22 Μαρτίου 2016

Εκτακτο. Τρόμος στην Ευρώπη. Τρομοκράτες χτύπησαν στην καρδιά της Ευρώπης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών!!!

Συναγερμός και κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών μετά τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν πριν από λίγο. 

Επίσημες πληροφορίες γι' αυτές τις δύο εκρήξεις στο καλύτερα φυλασσόμενο αεροδρόμιο της Ευρώπης δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως υπάρχουν 11 νεκροί και 35 τραυματίες.

Σε φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει χρήστες του διαδικτύου φαίνονται οι καπνοί που προκλήθηκαν από τις εκρήξεις και ο κόσμος που τρέχει να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εκρήξεις υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines.

Καμία πτήση δεν επιτρέπεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια των τρένων προς αυτό.

Πληροφορίες της βελγικής εφημερίδας Le Soir αναφέρουν πως βρέθηκαν και άλλες βόμβες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι εκρήξεις ήταν τόσο δυνατές που σύστηκε όλο το αεροδρόμιο.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτά συμβαίνουν όταν μπαίνουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια λαθρομετανάστες....

Σκίζουν τα διαβατήρια τους και τα πετάνε στην θάλασσα και βγαίνοντας στις ελληνικές ακτές δηλώνουν ΟΛΟΙ μαζικά όνομα Μωχάμετ.... και αφού τους πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα τους προωθούν στα hot spot υποτίθεται πλέον ταυτοποιημένους!!!
(αντί να τους επιστρέφουν κατευθείαν στην Τουρκία)

Ανάμεσα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες πολλοί είναι τζιχαντιστές, άλλοι της Αλ Κάϊντα και πάει λέγοντας....

Ετσι οι χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους είναι οι έξυπνες, οι υπόλοιπες κυβερνώνται απλά από βλάκες και κινδυνεύουν μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα να εκτελέστουν καμία ώρα και εμείς χειρότεροι όλων (και ΜΟΝΟ ο Θεός γνωρίζει γιατί δεν έχουμε γίνει ακόμα στόχος των τζιχαντιστών....) έτυχε την δυσκολότερη στιγμή να έχουμε στην εξουσία προδότες κι ανίκανους.... που μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ισλαμικό χαλιφάτο....

Να είστε σίγουροι ότι μετά και αυτό το χτύπημα τα κλειστά σύνορα θα αυξηθούν δραματικά....
Και ο Τσίπρας επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην "επίθεση" των Τούρκων που σιγοντάρουν και σπρώχνουν τους λαθρομετάναστες στην χώρα μας παρακαλάει δεξιά κι αριστερά τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να ανοίξουν τα σύνορα....

Οσο όμως αυτοί τον έχουν γραμμένο αισθάνεται την θηλιά της αγχόνης να σφίγγει τον λαιμό του.... 

Νεότερη ενημέρωση (23-03-2016)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τέθηκε η Ελληνική Αστυνομία και οι ελληνικές ΕΔ μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία ότι εκατοντάδες μαχητές του ISIS έχουν περάσει μαζί με τους πρόσφυγες στο ελληνικό έδαφος όπως είχε περάσει άλλωστε πρότερα και ο Salah Abdeslam.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ευρώπη μέχρι τον Σεπτέμβριο είχν περάσει 4.000 μαχητές του ISIS με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο, ενώ όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Ρώσος αναλυτής Nikolai Stariskov "το ISIS υποτίθεται ότι έχει 20.000 μαχητές όλους κι όλους, γιατί λοιπόν έστειλε 4.000 από αυτούς στην Ευρώπη; Δεν τους χρειάζεται; Ποιο έιναι το σχέδιο;"

Νεότερος απολογισμός, από τις Βρυξέλλες κάνει αναφορά για 34 νεκρούς: 20 στο μετρό και 14 στο αεροδρόμιο. Οι τραυματίες έχουν φτάσεις στους 200.

Βρέθηκε καλάσνικοφ στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου αλλά και τρίτος εκκρηκτικός μηχανισμός.

