18 Απριλίου 2011

Επίσημη επιβεβαίωση από την ΕΛ.ΑΣ η χώρα βρίσκεται "υπό κατοχή"!!!

Σε αυτά τα χώματα που για πρώτη φορά μέσα στους αιώνες θεσμοθετήθηκαν τα δικαιώματα γυναικών και παιδιών.
Σε αυτά τα χώματα που για πρώτη φορά στον πλανήτη η γυναίκα αποθεώθηκε όταν “παραδίπλα” θεωρούταν και θεωρείται αντικείμενο.
Σε αυτή την χώρα που χύθηκε αίμα για να μην μπορούν οι σουλτάνοι να ατιμάζουν την ΜΑΝΑ.
Σε αυτή την χώρα λοιπόν, τα “προοδευτικά” ισλαμοφασιστικά καθάρματα κατάφεραν να επιβάλλουν τον τρόμο και την κατοχή.

Δείτε το ντοκουμέντο από την επίσημη ιστοσελίδα της αστυνομίας (κλικ στην εικόνα). Ας γίνει αφορμή να ντραπούμε όλοι για τό τι αφήνουμε στα παιδιά μας και επιτέλους,

ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ.
Να πετάξουμε έξω τα φασιστικά καθάρματα, τα ορκς που νομίζουν ότι θα μπορέσουν να μολύνουν αυτά τα χώματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”.
πηγή

από το ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Οι γυναίκες λοιπόν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ καλό είναι να μην κυκλοφορούν με τα πόδια μετά την δύση του Ηλιου!!!!
Δηλαδή κατί σαν την απαγόρευση επί κατοχής που μετά την δύση του Ηλιου όποιος κυκλοφορούσε τουφεκιζόταν από τους Γερμανούς.... Τώρα ληστεύεται, βιάζεται ή δολοφονείται από τους αλλοδαπούς εγκληματίες.....

Και φυσικά τα νοσηρά μυαλά που σκέφτηκαν αυτήν την προειδοποίηση που να φανταστούν ότι οι "γειτονικές" χώρες θα την κάνουν αφίσα κατά την τουριστική τους καμπάνια....
Αντε μετά να πατήσει το πόδι του ξένος στην πατρίδα μας....

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σου λέει μετά και βγάζει έναν οδηγό με τον οποίο σχεδόν άμεσα ομολογεί οτι αδυνατεί να προστατέψει τον Ελληνα πολίτη.... γιατί τα έχουμε ξαναπεί προστατεύει μόνο τον αλλοδαπό....Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
Θα αφήσουμε τους βαρβάρους που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας-με την ανοχή των διεθνιστών κρατούντων-να παρενοχλούν, βιάζουν ψυχικά και σωματικά, κλέβουν, φοβίζουν τις γυναίκες μας, τις κόρες μας, τις μανάδες μας;
Ποιος θα προστατεύει του Έλληνες και τις Ελληνίδες; Η ΕΛΑΣ δυστυχώς δεν μπορεί να είναι παρούσα τοπικά και χρονικά όταν αιτείται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών.
Γιατί οι 300 βολευτές δεν φέρνουν νόμο στη βουλή, που να δίνει το δικαίωμα στους αστυνομικούς να πυροβολούν στο ψαχνό όποιον απειλεί ή ενεργεί κατά ηλικιωμένων, παιδιών και γυναικών;
Ακόμη γιατί δεν φέρνουν νόμο ώστε να επιτρέπεται η οπλοκατοχή εντός των σπιτιών μας και όποιος τολμήσει να παραβιάσει το οικογενειακό μας άσυλο να έχουμε δικαίωμα να αμυνθούμε ενόπλως;
Η τελευταία μόδα των συμμοριών είναι όχι μόνο να κάνουν διαρρήξεις σε σπίτια Ελλήνων πολιτών αλλά και να βάζουν μετά φωτιά στο εσωτερικό της οικίας ή στο εξωτερικό της.
Πολύ ωραία τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της χώρας μας, αυτά που υποστηρίζουν το μνημόνιο, αυτά που βάλλουν κατά της Εκκλησίας, αυτά που βάλλουν κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αυτά που θέλουν να αλλάξουν την Ιστορία μας, πέρασαν την είδηση του πυρπολισμού των οικιών, ως να ήθελαν δήθεν οι κακοποιοί να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Ποια ίχνη; Μάλλον από μίσος και εκδίκηση το κάνουν όταν δεν βρίσκουν αρκετά για να κλέψουν.....
Δηλαδή σε λίγα χρόνια θα αφήνουμε στα σπίτια μας επίτηδες χρήματα σε εμφανές σημείο ώστε να ικανοποιούνται οι ληστές και να μη μας καίνε τα σπίτια!!!!
Γι' αυτό λοιπόν είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε την οργάνωση "Φίλων Περιβάλλοντος και Αποκαταστάσεως Πόλεων" με πειθαρχία και στρατιωτική δομή.
Γιατί έρχονται τα χειρότερα.
Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.
Ήδη έχουμε αργήσει.

Συντονιστής

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.