5 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ COLPO GROSSO ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Μύριζε το ψάρι από παλιά, από την αρχή της "πανδημίας", αλλ' οι δικτατορικές αποφάσεις Κυβερνήσεων, που φρόντιζαν με το ζόρι για το καλό και την υγεία μας, (αγνοούσες τον Ιπποκρατικό όρκο), δεν άφησαν φωνές αντίθετες να ακουσθούν.
 
Αλλά και δεν επέτρεψαν, με νόμους, την ποινική δίωξη των "Επιτροπών" που εισηγούντο την προμήθεια απαραιτήτων σκευασμάτων εμβολίων. Και όχι μόνον! Προχώρησαν σε απολύσεις και διαθεσιμότητες υγιειονομικών και μας έφθασαν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!
 
Έλα όμως που ο καιρός έχει γυρίσματα και "ο Θεός αγαπά-λέει- τον κλέφτη, αλλ' αγαπά και τον νοικοκύρη". Φύσηξε άνεμος αληθείας και αποκαλύφθησαν τα αισχρά πρόσωπά των. Όθεν ζητούνται Εισαγγελείς με.. βαρίδια ανά την Ευρώπη (και εδώ) για να καθίσουν στο σκαμνί την Ευρωπαία Επίτροπο Von der Laien και τον Μπουρλά αλλά και τους πρωθυπουργούς των χωρών για την μεγάλη μπίζνα ή colpo grosso με την Pfizer αξίας δισεκατομμυρίων Ευρώ, που είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι πολίτες να πληρώνουμε ως το 2027, χωρίς να έχουμε ανάγκην εμβολίων. Ήδη πετάχθησαν στα σκουπίδια 200.000.000 εμβόλια, αξίας 4 δισεκ. Ευρώ.
 
Δούλευε εσύ ραγιά πολίτη να πληρώνεις χρυσό το καλάθι των λίγων τροφίμων, που πας ν αγοράσεις από το Super Market και χρυσή την βενζίνη του αυτοκινήτου σου. Κι έχει το κράτος το θράσος να στηρίζει την οικονομία του (έσοδα) από την αφαίμαξη των πολιτών και από τις καταγγελίες των ρουφιάνων για φοροδιαφυγή κάποιων επιχειρηματιών και μικροεμπόρων. Και δεν χρειάζεται ο Χ εισαγγελέας να στηριχθεί σ αυτό μου το άρθρο και να με καλέσει ως μάρτυρα κατηγορίας! Ολόκληρη δισέλιδη βιτρίνα της Κυριακάτικης "Δημοκρατίας" 24-12-2023, σελ. 20-21 αλλά και το έγκριτο Ευρωπ.περιοδικό POLITICO της 18-12-2023 έχουν άπειρα στοιχεία καταγγελιών! Σταχυολογώ εν περιλήψει μόνον μερικά:
 
1) Από τις 26 χώρες της Ε.Ε. μόνο οι 19 παρείχαν στοιχεία για την έρευνα. Δυστυχώς η Ελλάδα (μαζί με Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Λετονία και Γαλλία) αρνήθηκε να δώσει στοιχεία. Γιατί;; Σαν φορολογούμενοι πολίτες θέλουμε να ξέρουμε.
 
2) Το κάθε εμβόλιο κόστισε 23 Ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα δεν κόστιζε παραπάνω από 1,50- 3 Ευρώ (σύμφωνα με μελέτη του Imperial College of London).
 
3) Στη Ρουμανία οι εισαγγελείς προσπαθούν να άρουν την ασυλία του πρώην Πρωθυπουργού, διότι-λένε-προκάλεσε ζημιές 1 δισεκ. €υρώ στο κράτος με υπερβολικές αγορές εμβολίων!
 
4) Το 2023 η Pfizer παρέδωσε στην Ευρώπη 450.000.000 νέες δόσεις αξίας 9 δισεκ. Ευρώ (!) Και έχει συμβόλαιο ως το 2027 με 70.000.000 δόσεις ετησίως
 
5) Πληρώνουμε, λένε, ακόμα και τις ακυρωμένες δόσεις!
 
6) Δεν επελέγησαν άλλες εταιρείες, γεγονός που γεννά πλείστα όσα ερωτηματικά.
 
7) η φτωχή μας χώρα Ελλάς επιβαρύνεται για την Ουκρανία και για την Pfizer χωρίς λόγο. Το 2021 παραγγείλαμε 27.500.000 δόσεις (τριπλάσιο αριθμό του πληθυσμού μας) και έγιναν 12.000.000 εμβολιασμοί..
 
Τα υπόλοιπα συμπεράσματα συμπάσχοντες πατριώτες μου ραγιάδες δικά σας!! Χρόνια πολλά! Και καλά νέα "μπολιάσματα" μιά κι ανακάλυψαν νέο cocteil ιών, πιό επικίνδυνο από τον covid 19. Kαι του χρόνου με υγεία!!
 
ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ
Ρόδος 5 Ιανουαρίου 2024



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.