4 Σεπτεμβρίου 2020

Μόνο ο κορωνοϊός!

Το αλκοόλ βλάπτει σοβαρά την υγεία! Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία! Τα ναρκωτικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία! Ο τζόγος βλάπτει σοβαρά την υγεία! Η γρίπη βλάπτει σοβαρά την υγεία! Ο κορωνοϊός βλάπτει σοβαρά την υγεία! 

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ μας φυλάκισε στα σπίτια μας! 
Μόνο ο κορωνοϊός μάς υποχρέωσε να δίνουμε λογαριασμό στο κράτος για την πρόθεση της μετακίνησής μας! Μόνο ο κορωνοϊός σφράγισε τις εκκλησίες μας!
Μόνο ο κορωνοϊός ματαίωσε την πρόσβαση στις βιβλιοθήκες μας!
Μόνο ο κορωνοϊός μάς στέρησε το πρόσωπό μας κλέβοντας το γέλιο μα και το χαμόγελό μας!
Μόνο ο κορωνοϊός μάς αλλοίωσε το ηχόχρωμα της φωνής μας!
Μόνο ο κορωνοϊός μάς μετέτρεψε σε φόβητρο και μίασμα του διπλανού μας!
Μόνο ο κορωνοϊός κατήργησε την χειραψία μας!
Μόνο ο κορωνοϊός μάς άφησε ακούρευτους σαν άγρια ζώα!
Μόνο ο κορωνοϊός μάς απαγόρευσε να επισκεφθούμε τον ερωτικό μας σύντροφο!
Μόνο ο κορωνοϊός αφαίρεσε το δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας!
Μόνο ο κορωνοϊός έβαλε χρονόμετρο στη διασκέδασή μας!
Μόνο ο κορωνοϊός αμαύρωσε το καλοκαίρι μας!
Μόνο ο κορωνοϊός ετοιμάζεται να παραδώσει τα παιδιά μας στην “πατρική μέριμνα” του κράτους! 


Κι όμως τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι έργο του κορωνοϊού!
Είναι έργο των διαχειριστών του και των αργυρώνητων συντηρητών του!
Που δεν ενημερώνουν αλλά φυτεύουν τον φόβο!
Που καλλιεργούν τον τρόμο!
Που χρησιμοποιούν την προπαγάνδα και κάνουν την πλύση του εγκεφάλου καθημερινώς και αδιαλείπτως!
Που σιχαίνονται τον διάλογο και τρέμουν την αντίθετη άποψη!
Που κοιτάζονται στον καθρέφτη και ανακαλύπτουν συνωμοσιολόγους
– ενώ βλέπουν σ’ αυτόν την ίδια τους την φάτσα!
Που ευχαρίστως θα έπιναν το αίμα των παιδιών μας! 


Αλλά γιατροί και νομικοί σιωπούν παρότι ανησυχούν
– διά παραλείψεως συνήγοροι μιας τραγικής κι απάνθρωπης υγειονομικής πολιτικής!
Δίπλα στους δι’ ενεργείας υπηρέτες της “παγκόσμιας χούντας” κι αυτοί γιατροί κι αυτοί νομικοί! 


Έγιναν ζώα οι άνθρωποι;
Ή μήπως έγιναν χειρότεροι κι από ζώα;
Εκείνα με ουρά για να δείχνουν την χαρά!
Εμείς με την ουρά κάτω από τα σκέλια!
Όχι με πρόσωπο μα με προσωπείο!
Κάλλιον λοιπόν σε αββαείο; 


Κ.Β. 

[Γεννήματα ἐχιδνῶν, τίς ὑπέδειξεν ὑμῖν φυγεῖν ἀπὸ τῆς μελλούσης ὀργῆς; Ποιήσατε οὖν καρπὸν ἄξιον τῆς μετανοίας» (Mατθ. γ΄ 7-8)]  

https://www.facebook.com/kvathiot
πηγή



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Να μου ζησεις ανθρωπε μου ,με το αρθρακι σου .
Το διαβαζα κ δεν το χορταινα ,συμφωνω 1000 στα 1000 .
Νασαι καλα ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.