5 Απριλίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων 
 
Ανήσυχα τα κόμματα εξουσίας για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης εισδοχής στις προσεχείς εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη υπό νέα προεδρία του τέως ανωτάτου δικαστικού λειτουργού κ. Αναστάσιου Κανελλοπούλου. Γιατί το κομματικό κατεστημένο αρνείται την παρουσία ακροδεξιού κόμματος το οποίον αντιπροσωπεύει μια μερίδα εκλογέων; Είναι αυτό δημοκρατική συμπεριφορά; Τόσο πολύ φοβάται η Δημοκρατία μας τον πολιτικό λόγο της ακροδεξιάς και προσπαθεί να τον φιμώσει;
 
Από παλιά πάντα υπήρχε ακροδεξιό κόμμα στην Ελλάδα και δεν ξεκίνησε από αυτό επανάσταση, αλλά εξ αιτίας της χρεοκοπίας και φαυλότητας των κομμάτων εξουσίας. 
 
Όταν υπάρχει αντικαθεστωτικό κόμμα με βαρύτατη ιστορική κληρονομιά προδοσιών στο παρελθόν όπως το ΚΚΕ - το οποίον δεν έχει αποκηρύξει τη «Δικτατορία του Προλεταριάτου», αλλά απλώς την έχει αναστείλει, γιατί να μην υπάρχει σαν αντίβαρο και ακροδεξιό κόμμα; Αρκεί φυσικά να κινείται μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων της Πολιτείας. Η Δημοκρατία δεν φοβάται τον Λόγο. 
 
Όσον αφορά στη «εγκληματική οργάνωση» αυτή νομικά και λογικά είναι αίολη και προβληματική από μεγάλη μερίδα του λαού μας. Προφανώς, κρύβει κάποιες πολιτικές σκοπιμότητες. Και άλλων κομμάτων οι οπαδοί είχαν κάνει εγκλήματα αλλά δεν εδιώχθησαν ολόκληρα κόμματα, ούτε μπήκε στη φυλακή η ηγεσία της Ν.Δ (δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα κ.α). Εδώ δεν διώχθηκαν σαν εγκληματικά κόμματα αυτά που μας οδήγησαν στα εξοντωτικά μνημόνια με χιλιάδες νεκρούς και σήμερα ξετρύπωσαν όλα τα τρωκτικά του Κλεφτο-Πασόκ και οι« κροκόδειλοι» της λίμνης των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι «δεινόσαυροι» της Ν.Δ και διεκδικούν και πάλι να μας κυβερνήσουν, χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα. Στην Ελλάδα λείπει η ακροδεξιά έκφραση; Γατί αρνούνται να δεχθούν την πραγματικότητα; Αν κάνουν μια σφυγμομέτρηση στις ιστοσελίδες θα το διαπιστώσουν. 
 
Μήπως έκαναν κάποια δημοσκόπηση να μετρήσουν τη γνώμη του λαού αναφορικά με το δίκαιο της καταδίκης και της φυλακίσεως ολόκληρης της ηγεσίας της Χ.Α σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Όχι, φυσικά γιατί θα έβλεπαν ότι η απόφαση του δικαστηρίου σεβαστή μεν αλλά παρατραβηγμένη από τα μαλλιά της δε, σύμφωνα με την γνώμη έγκριτων νομικών. 
 
Καλύτερα λοιπόν να βρίσκονται και οι ακροδεξιοί στη Βουλή και να εκτονώνεται το σύστημα παρά να ενεργούν στο υπόβαθρο και να εκδηλώνεται η οργή του λαού μέσω του διαδικτύου προς τα κόμματα της φαυλότητας, των σκανδάλων, της ανηθικότητας, των αρνητών των διαχρονικών μας Αξιών, των «δικαιωματάκηδων» ΛΟΆΤΚΙ, των λαθρομεταναστών, της προδοσίας των «Πρεσπών» και ίσως αύριο και του Αιγαίου με τη σύμπραξη των δύο μεγάλων κομμάτων. 
Αυτά χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
 
(5/4/23) 
Αμφικτύων 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 
amphiktyon@gmail.com Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.