Η ανησυχία έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα μετά την απόπειρα αυτοπυρπολισμού δύο προσφύγων στην Ειδομένη καθώς εάν κατέληγαν θανατηφόρες θα όξυναν τα πνεύματα σε πολύ ανησυχητικό βαθμό.

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούνται, από το πρωί, συνεχόμενες συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων σε αεροδρόμια και μετρό. 

Έχουν ληφθεί, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. 

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση. 

Αυξάνονται για προληπτικούς λόγους τα μέτρα προστασίας στο μετρό και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροδρόμιο και στις ξένες πρεσβείες. Τα μέτρα προστασίας αποφασίστηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και δεν πρόκειται για ενίσχυση μέτρων κινδύνου, αλλά καθαρά για μέτρα προληπτικού χαρακτήρα. 

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έχει ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη. 

Δύο άτομα επιχείρησαν να αυτοπυρποληθούν στον καταυλισμό προσφύγων - μεταναστών στην Ειδομένη όπως αναφέρει το newsbeast.grΑυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι περιέλουσαν τα ρούχα τους με βενζίνη και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά, παρενέβησαν όμως άλλοι πρόσφυγες και τους εμπόδισαν.

Ωστόσο, η ενέργειά τους πυροδότησε ένταση στους συγκεντρωμένους που άρχισαν να διαδηλώνουν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ανοίγματος των συνόρων. Η διαδήλωση, στην οποία συμμετέχουν πολλές γυναίκες και παιδιά, είναι σε εξέλιξη. 

Προηγήθηκε το πρωί η τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ - κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν ότι έλαβε χώρα τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες - στην οποία ζήτησε από την Γερμανίδα καγκελάριο αφενός την επιτάχυνση της βοήθειας από την ΕΕ προς την Ελλάδα σε τεχνικά μέσα και ανθρώπους, για τον χειρισμό του προβλήματος και αφετέρου την αποφασιστική μείωση των ποσφυγικών ροών από την Τουρκία. 

Η Αθήνα αργά κατάλαβε για άλλη μια φορά όπως είχαν καταλάβει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ελληνικού κράτους από ιδρύσεώς του το 1821, ότι η όποια συμφωνία με την Τουρκία είναι πάντοτε "αέρας κοπανιστός" 

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι "η κυβέρνηση δεν περιμένει να συμμορφωθούν όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ στην υλοποίηση του σχεδίου για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων και έτσι προετοιμάζεται για την φιλοξενία πολλών περισσότερων προσφύγων απ' όσους αρχικά περίμενε, τουλάχιστον για ένα διάστημα."  

Αυτή η δήλωση σε συνδυασμό με ότι συνέβη στις Βρυξέλλες προκαλεί μεγάλες ανησυχίες. Προς το παρόν αυτοί που κλείνουν τα σύνορά τους αποδείχθηκε σήμερα ότι δεν είναι καθόλου ασφαλείς διότι απλούστατα ποτέ δεν μπορεί ν αυπάρξει απόλυτη ασφάλεια. 

Το πρώτο μέλημα της ΕΕ αλλά και της Ουάσιγκτον που εδώ και καιρό "λουφάρει" για να ξεχαστεί ο ρόλος της πρέπει να είναι η άμεση καταστροφή του τέρατο που δημιουργησαν στην Συρία: Του ISIS, αλλά και της Αλ Νούσρα (που την εξόπλισαν και αυτή) και της Τζέις Αλ Σιγκούρ και όλων των άλλων τζιχαντιστικών συμμοριών. 

Σαφέστατα πρέπει να τιμωρηθεί και η Τουρκία και υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό. Δεν μπορεί η ΕΕ να θέτει κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας για χάρη των Αμερικανών και να αφήνει την Τουρκία στο απυρόβλητο πάλι για χάρη των Αμερικανών. 

Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους στις Βρυξέλλες απέναντι στους ευρωπαϊκούς λαούς. 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.