17 Σεπτεμβρίου 2018

Θα ζήσουμε σε ενδιαφέροντες καιρούς…

Μπορεί στη χώρα μας να ζούμε κοσμογονικές αλλαγές όσον αφορά στις απόψεις μας περί «Αριστεράς», τις οποίες ο Αλέξης και το τσούρμο του φρόντισαν να αλλάξουν προς το δυσμενέστερο, με αποτέλεσμα σήμερα να δηλώνουν «αριστεροί» μόνο όσοι βολεύονται από τον συριζέικο καθεστωτισμό μαζί με κάποιους που απλά παραμένουν κολλημένοι στις εφηβικές τους αγκυλώσεις, περιμένοντας με τη σειρά τους μια καρέκλα στα σαλόνια της εξουσίας, ή απλά … την επανάσταση, όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη (και στον δυτικό κόσμο) τα πράγματα αλλάζουν γενικώς.

Κι αυτή η κοσμογονική αλλαγή που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα, απειλώντας να αλλάξει εκ βάθρων όλα όσα ξέραμε ή είχαμε συνδυάσει με την δημοκρατική φιλελεύθερη Ευρώπη, έχει να κάνει με την αθρόα και εν πολλοίς ανεξέλεγκτη (λαθρο)μετανάστευση.

Οι «πρόσφυγες» φτάνουν στη Δύση εφοδιασμένοι με τις δικές τους αντιλήψεις, τη δική τους κουλτούρα, τα δικά τους θρησκευτικά πιστεύω, και τις δικές τους εμμονές, που σε μεγάλο βαθμό είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που ξέραμε μέχρι σήμερα στην Ευρώπη.

Η περίφημη αφομοίωση, για την οποία γίνεται πολύ λόγος, ουσιαστικά δεν υπάρχει… Αυτό που υπάρχει είναι η υποβόσκουσα ένταση, που απειλεί να σκάσει σαν χύτρα ταχύτητας εκτός ελέγχου, και που πυροδοτείται από τον σύγχρονο φασισμό, την πολιτική ορθότητα.

Η πρόσφατη άνοδος της σουηδικής ακροδεξιάς είναι ενδεικτική, και για μένα αποτελεί ένα ακόμη προειδοποιητικό σήμα για το τι μέλει γενέσθαι σε 15-20 χρόνια από σήμερα, όπου μάλλον θα επιστρέψουμε στα περίκλειστα κράτη έθνη, και μάλλον θα χρειαστεί να παρθούν ριζοσπαστικά μέτρα προκειμένου η Ευρώπη να παραμείνει αυτή που ξέραμε, εκτός κι αν το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο οπότε πάμε για μια μουσουλμανική Ευρώπη…

Τη δεκαετία του ’70 η Σουηδία άνοιξε τα σύνορά της σε όποιον ήθελε να την κάνει πατρίδα του.

Η αθρόα εισροή Αφρικανών και Μουσουλμάνων (από τη Μ. Ανατολή) άλλαξε, μεταξύ άλλων, και την μέχρι τότε κυρίαρχη άποψη για τον ρόλο της γυναίκας. Να θυμίσω ότι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο της Σαρίας, οι γυναίκες είναι απλά σκεύη ηδονής, χωρίς να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες… Κάτι που επιμελώς αποκρύπτουν οι φανατικές φεμινίστριες αγωνίστριες του Σύριζα, οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι των ΜΚΟ, και η… Αντζελίνα Τζολί.

Επιστρέφοντας λοιπόν στην Σουηδία, όπου η ανοχή στο Κοράνι (το οποίο δικαιολογεί τον βιασμό της γυναίκας) θεωρούνταν δεδομένη λόγω των «σοσιαλιστικών» και «δημοκρατικών» καταβολών του σουηδικού λαού, τι είδαμε να συμβαίνει;

Μια κατακόρυφη αύξηση των βιασμών, κατά 1,472%(!!!!), τα τελευταία 20 χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με μια παλιότερη ανακοίνωση (1996) της σουηδικής αστυνομίας, ο μέσος Βορειοαφρικανός μετανάστης είχε 23 φορές περισσότερες πιθανότητες να βιάσει γυναίκα απ’ ότι ο μέσος Σουηδός.

Κι αυτό το 1996, όταν οι μεταναστευτικές ροές ήταν σχετικά μικρές και πλήρως ελεγχόμενες.

Σήμερα, και σύμφωνα με το ινστιτούτο Gatestone, η Σουηδία είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών, όντας στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά το Λεσότο της Αφρικής, με 53.2 βιασμούς ανά 100.000 κατοίκους!

