11 Ιανουαρίου 2024

Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα της Αμερικής

Έρευνες μετά από έρευνα έχουν δείξει ότι οι Αμερικανοί συμφωνούν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ότι αυτή η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση. 
 
Γράφει ο Michael
 
Πώς φτάσαμε λοιπόν εδώ; Γράφω συχνά για την οικονομία, την πολιτική, το έγκλημα, τη μετανάστευση, τους άστεγους, τη διαφθορά, τα ναρκωτικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τη διαδικτυακή λογοκρισία, την κυβερνητική επιτήρηση, τον πόλεμο και πολλές άλλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος μας. Αλλά κανένα από αυτά δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αμερικής. Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αμερικής είναι το γεγονός ότι η χώρα μας έχει κορεστεί πλήρως από το κακό. Από την κορυφή της κοινωνίας μέχρι το κάτω μέρος της κοινωνίας, έχουμε αγκαλιάσει με ανυπομονησία το κακό, και σχεδόν κάθε μορφή κακίας που μπορείτε ενδεχομένως να φανταστείτε εκρήγνυται παντού γύρω μας. Αν δεν αντιστρέψουμε την πορεία μας, δεν υπάρχει μέλλον για εμάς. 
 
Μια φορά κι έναν καιρό, η Ουάσιγκτον ήταν φάρος ελπίδας για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα έχει γίνει επίκεντρο του κακού. 
 
Πριν από πολλά χρόνια δούλευα στην Ουάσιγκτον, και ακόμη και εκείνη την εποχή μπορούσα κυριολεκτικά να νιώσω το κακό στον αέρα. Είμαι σίγουρος ότι τώρα είναι ακόμα χειρότερα. 
 
Όλοι γνωρίζουν ότι οι πολιτικοί μας είναι βαθιά διεφθαρμένοι και πολλοί από αυτούς κάνουν πράγματα που θα έπρεπε να τους οδηγήσουν στη φυλακή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 
Τη Δευτέρα, μια άλλη παρτίδα εγγράφων του Έπσταϊν δόθηκε στη δημοσιότητα και οι ισχυρισμοί που περιέχουν περιγράφονται ως «εκρηκτικοί» … 
 
Μια άλλη παρτίδα εγγράφων από μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που σχετίζεται με τον Τζέφρι Έπσταϊν δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας. 
 
Το Gateway Pundit απέκτησε τα 17 νέα έγγραφα τη Δευτέρα και είναι εκρηκτικά! 
 
Τα νέα έγγραφα, τα οποία εξετάστηκαν από αυτόν τον δημοσιογράφο, αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν υποτιθέμενες σεξουαλικές ταινίες του Μπιλ Κλίντον, του Πρίγκιπα Άντριου και του Ρίτσαρντ Μπράνσον. 
 
«Όταν ο φίλος μου είχε σεξουαλική επαφή με την Κλίντον, τον Πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, στην πραγματικότητα καταγράφηκαν σεξουαλικές ταινίες από τον Τζέφρι», είπε η μάρτυρας, Σάρα Ράνσομ. 
 
Φυσικά ολόκληρο το σκάνδαλο Τζέφρι Έπσταϊν είναι μόνο ένα πολύ μικρό κλάσμα της συνολικής εικόνας. 
 
Εδώ και χρόνια, εκείνοι που βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν από τους ηγέτες μας εμφανίζονταν, αλλά κανένας από τους ηγέτες μας δεν λογοδοτεί ποτέ. 
 
Έτσι τα σεξουαλικά εγκλήματα θα συνεχιστούν. 
 
Αλλά όσο κακοί είναι οι πολιτικοί μας, οι επιστήμονές μας είναι συχνά ακόμη χειρότεροι. 
 
Σε πολλούς αρέσει να κουνούν το δάχτυλο στον Δόκτορα Φάουτσι, και είναι σίγουρα ανείπωτα κακός, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τρελοί επιστήμονες που τρέχουν τριγύρω που είναι ακριβώς σαν αυτόν. 
 
Και κάνουν πράγματα που ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να γίνουν. 
 
Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα τέλειο παράδειγμα αυτού για το οποίο μιλάω. Αναφέρεται ότι μια ομάδα τρελών επιστημόνων χρησιμοποίησε «ανθρώπινο εμβρυϊκό εγκεφαλικό ιστό» για να δημιουργήσει «μικροεγκεφάλους» που χρησιμοποιούνται σε πολύ άρρωστα και στρεβλά πειράματα  
 
Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες ανέπτυξαν εγκεφαλικά οργανοειδή – τρισδιάστατους “μικροεγκεφάλους” που έχουν αναπτυχθεί στο εργαστήριο – από ανθρώπινο εμβρυϊκό εγκεφαλικό ιστό. 
 
