31 Ιανουαρίου 2024

Σλοβακία: Ο Πρωθυπουργός ξεκινάει έρευνα για "όλο το τσίρκο του COVID" και επιλέγει έναν "Αντι-Εμβολιαστή" για να την διευθύνει

Μετάφραση: Απολλόδωρος
30 Ιανουαρίου 2024 | Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ.
 
"Έχετε δει τις στατιστικές για το πώς οι θάνατοι μας από διάφορα καρδιαγγειακά επεισόδια έχουν αυξηθεί εξαιτίας των εμβολιασμών;" ρώτησε ο πρωθυπουργός Robert Fico το κοινοβούλιο της Σλοβακίας.
 
"Το σλοβακικό κοινό χρειάζεται απλώς μια απάντηση. Χρειάζεται μια απάντηση σχετικά με τον εμβολιασμό, τι πραγματικά ήταν. Γιατί οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν με διάφορα πειραματικά εμβόλια. Γιατί σπρώχτηκαν στους ανθρώπους όλα τα είδη φαρμάκων", είπε. 
 
"Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα Γραφείο Πληρεξουσίου της Κυβέρνησης για να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα", είπε. Προσθέτοντας ότι ο πληρεξούσιος ο Dr. P Peter Kotlár, ο οποίος είχε διοριστεί "σήμερα" είχε επίσης εξουσιοδοτηθεί να λάβει πληροφορίες από διάφορα ιδρύματα.
 
"Θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο σλοβακικό κοινό τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Covid", δήλωσε ο κ. Fico. 
 
"Σήμερα γνωρίζουμε ένα πράγμα: οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν πλήρως στο Covid-19 και έχουν στα χέρια τους 21.000 νεκρούς ανθρώπους και έβγαλαν, προφανώς, ένα τεράστιο ποσό χρημάτων από την άσκοπη αγορά διαφόρων ιατρικών συσκευών [προμηθειών] και εμβολίων".
 
Δεν μπορέσαμε να εξακριβώσουμε οριστικά πότε ο πρωθυπουργός Fico εκφώνησε την ομιλία του. Η παλαιότερη ανάρτηση που μπορέσαμε να βρούμε ήταν ένα tweet στα γερμανικά με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, όπως θα διαβάσετε στο κείμενο κάτω από το βίντεο, ο Dr. Kotlár διορίστηκε στις 18 Ιανουαρίου, γεγονός που υποδηλώνει ότι τότε ο κ. Fico έκανε αυτή την ομιλία στο κοινοβούλιο, ανακοινώνοντας έρευνα για "όλο το τσίρκο του Covid".
 
Český List: Ο Fico κηρύσσει πόλεμο εναντίον του Covidiotism και ξεκινά έρευνα για την πανδημία του Covid και τα εμβόλια του Covid, 23 Ιανουαρίου 2024 (4 λεπτά)
 
Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Odysee ΕΔΩ.
 
Ο Robert Fico διορίστηκε πρωθυπουργός της Σλοβακίας για τέταρτη φορά στις 25 Οκτωβρίου 2023, αφού το κόμμα του Slovenská Sociálna Demokracia ("SMER") κέρδισε τις εκλογές στις 30 Σεπτεμβρίου και σχημάτισε συνασπισμό με το κεντροαριστερό κόμμα Sociálna Demokracia ("HLAS") και το εθνικιστικό κόμμα Slovenská Národná Strana ("SNS").
 
Στις 17 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του κόμματος SMER, δήλωσε ότι δεν θα υποστηρίξει την ενίσχυση των εξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ("ΠΟΥ") εις βάρος των κυρίαρχων κρατών στην καταπολέμηση των πανδημιών. "Μόνο παράφρονες φαρμακευτικές εταιρείες θα μπορούσαν να επινοήσουν τέτοιες ανοησίες", είπε.
 
Στις 18 Ιανουαρίου 2024, ο βουλευτής του SNS Dr. P Peter Kotlár διορίστηκε ως επίσημος αντιπρόσωπος της κυβέρνησης για να ηγηθεί της έρευνας σχετικά με τη διαχείριση της ψευτοπανδημίας του Covid. Ο Kotlár λέει ότι σκοπεύει να ηγηθεί της έρευνας σε συνεργασία με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων επιστημόνων, γιατρών και δικηγόρων.
 
Σε ένα άρθρο με σκοπό να υπερασπιστεί τα μέτρα του Covid και την ψευδή αφήγηση του Covid, η εφημερίδα The Slovak Spectator χαρακτήρισε ψευδώς τον Dr. Kotlár ως "γνωστό αντιεμβολιαστή".
 
"Ο Kotlár συμμετέχει εδώ και καιρό στην επιχείρηση διαδικτυακής ροής βίντεο TV Slovan, η οποία διαδίδει διαστρεβλωμένους ισχυρισμούς και φάρσες. Μιλώντας στον αέρα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ εμβολιαστεί, παρόλο που ήταν επαγγελματίας υγείας. Κανένα από τα παιδιά του δεν έχει εμβολιαστεί", έγραψε το The Slovak Spectator.
 
Στοιχεία εντός του σλοβακικού κοινοβουλίου συμπράττουν με τα μέσα ενημέρωσης για να προστατεύσουν το αφήγημα. Ο βουλευτής της Προοδευτικής Σλοβακίας (σλοβακικά: Progresívne Slovensko) Oskar Dvořák διαφώνησε με τον διορισμό του Kotlár ως πληρεξουσίου. Επέκρινε την ανικανότητα του Kotlár να διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα στον τομέα αυτό. Επεσήμανε επίσης ότι παρόμοια έρευνα διεξάγεται ήδη από τη Γενική Εισαγγελία της Σλοβακίας. Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα (σλοβακικά: Kresťanskodemokratické hnutie, KDH) αποκάλεσε επίσης τον Kotlár "θεωρητικό συνωμοσίας".
 
Για όσους γνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Covid, ο διορισμός ενός "θεωρητικού συνωμοσίας των αντιεμβολιαστών" για να ηγηθεί της έρευνας σημαίνει ότι η Σλοβακία θα είναι μία από τις λίγες χώρες, αν όχι η μόνη χώρα, στον κόσμο όπου ελπίζουμε ότι θα διεξαχθεί μια σωστή έρευνα για το "τσίρκο του COVID".
 
Ο σλοβακικός Spectator ανέφερε ότι σύμφωνα με πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός Robert Fico, το καθήκον του πληρεξουσίου θα είναι "να εκτελεί καθήκοντα συντονισμού με στόχο την αξιολόγηση και την ανάλυση της νομιμότητας, της οικονομικής αποδοτικότητας, του σκοπού και της αποτελεσματικότητας των μέτρων που εγκρίνονται σε σχέση με την (ψευτο)πανδημία του COVID το 2020-22".
 
Η πρόταση συνεχίζει αναφέροντας ότι η διαχείριση των μέτρων για την (ψευτο)πανδημία χαρακτηρίστηκε από αποτυχίες στην προστασία των βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Στόχος του Kotlár θα είναι να διασφαλίσει ότι "παρόμοιες αποτυχίες του κράτους" δεν θα επαναληφθούν.
 
Δικτυογραφία:
Slovakia: Prime Minister launches investigation into the “whole covid circus” and chooses an “anti-vaxxer” to lead it – The Expose



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.