Τελευταίες αναρτήσεις

28 Μαΐου 2011

Αμερικανική αλαζονεία..... (αληθινή ιστορία).

παρακάτω διάλογος μεταξ μερικανν κα σπανν εναι πραγματικός, σύμφωνα μ ατος πο τν δημοσιοποίησαν, κα καταγράφτηκε π τ κανάλι 106 (Finisterra/ Galicia) τν Θαλάσσιων πικοινωνιν.

σπανοί:
δ -835, γι ν ποφύγετε τν σύγκρουση, παρακαλ λλάξτε τν πορεία σς 15 μορες βόρεια. Ατ τ στιγμ βρίσκεστε 25 ναυτικ μίλια μακρι κα κατευθύνεστε κριβς κατ πάνω μας.

μερικανοί:
λλάξτε σες τν πορεία σς 15 μορες νότια.

σπανοί:
ρνητικόν! παναλαμβάνω, λλάξτε πορεία 15 μορες, 15 μορες βόρεια.

μερικανοί:
Σς μιλε πλοίαρχος σκάφους τν ΗΠΑ, λλάξτε πάραυτα τν πορεία σς 15 μορες νότια.

σπανοί:
Τν πόδειξή σας δν τν βρίσκουμε οτε λογική, οτε...
φικτή.
Ἐὰν δν θέλετε ν προσκρούσετε πάνω μας, λλάξτε τν πορεία σς 15 μορες βόρεια.

μερικανοί:
ψωμένη φων) Σς μιλε πλοίαρχος Richard James Howard το σκάφους USS Montana, το δεύτερου σ μέγεθος εροπλανοφόρου το στόλου τν ΗΠΑ.χουμε μαζί μας δύο ντιτορπιλικά, καταδιωκτικ εροσκάφος κα τέσσερα ποβρύχια. πιπλέον χουμε τν ποστήριξη καταδρομικν.

Δν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ, λλ σς ΔΙΑΤΑΣΣΩ!

λλάξτε πορεία 15 μορες νότια, σ ντίθετη περίπτωση θ προβομε σ λες τς παραίτητες νέργειες γι τν σφάλεια το στόλου μας.
Πάραυτα τσακιστετε κα λλάξτε πορεία!

σπανοί:
Σς μιλε Juan Manuel Salas Alcantara, δ εμαστε δύο τομα.
χουμε μαζί μας να σκύλο, τ βραδινό μας φαγητό, δύο μπουκάλια μπύρα κα να καναρίνι.
Τ καναρίνι κοιμται ατν τν ρα.

πιπλέον μς ποστηρίζει ραδιοφωνικς σταθμς Cadena Dial de La Coruna.
Σς μιλομε π τν φάρο μ ριθμ -835 τν σπανικν κτν Finisterra Galicia κα σς γνωστοποιομε τι δν χουμε πρόθεση ν μετακινηθομε.

Δν χουμε δέα ν εμαστε μεγαλύτερος μικρότερος φάρος τν σπανικν κτν. Μπορετε ν προβετε σ λες τς γ... παραίτητες νέργειες γι τν σφάλεια το γ... σκάφους σας, πο σς παναλαμβάνω κατευθύνεται λοταχς πρς τς βραχώδεις κτές μας.
λλ κα πάλι πιμένουμε κα σς ποδεικνύουμε ν λλάξετε τν πορεία σς 15 μορες βόρεια.

μερικανοί:
ΟΚ κατανοητόν, εχαριστομε .

από το Ρωμαϊικο Οδοιπορικό
ΠοσειδώναςShare

1 σχόλιο:

Φράπις είπε...

Είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ακούστε τον:

http://www.youtube.com/watch?v=oei2lB9MBo0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.