4 Οκτωβρίου 2015

Ενα χρήσιμο βίντεο για τους ιστορικούς του μέλλοντος... Η ορκωμοσία της νέας Βουλής 03-10-2015.


το βίντεο είναι από enikos.gr

Δείτε πόσοι και ποιοι βουλευτές ορκίστηκαν σαν Ελληνες, πόσοι σαν μουσουλμάνοι και πόσοι σαν άθεοι....
Θα διαπιστώσετε ότι τον νόμιμο συνταγματικό όρκο έδωσαν περίπου οι μισοί...
Οι υπόλοιποι απλά κοροϊδέυουν... παριστάνωντας ότι ορκίζονται...

Θλιβερά ανθρωπάρια που καμία σχέση δεν έχουν ούτε με τους ίδιους τους τους ψηφοφόρους....

Και μπορεί κάποιος να μου αντιτείνει ότι είναι καθιερωμένος με νέες διατάξεις εδώ και χρόνια και ο πολιτικός όρκος.... Ε, καί;

Και οι εκτρώσεις επιτρέπονται ελεύθερα σύμφωνα με τον νόμο... πρέπει να τις δεχόμαστε;
Και ο πολιτικός "γάμος" έχει καθιερωθεί με νόμο, μήπως να τον δεχόμαστε κι αυτόν;
Μήπως ο δήμαρχος έχει κάποια χάρη δοσμένη από τον Θεό να ευλογεί γάμους;
Ο Γάμος είναι ένα από τα 7 μυστήρια της Εκκλησίας μας. Το καραγκιοζιλίκι που ονομάζεται λανθασμένα πολιτικός "γάμος" δεν είναι τίποτα...

Διάφοροι νόμοι και διατάξεις ορίζουν ένα σωρό αντιχριστιανικές και ανθελληνικές ενέργειες ως νόμιμες μήπως θα πρέπει να τις δεχόμαστε;

Γιατί;
Μήπως οι άθεοι βουλευτές δέχονται ας πούμε για παράδειγμα ότι το Ελληνικο Σύνταγμα ορίζει στο άρθρο 16 παρ. 2 ότι η παιδεία πρέπει να έχει σαν στόχο την εθνική και θρησκευτική εκπαίδευση των Ελλήνων;

Υπάρχει κανείς Ελληνας που να πιστεύει ότι αν φέρναμε μέσα στην σημερινή Βουλή τον Κολοκοτρώνη και μερικούς από τους επαναστάτες οπλαρχηγούς του 1821 δεν θα δάκρυζαν από την κατάντια μας και δεν θα έσερναν για μια ακόμα φορά τα γιαταγάνια να ξεκαθαρίσουν την βρωμιά και την προδοσία των προσκυνημένων άθεων και μη βουλευτών...

Θλιβερό κατάντημα ενός αρχαίου και ένδοξου λαού...
Κύριοι δεν σέβεστε την προαιώνια Ελληνική μας παράδοση δεν σεβόμαστε κι εμείς εσάς και τις ανθελληνικές αποφάσεις σας...

Απλά πράγματα.Share

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Για το μέλον αυτού του λαού, αποφάσισαν οι εξης δύο κατηγορίες, οι οποίες έκριναν και το εκλογικό αποτέλεσμα.
1ο)Οι γυναίκες(άτομα με μειωμένο καταλογισμό-κατά την μακρόχρονη θητεία μου στη ζωή-)και
2ο)Οι "σκουραρικωτοί"(χωρίς κανένα σχόλιο).
Η ποσότητα, λεηλάτησε την ποιότητα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.