Σελίδες

5 Απριλίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων 
 
Ανήσυχα τα κόμματα εξουσίας για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης εισδοχής στις προσεχείς εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη υπό νέα προεδρία του τέως ανωτάτου δικαστικού λειτουργού κ. Αναστάσιου Κανελλοπούλου. Γιατί το κομματικό κατεστημένο αρνείται την παρουσία ακροδεξιού κόμματος το οποίον αντιπροσωπεύει μια μερίδα εκλογέων; Είναι αυτό δημοκρατική συμπεριφορά; Τόσο πολύ φοβάται η Δημοκρατία μας τον πολιτικό λόγο της ακροδεξιάς και προσπαθεί να τον φιμώσει;
 
Από παλιά πάντα υπήρχε ακροδεξιό κόμμα στην Ελλάδα και δεν ξεκίνησε από αυτό επανάσταση, αλλά εξ αιτίας της χρεοκοπίας και φαυλότητας των κομμάτων εξουσίας. 
 
Όταν υπάρχει αντικαθεστωτικό κόμμα με βαρύτατη ιστορική κληρονομιά προδοσιών στο παρελθόν όπως το ΚΚΕ - το οποίον δεν έχει αποκηρύξει τη «Δικτατορία του Προλεταριάτου», αλλά απλώς την έχει αναστείλει, γιατί να μην υπάρχει σαν αντίβαρο και ακροδεξιό κόμμα; Αρκεί φυσικά να κινείται μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων της Πολιτείας. Η Δημοκρατία δεν φοβάται τον Λόγο. 
 
Όσον αφορά στη «εγκληματική οργάνωση» αυτή νομικά και λογικά είναι αίολη και προβληματική από μεγάλη μερίδα του λαού μας. Προφανώς, κρύβει κάποιες πολιτικές σκοπιμότητες. Και άλλων κομμάτων οι οπαδοί είχαν κάνει εγκλήματα αλλά δεν εδιώχθησαν ολόκληρα κόμματα, ούτε μπήκε στη φυλακή η ηγεσία της Ν.Δ (δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα κ.α). Εδώ δεν διώχθηκαν σαν εγκληματικά κόμματα αυτά που μας οδήγησαν στα εξοντωτικά μνημόνια με χιλιάδες νεκρούς και σήμερα ξετρύπωσαν όλα τα τρωκτικά του Κλεφτο-Πασόκ και οι« κροκόδειλοι» της λίμνης των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι «δεινόσαυροι» της Ν.Δ και διεκδικούν και πάλι να μας κυβερνήσουν, χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα. Στην Ελλάδα λείπει η ακροδεξιά έκφραση; Γατί αρνούνται να δεχθούν την πραγματικότητα; Αν κάνουν μια σφυγμομέτρηση στις ιστοσελίδες θα το διαπιστώσουν. 
 
Μήπως έκαναν κάποια δημοσκόπηση να μετρήσουν τη γνώμη του λαού αναφορικά με το δίκαιο της καταδίκης και της φυλακίσεως ολόκληρης της ηγεσίας της Χ.Α σαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Όχι, φυσικά γιατί θα έβλεπαν ότι η απόφαση του δικαστηρίου σεβαστή μεν αλλά παρατραβηγμένη από τα μαλλιά της δε, σύμφωνα με την γνώμη έγκριτων νομικών. 
 
Καλύτερα λοιπόν να βρίσκονται και οι ακροδεξιοί στη Βουλή και να εκτονώνεται το σύστημα παρά να ενεργούν στο υπόβαθρο και να εκδηλώνεται η οργή του λαού μέσω του διαδικτύου προς τα κόμματα της φαυλότητας, των σκανδάλων, της ανηθικότητας, των αρνητών των διαχρονικών μας Αξιών, των «δικαιωματάκηδων» ΛΟΆΤΚΙ, των λαθρομεταναστών, της προδοσίας των «Πρεσπών» και ίσως αύριο και του Αιγαίου με τη σύμπραξη των δύο μεγάλων κομμάτων. 
Αυτά χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
 
(5/4/23) 
Αμφικτύων 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 
amphiktyon@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.