Τελευταίες αναρτήσεις

15 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» για τον αποκλεισμό από τις ευρωεκλογές.

Την 21.15 ώραν Ελλάδος της 12ης Μαϊου 2019, εις την αίθουσαν του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου, η αρμόδια επιτροπή του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε τα ονόματα των κομμάτων που ενέκρινε να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019 και τα ονόματα των κομμάτων των οποίων απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εν λόγω εκλογές. Μεταξύ των κομμάτων που απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εκλογές αυτές ήτο και η «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ».

Εμάς την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» μας απέκλεισαν, διότι εις το έμβλημά του κόμματος μας υπήρχε εις μικρόν μέγεθος η Ελληνική σημαία και αυτό απαγορεύεται από το νόμο. Πριν δυο ημέρες μας κάλεσαν τηλεφωνικά από το γραφείο 205 του Αρείου Πάγου, να το επισκεφθούμε διότι είχαμε υποβάλει ελλειπή δικαιολογητικά των υποψηφίων μας. Το επισκέφθειν και μου έδωσαν οδηγίες πως να συμπληρώσω σωστά τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων. Τα συμπλήρωσα και τα κατέθεσα την επομένη, δεν μου είπαν τίποτα για τη σημαία, αν μου έλεγαν ήτο απλό, θα την έσβηνα με blanc. Γιατί δεν μου μίλησαν καθόλου για αυτό; Και για να γνωρίζεται άπαντες όλα τα κόμματα εκλήθησαν και διόρθωσαν εν μέρη τα δικαιολογητικά τους διότι είχαν τόσες λεπτομέρειες που ερευνούσαν που οι πολλοί ΔΕΝ τις γνωρίζαμε.

Την 12ην Μαϊου 2019 και ώρα 16,30 με κάλεσε στο τηλέφωνό μου μια κυρία από το 401 γραφείο του Αρείου Πάγου να τους επισκεφθώ να διορθώσω ένα μικρό λάθος στα δικαιολογητικά του κόμματός μου και σε μισή ώρα βρισκόμουν στο γραφείο της, αριθ. 401.

«Είμαι ο πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ», με ζητήσατε;» «Ναι, να κατεβείτε στο 205 γραφείο στην κα Σταυροπούλου, αυτή θα σε ενημερώσει.» Κατέβηκα στο 205 η κυρία με δυο δικηγόρους ενός κόμματος με 42 υποψηφίους ήλεγχαν τα δικαιολογητικά των. Κάθισα λίγο μακριά σε μια καρέκλα και μετά από μισή ώρα τελείωσαν.

«Τι θέλετε κύριε;» «Είμαι ο Πρόεδρος της « ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» και με έστειλαν εδώ από το 401 για να διορθώσω κάποιο λάθος στα δικαιολογητικά μας.» «Περιμένετε κύριε και θα σας πω μόλις επιστρέψω.» Βγαίνει από την πόρτα και παίρνει το ασανσέρ μετά 10 λεπτά επιστρέφει σοβαρή και σκυθρωπή. «Περιμένετε κύριε απ’ έξω στο σαλόνι και θα σας φωνάξω όταν χρειασθεί».

Περίμενα 40 λεπτά, μπαίνω στο γραφείο, με βλέπει, «σας είπα κύριε να περιμένετε. Πηγαίνετε στο σαλόνι». Ανέβηκα στο 401 και εξήγησα στην κυρία ότι περιμένω άδικα, τι συμβαίνει; Μου απαντά, «πηγαίνετε ξανά κάτω και μην κάθεστε στο σαλόνι αλλά μέσα στην αίθουσα του γραφείου σε θέση που να σε βλέπει η κυρία, θα της τηλεφωνήσω εγώ τώρα να σε εξυπηρετήση», και σήκωσε το τηλέφωνο. Έφυγα αμέσως κατέβηκα στο 205 και κάθισα στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Το τραπέζι αυτό είναι των Συνεδριάσεων και έχει μήκος 20 μέτρα. Η κυρία στο ένα άκρο με μια άλλη κυρία και με ένα κύριο ήλεγχαν και ταξινομούσαν τα δικαιολογητικά των κομμάτων και κάθε λίγο τα έτοιμα τα μετέφερε η κυρία σε κάποιο άλλο γραφείο. Μετά από 50 λεπτά περίπου έρχεται η άλλη κυρία και μου λέει «κατέβα στον Πρώτο όροφο σε λίγο η επιτροπή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα κόμματα που ενεκρίθησαν.» Η ώρα ήτο 20,10. «Με τη δικιά μου υπόθεση τι γίνεται, θα κάνω κάποια διόρθωση;» «Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πήγαινε στον πρώτο όροφο».