Τα νέα οργανοειδή μεγάλωσαν στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και περιείχαν πολλούς τύπους κυττάρων που αυτοοργανώθηκαν σε πολύπλοκες τρισδιάστατες δομές. Οι ερευνητές προκάλεσαν επίσης την ανάπτυξη όγκων του εγκεφάλου στους μικροεγκεφάλους και εξέτασαν την απόκριση των όγκων στα υπάρχοντα αντικαρκινικά φάρμακα. 
 
Υπήρξε μια εποχή που η επιστήμη θεωρούνταν ευγενές επάγγελμα. 
Δυστυχώς, αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. 
 
Αυτή τη στιγμή, άνδρες και γυναίκες με παλτό εργαστηρίου σε όλο τον κόσμο εμπλέκονται σε πολύ σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κανένας από αυτούς δεν θα λογοδοτήσει ποτέ. 
 
Εν τω μεταξύ, το κύμα εγκληματικότητας που μαστίζει τις κοινότητες σε όλη την Αμερική συνεχίζει να αυξάνεται. 
 
Αν μπορείτε να το πιστέψετε, περίπου ένας στους τριάντα ανθρώπους που ζουν στο Όκλαντ της Καλιφόρνια κλάπηκε ένα όχημα πέρυσι … 
 
Ένας στους τριάντα κατοίκους του Όκλαντ κλάπηκε το αυτοκίνητό του πέρυσι καθώς κλάπηκαν 15.000 οχήματα – μια αύξηση 45 τοις εκατό σε μόλις ένα χρόνο. 
 
Ο συγκλονιστικός αριθμός είναι ο υψηλότερος των τελευταίων 15 ετών. 
 
Ωστόσο, λιγότερο από το πέντε τοις εκατό αυτών των υποθέσεων κλοπής αυτοκινήτων οδηγούν σε πραγματική σύλληψη, καθώς το υποστελεχωμένο και υποχρηματοδοτούμενο αστυνομικό τμήμα της πόλης της Καλιφόρνια ασχολείται με την αύξηση του 21 τοις εκατό των βίαιων εγκλημάτων. Και υπάρχουν επίσης μόνο δύο αστυνομικοί που έχουν ανατεθεί να αντιμετωπίσουν την κλοπή αυτοκινήτου. 
 
Φυσικά, δεν είναι μόνο το έγκλημα ιδιοκτησίας που αυξάνεται. 
Οι δρόμοι μας είναι κυριολεκτικά γεμάτοι με σεξουαλικά αρπακτικά, και μερικά από τα εγκλήματα που διαπράττουν θα μπορούσαν να είχαν βγει από μια ταινία τρόμου
 
Ένας άνδρας του Τέξας συνελήφθη για απαγωγή και κρατώντας μια γυναίκα όμηρο αφού την άρπαξε από το δρόμο πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν ήταν έγκυος. 
 
Ο Lee Carter, 52 ετών, κατηγορήθηκε για επιβαρυντική απαγωγή, αφού η αστυνομία ανακάλυψε το θύμα κλειδωμένο σε ένα γκαράζ συνδεδεμένο με το σπίτι του στο Χιούστον. 
 
Τα έγγραφα του δικαστηρίου που αποκαλύφθηκαν στις 7 Απριλίου 2023 αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον αποστέλλονταν σε 5251 Perry Street στο Χιούστον σε σχέση με μια απαγωγή σε εξέλιξη όταν άκουσαν μια φωνή που προέρχεται από το γκαράζ. 
 
Το βίντεο από το Fox 26 δείχνει αξιωματικούς που σπάζουν το παράθυρο του γκαράζ όπου βρήκαν ένα σκυλί και ένα στρώμα μέσα στην περιοχή της περιοχής πιστεύουν ότι το θύμα κρατήθηκε αιχμάλωτη. 
 
Είχατε ακούσει για αυτήν την ιστορία πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο; 
Πιθανώς όχι. 
 
Μόλις και μετά βίας έκανε μια ανατροπή στον κύκλο των ειδήσεων, και αυτό οφείλεται στο ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτές τις μέρες. 
 
Σε αυτό το στάδιο της κοινωνικής μας κατάρρευσης, ακόμη και πολλοί από τους δασκάλους μας είναι σεξουαλικά αρπακτικά. 
 
Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι ένας δάσκαλος στη Φλόριντα κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ενός αγοριού 8ου βαθμού, αφού οι αρχές ανακάλυψαν “28 σεξουαλικά βίντεο μαζί τους στο τηλέφωνό του”
 
Ένας δάσκαλος στην Orange County, Φλόριντα, αντιμετωπίζει ομοσπονδιακές κατηγορίες αφού οι γονείς του πρώην φοιτητή της 8ης τάξης βρήκαν 28 σεξουαλικά βίντεο μαζί τους στο τηλέφωνό του. 
 
