20 Φεβρουαρίου 2018

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Fraport και τα …παρατρεχάμενα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Στο άρθρο μου της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Το συλλαλητήριο της εθνικής διαμαρτυρίας”, έγραφα σε κάποιο σημείο: “…από το 1912-1922 πολεμούσες Έλληνα κοιτάζοντας ανατολικά και το παιδί σου σήμερα θα πολεμήσει δυτικά…”!

Ωστόσο, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δυστυχώς, μας επιβεβαιώνουν και τρέχουν τόσο γρήγορα μετά την επίσκεψη του Χαριτζή Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν στο Βατικανό και την συνάντησή του με τον Πάπα (σ.σ. κατά πατρο-Κοσμά τον Αιτωλό: Τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία [του κακού]), που δεν τα προλαβαίνουμε!

Προκαλούν οι Τούρκοι με τις πλάτες του Βατικανού και της Ιταλίας…

Η συνάντηση αυτή αποκωδικοποιείται ως εξής:
α) “καθαγιάσθηκαν” υπό του Πάπα, άπασες οι εγκληματικές ενέργειες και πράξεις του Τούρκου αιμοσταγή Σουλτάνου! Παρελθούσες, τωρινές, αλλά και μελλοντικές! 
β) Εντατικοποιείται η στρατιωτική συνεργασία της Ιταλίας με την Τουρκία και την Αλβανία με μια σειρά εχθρικών πράξεων στα ΒΔ σύνορά μας! Όμως, και στα Δωδεκάνησα, που σύμφωνα με την υψηλότατη και άριστα γνωρίζουσα πηγή μας, ο Ερντογάν υποσχέθηκε στην Ιταλία μερίδιο της επιτυχίας του! Όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εισβολή της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, που ενδεχομένως να μην αργεί!

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και με την άμεση υπαναχώρηση των ιταλικών ερευνητικών σκαφών στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, καθώς και οι πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων, όπως επίσης και το τελευταίο επεισόδιο στα Ίμια! 

Ανησυχητικά γεγονότα με παρατρεχάμενους του ΣΥΡΙΖΑ…

Προειδοποιητικά – ανησυχητικά σημάδια της επερχόμενης κρίσεως με την Τουρκία είναι η εμφάνιση του επονομαζόμενου “κινήματος πολιτών για την ειρηνική συνύπαρξη στο Αιγαίο”, η οποία το πρώτο πράγμα που ζήτησε με επιστολή της στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά (σ.σ. κοινοποιείται στους Βουλευτές Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσου), είναι η άμεση χορήγηση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες και η επίσπευση αυτής της διαδικασίας! Κουβέντα βέβαια από την εν λόγω “κίνηση πολιτών” (;;;) για τον συνεχιζόμενο εντατικό εποικισμό των Δωδεκανήσων από μουσουλμάνους “μετανάστες” και πράκτορες της ΜΙΤ, σταλμένους από τον Χαριτζή Ερντογάν, προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως το έδαφος της επικείμενης εισβολής! Ταυτόχρονα με τα παραπάνω είναι εμφανέστατο το τελευταίο 15μερο, η προσπάθεια αλίευσης πληροφοριών για θέματα στρατιωτικής φύσεως που έχουν να κάνουν με την αμυντική μας ικανότητα, από Ελληνόφωνους πράκτορες των Τούρκων, Ιταλών, Αλβανών, Γερμανών, Άγγλων και Ισραηλινών που κατοικούν μόνιμα σε νησιά των Δωδεκανήσων! Γνωρίζουν αυτές τις κινήσεις ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Τόσκας; 

Fraport είναι, ότι θέλει κάνει… 

Στις 7 Μαρτίου 2018 συμπληρώνονται 70 χρόνια από την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων (1948)! Εν όψει λοιπόν της επισκέψεως του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στη Νίσυρο, μας δημιουργούνται πολλές και σοβαρές σκέψεις για την ωμή, αυθαίρετη και θρασύτατη απόφαση της γερμανικής εταιρείας Fraport που διαχειρίζεται τον αερολιμένα της Κω, ώστε να αναγγείλει το κλείσιμο του αεροδρομίου “Ιπποκράτης” από 4-19 Μαρτίου 2018! Χρονικού διαστήματος που συμπίπτει της επισκέψεως του ΠτΔ στη Νίσυρο που γειτνιάζει με την Κω και βεβαίως η Νίσυρος δεν διαθέτει αεροδρόμιο!

