον ανέχονται και δεν τον καταργούν.

Η δημογραφική κρίση απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη λόγω ηθικής και θρησκευτικής καταπτώσεως, κατακεραυνώνει όμως την Ελλάδα με τον χαμηλότερο συντελεστή γονιμότητας (αριθμός παιδιών ανά γυναίκα) από 3,7 παλαιότερα σε 0,9 σήμερα.

Αρνησιτεκνία και ολιγοτεκνία με εγκατάλειψη στήριξης της οικογενειακής εστίας από την Πολιτεία, ταλαντευόμενη οικογενειακή συνοχή, επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας και μειούμενη συνεχώς φιλοπατρία διαβρώνουν θανάσιμα την κοινωνία και απειλούν άμεσα τη μελλοντική ύπαρξή μας. 

Αντικίνητρα 

Δυστυχώς, στην πατρίδα μας ισχύουν μόνον αντικίνητρα τεκνογονίας, χωρίς δημογραφική πολιτική, με αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή τακτική (πολιτικοί γάμοι, διαζύγια, ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, τροχαία, μετανάστευση κ.ά.), ενώ ο ερχομός κάθε Ελληνόπουλου καταχωρίζεται και ως «τεκμήριο οικονομικού πλούτου». 

Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο στις εκτρώσεις, με πρώτη αιτία της καταστροφικής υπογεννητικότητος την τεχνητή διακοπή κυήσεως, ήτοι τις εκτρώσεις, με τον προαναφερόμενο νόμο.

Τα στοιχεία αυτά κανείς δεν εγγίζει ούτε τολμά να ερευνήσει και τεκμηριωμένα, υπεύθυνα να δημοσιοποιήσει, εκ φόβου μην ακουστεί το φρικιαστικό και απίστευτο γεγονός ότι κάθε πρωί στη χώρα μας, με την ανατολή του ήλιου, εκτελείται ειδεχθές εγκληματικό τερατούργημα δολοφονίας πλέον των 1.000 εμβρύων, των αυριανών Ελλήνων πολιτών, και ας απειλείται με άμεσο αφανισμό η πατρίδα μας.

Στο μισό εκατομμύριο οι εκτώσεις κάθε χρόνο 

Ο Τύπος συχνά αναφέρεται σε 300.000-350.000 εκτρώσεις ετησίως, προσφάτως ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ανέφερε 400.000 δολοφονίες εμβρύων ετησίως, ενώ η μεγαλύτερη δημογραφική πηγή της πατρίδος, η Πανελλήνια Ενωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ), η οποία κατά τον τελευταίο μισό αιώνα ενισχύει χιλιάδες άπορες υπερπολύτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, και εκδίδει το λίαν ενημερωτικό περιοδικό «Ελληνορθόδοξη πολύτεκνη οικογένεια», αναφέρει ως πλέον πιθανό τις 500.000, δηλαδή μισό εκατομμύριο, ετησίως φονικές εκτρώσεις.  

Δολοφονίες κάθε χαραυγή πρωί εκτελούνται και ρίπτονται ακολούθως στους οχετούς, τα λύματα των οποίων κοκκινοβάφονται από το αίμα αγνών και αδύναμων ν' αμυνθούν εμβρύων. Αυτό σημαίνει ότι κατά την τριακονταετία αφότου εψηφίσθη ο νόμος των εκτρώσεων 10.500.000-13.500.000 αθώα Ελληνόπουλα έχουν δολοφονηθεί, ήτοι μια μεγαλύτερη δεύτερη Ελλάδα έχει σφαγιασθεί, και όλοι είναι αθώοι και κανείς δεν ομιλεί!

Ολοι αισθανόμεθα αθώοι, πρωτεργάτες, συνοδοί, Θέμιδα και εξουσία, επιστήμη και θρησκεία, πολίτες της Ορθοδοξίας, χριστιανικές ενώσεις, πατέρες και εξομολογητές, κυριαρχεί άκρα νεκρική και ουδέτερη σιωπή για τις 1.000 εμβρυοκτονίες κάθε πρωινή. Η υπογεννητικότητα ως πρώτιστο εθνικοθρησκευτικό πρόβλημα σχετίζεται άμεσα με τους γονείς, τη Θέμιδα, την εξουσία και την ιατρική επιστήμη. Οι γονείς υπογράφουν τον φόνο του παιδιού, η Θέμιδα νομοθετεί, η Βουλή ψηφίζει και ο γιατρός εκτελεί.


