Τελευταίες αναρτήσεις

22 Φεβρουαρίου 2017

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ

Γράφει η Μαίρη Καρά

     Όταν οι εκπρόσωποι του λαού (!) στην διακυβέρνηση της χώρας παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες των εντολέων τους… κι αυτοί θα αναγκαστούν να τους μιμηθούν, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν. Μα είναι δυνατόν οι νομοταγείς εργαζόμενοι και νοικοκυραίοι να καταφεύγουν σε παρανομίες, επειδή (δυστυχώς) έπεσαν θύματα του νόμιμα εκλεγμένου πολιτικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; 
     Αλλά κι αν ακόμα αναγκαστούν να τους μιμηθούν και… δικαιολογημένα… πόσοι άραγε διαθέτουν τόση φαντασία ή την ίδια κουτοπονηριά με τους επίορκους βουλευτάδες; Δυσανάλογη η σύγκριση γιατί σχεδόν η πλειοψηφία του ταλαίπωρου λαού είναι γαλουχημένη απ' την οικογένεια και την ΠΑΙΔΕΙΑ με ηθικές Αρχές και προσήλωση στις Εθνικές παραδόσεις και στους Νόμους της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 
     Οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις του Συντάγματος και η καταπάτηση κεκτημένων δικαιωμάτων των νεόφτωχων Ελλήνων, σύντομα θα εκδηλωθεί με άγνωστες συνέπειες στην "δημοκρατική" λειτουργία του Κράτους. Όταν η υπομονή της κοινωνίας θα έχει εξαντληθεί οι κάτοικοι έξαλλοι κι απηυδισμένοι απ' την περιφρόνηση, μη έχοντας να χάσουν τίποτα άλλο, θα παραβλέψουν τη νομιμότητα και θα επιδιώξουν να πάρουν στα χέρια τους το ΝΟΜΟ. 
     Έτσι συνέβαινε στις "δημοκρατίες" που καταπίεζαν τις λαϊκές μάζες, φορτώνοντάς τες δυστυχία. Αυτό θα συμβεί και σήμερα, που οι εκλογοκλέφτες και πατριδοκάπηλοι ηγετίσκοι έχουν υποκύψει ολοκληρωτικά στις απαιτήσεις των αυτόκλητων διεθνών δανειστών. Αυτών που μέσω των επαχθών δανείων μάς οδηγούν σχεδιασμένα στον διαμελισμό και σε μηδενισμό της Εθνικής μας ΥΠΑΡΞΗΣ. 
     Έγινε πια φανερό πως μειώνοντας σκόπιμα τα έσοδα των εργαζομένων με παράνομους φόρους, αυξάνοντας την ανεργία, κόβοντας τις συντάξεις, διαφθείροντας τη νέα γενιά μέσω της εξαθλιωμένης ΠΑΙΔΕΙΑΣ κι αρπάζοντας τις περιουσίες μας, θα μας φτάσουν στο χείλος της απελπισίας και… ή θα αυτοκτονούμε ομαδικά ή θα ξεσηκωθούμε αγανακτισμένοι κι όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ! 
     Δυστυχώς, εκεί θα μας οδηγήσουν οι αντισυνταγματικές ενέργειες με τις οποίες κυβερνούν δικτατορικά την χώρα μας οι αριστερόφρονες ηγετίσκοι. Και τις αρνητικές συνέπειες θα τις υποστούμε όλοι κι όχι μόνο αυτοί που δεν αξιολόγησαν σωστά την ψήφο τους. Αυτοί που πίστεψαν σε υποσχέσεις ανίκανων υποψήφιων χωρίς  πατριωτική συνείδηση και ΟΡΑΜΑ, επιτρέποντάς τους να ικανοποιήσουν τις υπερφυσικές ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.
     Μα σαν γλυκάθηκαν απ' το μέλι… πρόθυμα έγιναν συνεργάτες στους οικονομικούς δολοφόνους των λαών, που με "εργαλεία" ΔΟΞΑ και ΧΡΗΜΑ εξαγοράζουν συνειδήσεις, που οι ίδιοι στερούνται. Έτσι ανέρχονται στην ΕΞΟΥΣΙΑ μιας χώρας οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, που είναι αμφίβολο αν την θεωρούν και πατρίδα τους. Αυτή είναι μια αξιοπρόσεχτη  εξήγηση για την προδοτική εξάσκηση των καθηκόντων τους και για τις ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥΣ. 
     Αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει απ' αυτή την απίστευτη αγοραπωλησία. Και ναι μεν οι ξετσίπωτοι πολιτικοί πουλάνε και την ψυχή τους ακόμα προκειμένου να αναρριχηθούν… ο λαός όμως και η πατρίδα τούς ανήκει; Με ποιο δικαίωμα τα ΠΟΥΛΑΝΕ; 