Η δασκάλα, Marie-Jo Gordo, κατηγορήθηκε για τρεις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου την Τετάρτη. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι «(δελέασε) έναν ανήλικο να εμπλακεί σε σαφή σεξουαλική συμπεριφορά» και στη συνέχεια «(παρήγαγε) μια οπτική απεικόνιση αυτής της συμπεριφοράς». 
 
Το Orlando Sentinel αναφέρει, «Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές είπαν ότι οι γονείς της μαθήτριας βρήκαν βίντεο της Marie-Jo Gordo και του ανήλικου γιου τους, τον οποίο δίδαξε το 2019, να κάνουν σεξ σε οχήματα και δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την κεντρική Φλόριντα. Τα βίντεο τραβήχτηκαν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2023 και τρία περιγράφηκαν σε δικαστικές καταθέσεις». 
 
Αν στείλετε τα παιδιά σας στα δημόσια σχολεία μας, απλά ζητάτε κόπο. 
Επιπλέον, η ποιότητα της «εκπαίδευσης» που θα λάβουν θα είναι απολύτως αξιολύπητη. 
Αλλά αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου. 
Δυστυχώς, πολλές από τις εκκλησίες μας είναι επίσης γεμάτες με σεξουαλικά αρπακτικά. 
Και δεν μιλώ μόνο για αυτούς που κάθονται στο κοινό. 
 
Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει μια άλλη ιστορία στις ειδήσεις για κάποιον επιφανή ιεροκήρυκα που ερευνάται για κάτι. 
Και όπως εύστοχα παρατήρησε ο Jonathan Cahn , ακόμη και ο Πάπας έχει ξεφύγει εντελώς από τις ράγες σε αυτό το σημείο…
 
Όπου κι αν κοιτάξεις, το κακό μεγαλώνει. 
 
Ο πολιτισμός μας σαπίζει και φθείρεται παντού γύρω μας, και όπως εξήγησε ο Victor Davis Hanson, αυτή η διαδικασία έχει επιταχυνθεί σημαντικά τους τελευταίους έξι μήνες… 
 
Τους τελευταίους έξι μήνες, γίναμε μάρτυρες πολλών εμβληματικών στιγμών που αποδεικνύουν την κατάρρευση της αμερικανικής κουλτούρας. 
 
Τα σημάδια είναι παντού και καλύπτουν τη γκάμα της πολιτικής, της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της κοινωνικής ζωής, του λαϊκού πολιτισμού, της εξωτερικής πολιτικής και του στρατού. Αυτά τα συμπτώματα φθοράς μοιράζονται κοινά θέματα. 
 
Η κάθοδός μας είναι αυτοπροκαλούμενη. δεν είναι σύμπτωμα ξένης επίθεσης ή υποκλοπής. Η διάβρωσή μας δεν είναι αποτέλεσμα φτώχειας και έλλειψης, αλλά αναψυχής και υπερβολής. Δεν υποφέρουμε από υπαρξιακές κρίσεις πείνας, πανούκλας ή κατάρρευσης του δικτύου μας και των πηγών καυσίμων. Προηγούμενες, πολύ φτωχότερες και κατεστραμμένες από τον πόλεμο γενιές φαίνονται τώρα πολύ καλύτερα από αυτό που γινόμαστε. 
 
Ποια είναι λοιπόν η λύση; 
Ως έθνος, θα πρέπει να αλλάξουμε αμέσως κατεύθυνση και θα πρέπει να φωνάζουμε για έλεος. 
 
Δυστυχώς, αυτό απλά δεν συμβαίνει. Αντίθετα, ξεφεύγουμε από τον Θεό όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Το παρακάτω προέρχεται από ένα άρθρο που έγραψε πρόσφατα ο Hal Lindsey … 
 
Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η Αμερική είναι η αλαζονική απόρριψη του Θεού του οποίου τις ευλογίες σπαταλά καθημερινά. Τεράστιες μερίδες του πληθυσμού ξοδεύουν τις ευλογίες τους από τον Θεό σε δραστηριότητες που υποτιμούν την ανθρωπότητα και εξυψώνουν το κακό. Σε αυτό, οι ΗΠΑ ενώνονται με το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Σε μια εποχή που η ανθρώπινη φυλή θα έπρεπε να ταπεινωθεί μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου δυνατότητα καταστροφής, τα έθνη φτύνουν αλαζονικά στο πρόσωπο του Θεού με κάθε ευκαιρία. 
 
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά ο χρόνος τελειώνει για τη χώρα μας
Αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που ακολουθούμε, δεν υπάρχει ελπίδα. 
Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα μια εθνική αφύπνιση, γιατί αλλιώς η ιστορία μας δεν θα τελειώσει καλά. 
 
Το νέο βιβλίο του Michael με τίτλο «Chaos» είναι πλέον διαθέσιμο σε χαρτόδετο βιβλίο και για το Kindle στο Amazon.com και μπορείτε να δείτε το νέο του ενημερωτικό δελτίο Substack εδώ
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.