Είναι πλέον γνωστό και το έχουμε αναδείξει σε πολλά άρθρα μου, πως η Κως κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αμυντική αρχιτεκτονική του ευαίσθητου ΝΑ αμυντικού τομέα της Πατρίδος μας! Έτσι, τι ακριβώς μπορεί να σηματοδοτεί το κλείσιμο του αεροδρομίου που αποτελεί τον κεντρικότερο αμυντικό προμαχώνα του νότιου τομέα της Ελλάδος;

Άλλωστε, οι εχθρικές προθέσεις της Fraport (σ.σ. εταιρεία του γερμανικού Δημοσίου) είναι ξεκάθαρες από τους μισθούς πείνας και εξευτελισμού των 250-300 ευρώ που δίνουν στους Έλληνες εργαζόμενους για 6ωρη απασχόληση!

Αυτή ίσως είναι και η απάντησή μας σε όλους εκείνους τους νεόκοπους προοδευτικούς που πανηγύριζαν με την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων μας στη Fraport! Και οι οποίοι πίστευαν πως θα έχουν σε αυτά τα αεροδρόμια καλύτερες υπηρεσίες! Παραγνωρίζοντας πως έτσι παραχωρήσαμε κυριαρχικά δικαιώματα στους σύγχρονους Ναζί της Γερμανίας (σ.σ. διαχρονικής φίλης της Τουρκίας)!

Το κλείσιμο του αεροδρομίου όμως, συμπίπτει όλως τυχαίως, με την κατάταξη για πρώτη φορά στη νεότερη ελληνική ιστορία των νεοσύλλεκτων οπλιτών, απ΄ ευθείας στις παραμεθόριες μονάδες και όχι στα κέντρα εκπαιδεύσεως!

Είναι γνωστό, ότι η νήσος Κως επανδρώνει με οπλίτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, όλη την περιοχή του Βόρειου συγκροτήματος των Δωδεκανήσων, από την Πάτμο μέχρι και τη Νίσυρο! Επίσης, το κλείσιμο του αεροδρομίου, ίσως σημαίνει και τη δυσλειτουργία επανδρώσεως των νησιωτικών μας φρουρών, στην περιοχή ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) που εδρεύει στην Κω, η οποία έχει ως σύνθημά της: “Γαίαν και ύδωρ ου δίδομεν”!

“Έπαιξαν” την εποχή του Οτσαλάν, “παίζουν” και σήμερα…

Στις 15 Φεβρουαρίου 1999 το δίδυμο Σημίτη – Πάγκαλου παρέδωσε τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην ανθελληνική συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ! Αφού πρώτα τον “φιλοξένησαν” για 15 ημέρες στην ελληνική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας! Ο πρωτεργάτης αυτής της παράδοσης, Θεόδωρος Πάγκαλος, πότε θα τιμωρηθεί; Πότε θα τιμωρηθεί για το έγκλημα στα Ίμια (σ.σ. τη σημαία την πήρε ο αέρας) και τον θάνατο των τριών ηρώων αεροπόρων μας;

Ο οποίος καθυβρίζει ασταμάτητα και σπιλώνει την τιμή, το αίσθημα, το φρόνιμα και την αξιοπρέπεια απάντων των Ελλήνων;

Στο ίδιο μονοπάτι βάδιζαν και εξακολουθούν να βαδίζουν σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τα οποία συνδέονται με τα κλιμάκια των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Ελλάδα επί δεκαετίες! Όπως επίσης, συνδέονται και με τα κλιμάκια της Μοσάντ στην Κω, στην Αλικαρνασσό, στου Ψυρρή των Αθηνών και στο Ναϊρόμπι της Κένυας!

Μακάρι να είχαμε εκείνες τις “απτές” αποδείξεις για να τους δώσουμε δημόσια στον ελληνικό λαό με το ονοματεπώνυμό τους!

Όμως, ενδεχομένως στο εγγύς μέλλον, τα εν λόγω πρόσωπα να αποκαλυφτούν μόνα τους, την στιγμή κατά την οποία θα γίνεται συντονισμένα η “εισβολή” Τούρκων και Αλβανών στην ελληνική Επικράτεια!
Είδομεν…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.