Εν ολίγοις, η Σουηδία αποτελεί τον επίγειο παράδεισο για κάθε σεξουαλικά πεινασμένο Σομαλό, Πακιστανό κλπ. που βλέπει τις ξανθές ντόπιες όπως έβλεπε τις κατσίκες στο χωριό του…

Τέλος πάντων. Το 2016 λοιπόν, οι μη Ευρωπαίοι μετανάστες στη Σουηδία αποτελούσαν το 14% του συνολικού πληθυσμού, με μια αύξηση της τάξης του 1% ανά έτος εδώ και 15 χρόνια.

Σε κάποιες πόλεις, όπως το Malmö, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη της χώρας, οι μετανάστες αποτελούν σήμερα το 50% του πληθυσμού.

Όλα δηλαδή δείχνουν πως σε μια γενιά το πολύ από σήμερα οι αυτόχθονες Σουηδοί θα είναι μια μειοψηφία, κι αυτό έχει να κάνει με τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων των μεταναστών, και κυρίως τη συνεχιζόμενη μετανάστευση.

Πέρα από τους βιασμούς, η Σουηδία υποφέρει και από ιδιαίτερα υψηλή εγκληματικότητα που έφερε η μετανάστευση, με 61 ζώνες σε ολόκληρη τη χώρα χαρακτηρισμένες επίσημα ως άκρως επικίνδυνες, όπου κυριαρχούν οι συμμορίες μεταναστών, και όπου η σουηδική νομοθεσία ουσιαστικά δεν ισχύει, με την αστυνομία να δηλώνει ανήμπορη να εφαρμόσει τον νόμο. Όλως συμπτωματικά, οι ζώνες αυτές είναι εκείνες με το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών…

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Γερμανία, όπου οι πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν το 2016 τα 18.6 εκατομμύρια! Το 2006 ήταν 15.1 εκατομμύρια.

Και εκεί που οι Γερμανοί ανησυχούσαν για τις φθίνουσες τάσεις του πληθυσμού τους, σήμερα τον βλέπουν να αυξάνεται ραγδαία, όπως βεβαίως αυξάνεται και η εγκληματικότητα με το Βερολίνο να καταγράφει πάνω από 600.000 διαπραχθέντα ποινικά αδικήματα μέσα στα τελευταία δυο χρόνια.

Όπως μάλιστα δημοσίευσε η εφημερίδα The Telegraph, ο αριθμός των εγκλημάτων που διέπραξαν πρόσφυγες και μετανάστες στη Γερμανία έφτασε στις 174.438 το 2016, μια αύξηση της τάξης του 52.7%.

Και όπως συμβαίνει στη Σουηδία, έτσι και στη Γερμανία υπάρχουν πλέον απαγορευμένες ζώνες για την αστυνομία, όπως το Ebertplatz, όπου τα μαχαιρώματα, οι βιασμοί, οι ληστείες, οι διαρρήξεις, και οι δολοφονίες πάνε σύννεφο, με αραβικές συμμορίες να ελέγχουν την πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών.

Όλα τα παραπάνω (συνοπτικά), και μάλιστα χωρίς να αναφερθώ στις κατά καιρούς τρομοκρατικές επιθέσεις, αποτελούν μια σαφή ένδειξη για το τι συμβαίνει και για το προς τα πού πορεύεται η Ευρώπη.

Ίσως και η Αμερική, αν κρίνω από τις πολιτικές αλλά και την ρητορική του Τραμπ, ο οποίος δέχθηκε πολλές κριτικές και επιθέσεις όταν στην αρχή της θητείας του πρότεινε δραστικό περιορισμό των μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Εν κατακλείδι, το μέλλον της Ευρώπης είναι ζοφερό, είτε παραμείνει απαθής απέναντι στην δημογραφική και πολιτισμική της αλλοίωση, είτε αποφασίσει να πάρει δραστικά μέτρα.

Όπως είπε πριν από μερικά χρόνια ο Ολλανδός Geert Wilders, η Ευρώπη αρχίζει σιγά σιγά να σαρώνεται από ένα κύμα εθνικισμού που οφείλεται στην μετανάστευση η οποία απειλεί τον πυρήνα της ύπαρξής της.

Αυτό το βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις, αλλά και στις εκλογικές επιδόσεις ακροδεξιών εθνικιστικών κομμάτων που έχουν σημαία τους τη ξενοφοβία και βασικό στοιχείο της ατζέντας τους την αποϊσλαμοποίηση της Ευρώπης.

Το τι θα γίνει από δω και πέρα απομένει να το δούμε.
Ούτως ή άλλως όμως, οι επερχόμενοι καιροί θα είναι ενδιαφέροντες…
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.


ΥΓ: Όσον αφορά στα καθ’ ημάς, το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό: Οι πολιτικές του Σύριζα, της κυρά Τασίας, του Κουράκη, του Μουζάλα και λοιπών ιδεοληπτικών, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής, με την οποία λες και είναι συνεννοημένος ο Αλέξης…

Strange Attractor 
AntiNews
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.