Αποστολή του διάκονου ιατρού είναι να απέχει του ειδεχθούς εγκλήματος 

Κυρίως όμως τα ανωτέρω θα ήταν ανέφικτα, ανεξάρτητα των οποιωνδήποτε νομοθετικών κειμένων περί διακοπής της κυοφορίας και δολοφονίας του εμβρύου, αν δεν υπήρχε ο επίορκος Ιπποκράτης ιατρός, που εκτελεί την εγκληματική αυτή πράξη, τον οποίο ο αείμνηστος καθηγητής Γυναικολογίας Κ. Λούρος χαρακτηρίζει εγκληματία ιατρό όταν διαπράττει έκτρωση, γράφοντας: «Ο ευσυνείδητος ιατρός οφείλει να απέχει της τοιαύτης εγκληματικής πράξεως και ουδέποτε να λησμονεί το του Ιπποκράτους “αγνώς και οσίως διατηρήσω τον βίον τον εμόν και την τέχνην την εμήν”».

Ομοίως ο ιπποκράτειος όρκος τονίζει σχετικά με την υπογεννητικότητα: «Ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω», δηλαδή «δεν θα δώσω σε έγκυο γυναίκα φάρμακο για ν' αποβάλει έμβρυο». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον χειρουργικό τοκετό (καισαρική τομή), η συχνότητα του οποίου στην Ευρώπη αναφέρεται σε ποσοστό 15%. Στην Ελλάδα γιατί υπερβαίνει το 60%, που σημαίνει δυνητικά σημαντικό περιορισμό τοκετών για νέα ζεύγη που αγαπούν την πολυτεκνία; 

Οποιαδήποτε νομοθετικά κείμενα της Πολιτείας περί διακοπής κυήσεως θανατώνοντας το έμβρυο δεν συνάδουν με τον ιπποκράτειο όρκο και την αποστολή του διάκονου ιατρού, κάθε αληθής Ιπποκράτης-ιατρός οφείλει να απέχει του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος. Θα τολμούσα να ζητήσω, γνωρίζοντας την ενάρετη θέση στην αποστολή των πολλών άξιων συναδέλφων τακτικών καθηγητών και διευθυντών πανεπιστημιακών κλινικών, διδάσκοντας και απαγορεύοντας τις εγκληματικές αυτές δολοφονίες των εμβρύων στις κλινικές των, να παραδειγματίσουν τους άλλους συμμετέχοντες γυναικολόγους να απέχουν, διασώζοντας ζωές εμβρύων και την πατρίδα μας μαζί.

Θανατική ποινή 

Δυνάμεθα όλοι ν' αναλογισθούμε τι θέλουμε και σήμερα αποφασίζουμε: Το 2080 2.000.000 γηρασμένοι Ελληνες ή ένα κράτος με 32.000.000-35.000.000 Ελληνες;

Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι το άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών (ΕΣΔΑ) ορίζει: «Σε κανέναν δεν μπορεί να επιβληθεί εκ προθέσεως θάνατος, παρά μόνον εις εκτέλεσιν θανατικής ποινής εκδιδομένης υπό δικαστηρίου σε περίπτωση αδικήματος που τιμωρείται από τον νόμο με την ποινή αυτή». Κατά συνέπεια, στο κυοφορούμενο έμβρυο με την έκτρωση αυτή επιβάλλεται αδίκως η «θανατική ποινή», ουδείς όμως απολογείται για το έγκλημα αυτό! Το έμβρυο εμψυχούται «άμα τη συλλήψει», αποτελεί αυτοτελή ψυχοσωματική οντότητα, αλγεί όταν φονεύεται, η καρδιά του κτυπά από τη 18η ημέρα και μετά τους 2,5 μήνες δεν δημιουργείται κανένα όργανο, απλώς αυξάνει ό,τι υπάρχει! Κατά τον καθηγητή της Νομικής Αντώνιο Μανιτάκη, σε σχετικό άρθρο του αναφέρεται: «Το κυοφορούμενο έμβρυο αποτελεί ζωή και χρήζει ιδιαίτερης προστασίας από το Δίκαιο…»  

Συνοπτικά, η έκτρωση είναι εμβρυοκτονία, πρώτη αιτία αφανισμού της Ελλάδος, ψυχρή δολοφονική εκτέλεση για την οποία υπόλογοι είναι οι γονείς, η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία, η σιωπή της κοινωνίας, θύμα το έμβρυο, ο αυριανός Ελληνας πολίτης, η περιφρόνηση του ευαγγελικού λόγου και της Ορθοδοξίας. Αλλως, λίαν προσεχώς θα έχουν ολοκληρωθεί η γενοκτονία των Ελλήνων και ο αφανισμός του Ελληνισμού. 

Από την Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.