2 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ

Ιδρυτική Διακήρυξη
"Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών"

Μαζί με την ανάρτηση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κινήματος
KΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Κρήτες να δώσουμε το δυναμικό μας ΠΑΡΩΝ
την Κυριακή 11 η ώρα στην αίθουσα "Ανδρόγεω" στο Ηράκλειο... στην συνάντηση που έχουν οι συμβολαιογράφοι της Κρήτης, προκειμένου να αποφασίσουν για το εάν θα "συνεργήσουν" η όχι, στο προσχεδιασμένο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της αρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων, μέσω των πληστειριασμών, από τους επίδοξους οικονομικούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του λαού μας. (Στο άμεσο μέλλον θα κατάσχονται περιουσίες μεγάλης πραγματικής αξίας, ακόμη και για χρέος 500€) 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ» 

1) Για την απελευθέρωση από την κατοχή που έχουν επιβάλει στο έθνος μας οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί με την γερμανόδουλη ΕΕ, για την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας και για την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με μοναδικό σύμβουλο την αγάπη μας για την Ελλάδα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ...

2) Αναλαμβάνουμε κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, να συναποφασίσουμε και να συναγωνιστούμε μέχρι το τέλος. 

3) ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Ή ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.. 

4) Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους, στους εθελόδουλους πολιτικούς, που με την ψήφο τους ενάντια στην βούληση του λαού, οδηγούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο θάνατο και ξεπουλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, να σταματήσουν αμέσως αυτές τις επιλογές του Εφιάλτη, διότι το τέλος τους έφτασε και πως σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους… 

Διακηρύττουμε ότι από την πολιτική ελίτ της χώρας μας, καθώς και από τα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται το έθνος μας:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να σταματήσουν, να καταστρέφουν τις οποιεσδήποτε αξιακές, ηθικές, νομοθετικές, περιουσιακές και οικονομικές δομές της κοινωνίας των Ελλήνων. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε με ασφάλεια και ηρεμία. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να μην υπάρχουν άνθρωποι, που να ζουν στη φτώχεια και τη μιζέρια, που βιώνουμε οι περισσότεροι σήμερα. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυβερνούν τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πολιτικές ηγεσίες, που θα είναι ταγμένες στην υπηρεσία των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών της και στη δημιουργία μιας θεσμικής πολιτικής πραγματικότητας, που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να είναι η χώρα μας ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα, ενώ πρωτίστως να ασκείται μια υπερήφανη, αξιοπρεπής, ευεργετική ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, με μηχανισμούς που θα είναι απαλλαγμένοι από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις σας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυριαρχεί νομοθετικά η κοινωνική και νομική δικαιοσύνη με ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και οι οποίες θα επιτρέπουν στον κάθε Έλληνα πολίτη, να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του, αλλά και την προάσπιση κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καλλιέργεια της ελεύθερης και δημιουργική ελληνοκεντρικής φιλοσοφικής σκέψης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στα σχολειά και τους χώρους εργασίας και λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ, στα βιβλία-σκουπίδια της παγκοσμιοποιημένης πολτοποίησης του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ, που ήδη διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, η εργασία, η κατοικία, η ατομική και δημόσια περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, να είναι εξασφαλισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ μας είναι αδιαπραγμάτευτες και θα τις επιβάλουμε με κάθε τρόπο...

«Ευλογημένη η σπίθα που αψηφά τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής. 
Στα θάματα χρωστά η Κρήτη τη ζωή της.» 
Ν. Καζαντζάκης 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εκπρόσωποι Επικοινωνίας 

ΧΑΝΙΑ: Καπαρουδάκης Παντελής 6980578056 
Κελαϊδάκης Γιάννης 6948236986 

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κλάδος Ζαχαρίας 6974650263 
Μανωλιούδης Γιώργος 6970133100 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναγνωστάκης Γιάννης 6974763247 
Αλεξάκη Κική 6979733616 

ΛΑΣΙΘΙ: Γερακιανάκης Μανώλης 6932763280 
Ψαράκης Μανώλης 6994642927 

Ακολουθούν αλφαβητικά τα ιδρυτικά μέλη: 

ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΛΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΒΕΛΥΒΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΕΡΓΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΕΛΑΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΛΥΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΕΤΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΙΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΤΣΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΧΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΦΡΟΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΨΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.