     Αυτό το ανήκουστο αποτέλεσμα είχε η αδυναμία μας να αντισταθούμε στην απώλεια των δικαιωμάτων και της Αξιοπρέπειάς μας. Δεν δίναμε σημασία στις παρανομίες των πολιτικών και δεν τις καυτηριάζαμε. Δεν είχαμε την δύναμη να μην αποφεύγουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, επειδή η ΑΔΙΚΙΑ δεν είχε χτυπήσει ακόμα την πόρτα μας. Δεν είχαμε το θάρρος να αντιμετωπίζουμε σαν αληθινοί Έλληνες την εκμετάλλευσή μας απ' όλες τις κυβερνήσεις των θρασύδειλων κι αναίσχυντων ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ. 
     Δεν τολμούσαμε να εκφέρουμε ανοιχτά τις ΑΠΟΨΕΙΣ μας για τις διαπλεκόμενες δοσοληψίες υψηλά ισταμένων κοινωνικών και οικονομικών αποβλήτων. Δεν τολμούσαμε να ξεσκεπάσουμε τα ψέματα υποψήφιων τεμπελχανάδων για τα βουλευτικά έδρανα. Δεν τολμούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι σε φορολογικές εκτροπές και σε ξεπούλημα δημόσιων οργανισμών. Μα κι αν ένας θαρραλέος πολίτης τολμούσε, αντί να τον στηρίξουμε, τον ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΜΕ! 
     Αυτές είναι οι μεγάλες ευθύνες όλων μας. Αυτές που παραβλέπαμε χάριν της καλοπέρασής μας κι επειδή κανείς δεν μας τις… ζητούσε. Συνηθίσαμε στην κοινωνική ανευθυνότητα κι… αράξαμε στον καναπέ σαν μονάδες. Δεν νοιαζόμαστε πλέον να κάνουμε το ΕΓΩ… ΕΜΕΙΣ!
     Τι κάνουμε όμως τώρα που διαβόλοι και τριβόλοι έχουν αποφασίσει να μας σβήσουν δια παντός απ' τον χάρτη; Τώρα που βιώνουμε την φοβερή αιχμαλωσία μας απ' τους "εταίρους" μας ευρωπαίους και την συμμορία των διεθνών τοκογλύφων; Τώρα που τις αποφάσεις τους εκτελούν τα τσιράκια τους με επιτηρητές τα υπαλληλάκια της ΤΡΟΙΚΑ; 
     Μήπως είναι ώρα να βροντοφωνάξουμε τις «δύσκολες» αλήθειες που αποσιωπούσαμε; Τώρα που οι δανειστές μας έχουν περάσει την θηλιά στον λαιμό μας; Τώρα που αυτοί παίζουν τα όργανα κι εμείς αναγκαστικά χορεύουμε στον ρυθμό τους με κλαρίνα; Μήπως οι Απόκριες είναι η συγκυρία για μια κατά πρόσωπο μασκαρεμένη ΕΠΙΘΕΣΗ; 
     Να φορέσουμε εμείς την μάσκα της υποκρισίας τους; Να τους υποδυθούμε ξεσκεπάζοντας το… προσωπείο τους; Φαντάζεστε την εικόνα, με την μάσκα του κάθε πολιτικού… να μπούμε στην θέση του, εξαπατώντας τους υποτελείς του! Πολύ τολμηρό και βρώμικο σχέδιο; Παλιά τους τέχνη… κόσκινο να γίνουν με την ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΑΣ! 
     Αρχής γενομένης απ' τους τελευταίους μη ΙΚΑΝΟΥΣ αριβίστες της εξουσίας, επισημαίνουμε τα προσωπικά τους ελαττώματα και τις ουσιαστικές τους ελλείψεις. Μετά σχεδιάζουμε τις απαίσιες μουτσούνες τους βασισμένοι στα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια κόβουμε τις μάσκες με το όνομα καθενός και τις δημοσιοποιούμε. Όσοι Έλληνες διαθέτουν τον ίδιο σωματότυπο με τα υπό κρίσιν πολιτικά υποκείμενα, παρακαλούνται να εμφανιστούν στο πατριωτικό εργαστήρι μας, για να αναλάβουν ΔΡΑΣΗ. 
     Ιδού λοιπόν οι εθελοντές που θα αναλάβουν να παίζουν τον ρόλο των πολιτικάντηδων και να μας απαλλάξουν απ' τους υποτελείς των εγκληματιών της αποτυχημένης  νεοταξικής λαίλαπας. Κι αν ερμηνεύσουν τον ρόλο τους σωστά… η πατρίδα θα τους ευγνωμονεί στους ΑΙΩΝΕΣ! 
     Έλληνες! Ενεργοποιηθείτε με το ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.