Πήγα στον πρώτο όροφο, η αίθουσα ήτο γεμάτη και περιμένανε όλοι την επιτροπή και στις 21.10 έφθασε η επιτροπή και ενέκρινε τη συμμετοχή 40 κομμάτων και απέρριψε Δέκα μεταξύ αυτών και την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ». Ενώ ήτο εύκολος η διόρθωσις του λάθους και υπήρχε ο χρόνος ΔΕΝ μας εδόθη η δυνατότητα να το διορθώσουμε ενώ στα άλλα κόμματα έδωσαν την δυνατότητα αυτή και διόρθωσαν τα λάθη τους. Μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο την Γραμματέα του Κράτους των Αιγών, την συνέχειαν του Κράτους του Μ. Αλεξάνδρου που έχει αναγνωρίσει η ΟΥΝΕΣΚΟ και ΔΕΝ έπρεπε αυτό να το μάθουν οι Ευρωπαίοι ή μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο και έναν Βόρειο Ηπειρώτη και ΔΕΝ έπρεπε να μάθουν οι Ευρωπαίοι πως ο Ράμα βασανίζει και εκτοπίζει τους Βορειοηπειρώτες, ή επειδή ο υποψήφιος μας από το Ηράκλειο Κρήτης, είχε κινηθεί δραστήρια και είχε συσπειρώσει όλους τους ορθοδόξους Χριστιανούς κατά των διαλυτικών μεθοδεύσεων της σημερινής κυβερνήσεως μας, όπως π.χ. μεθόδευσε τον δικό μας αποκλεισμό εκ των εκλογών, απέκλεισε δε και άλλα δυο πατριωτικά κόμματα, εξ’ αυτών, το κόμμα «Διέξοδος Ελλάς», λόγω χρήσεως του σταυρού, ενώ ενέκρινε το κόμμα του Καρατζαφέρη το «ΛΑΟΣ» το οποίο έχει ως συμβολό του το Σταυρό και μάλιστα ως βασικό Σύμβολό του, επίσης, ενέκρινε την συμμετοχήν του κόμματος, «ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ» που έχει 42 υποψηφίους όλους Μουσουλμάνους, κυρίως εκ Τουρκίας. Αυτοί είχαν όλοι τους νόμιμα πιστοποιητικά ακριβείας, Π.χ. πιστοποιητικά γεννήσεως και ποινικού Μητρώου; Είχαμε προθεσμία δύο ημερών, εμείς μετά βίας βγάλαμε αυτά τα πιστοποιητικά και όχι όλοι, αυτοί από την Τουρκία και τις άλλες χώρες πως τα έφεραν σε δυο ημέρες, ή μήπως εξέτασαν μόνον τον χρόνο παραμονής των στην Ελλάδα; Αν είχαν ληστεύσει ή δολοφονήσει στην πατρίδα τους ή όχι πως το εξακρίβωσαν και τους επέτρεψαν την συμμετοχήν των στις εκλογές;

Επέτρεψαν δε και την συμμετοχή του Αρτέμη Σώρρα , διότι έγινε προ ημερών αναθεωρητικό δικαστήριο και τον απήλλαξε της ποινής των 5 ετών στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Της ποινής όμως της υπεξαίρεσης δεν έμαθα τι έγινε; Τον απήλλαξαε και από αυτή ή ΟΧΙ;

Έλληνες από σήμερα γνωρίζουμε ότι για 5 χρόνια τα Εθνικά μας δίκαια στο Ευρωκοινοβούλιο θα χειρίζονται οι εχθροί του Ελληνισμού, εκτός και ψηφίσετε νέα μικρά κόμματα και ούτε ένα από τα κόμματα της βουλής, ούτε τα διαφημιζόμενα κόμματα αναχώματα που έκαναν παλαιοί πολιτικοί που χρηματοδοτεί ο Ρόθτσιλντ.

Αθήνα 15-05-2019 

Μετά τιμής 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.