13 Αυγούστου 2015

Ακέφαλη Ελλάς (7ο μέρος)

συνέχεια από το 6ο μέρος 

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 


Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη. 

Τα πράγματα στο εξής θα γίνουν ακόμα χειρότερα, γιατί τώρα αναγκαστικά - και μέσα στα πλαίσια τής αμερικανικής πολιτικής - θα πρέπει ν' αναζητηθεί το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Δεν έχουν χρόνο οι Αμερικανοί να διαχειριστούν διαφορετικά τα πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Σόιμπλε να κάνει τον "κακό" και οι ίδιοι πήραν τον ρόλο τού "καλού". Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, αναγκαστικά θα πρέπει ν' ανοίξει και η κουβέντα για τη βιωσιμότητα αυτού του χρέους. Όμως, αυτό είναι επικίνδυνο, καθώς η κουβέντα - και μάλιστα τη στιγμή που αυτή αφορά όλους τους Ευρωπαίους - θα πρέπει να γίνει δημοσίως. Γιατί είναι επικίνδυνο; ...Γιατί μετά τον ισχυρισμό τού αμερικανικού ΔΝΤ πως το ελληνικό χρέος δεν είναι "βιώσιμο", το ερώτημα που προκύπτει είναι το ...ΠΟΤΕ το κατάλαβαν. 

Αυτό θα είναι μια "πυρηνική βόμβα" στα θεμέλια τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί; ...Γιατί θα αποδειχθεί ότι οι λαοί τής Ένωσης προδόθηκαν από τις ηγεσίες τους. Οι λαοί τής Ευρωπαϊκής Ένωσης προδόθηκαν από τα ευρωπαϊκά όργανα των Βρυξελών. Το ελληνικό χρέος ήταν γνωστό πως δεν ήταν βιώσιμο πολύ πριν αναγκαστούν να το "φορτωθούν" οι Ευρωπαίοι. Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες" τής Ευρώπης, οι οποίοι ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν ένα χρέος, το οποίο δεν μπορεί ποτέ ν' αποπληρωθεί. Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες", οι οποίοι πήραν τα χρήματα των λαών, για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι τοκογλύφοι. Προδότες των λαών είναι αυτοί, οι οποίοι έκρυψαν την αλήθεια και "φόρτωσαν" τον παράνομο ελληνικό λογαριασμό στους λαούς τής Ευρώπης. Κάποιοι ρίσκαραν τις συντάξεις ολόκληρων γενιών, για να κάνουν "μπίζνες" με τα δάνεια των τοκογλύφων στην Ελλάδα. 

Αυτοί οι κάποιοι, που είναι οι γνωστοί μας "θεσμοί", είναι εκείνοι που λεηλάτησαν τους λαούς και θέλουν τα να "φορτώσουν" όλα στην Ελλάδα. Με το Μνημόνιο θέλουν να "λιώσουν" στην κυριολεξία την Ελλάδα, για να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι τιμωρούν αυτόν, ο οποίος ρίσκαρε την πρόοδό τους. Οι "καλοί", δηλαδή, τιμωρούν σκληρά τους "κακούς", οι οποίοι "έφαγαν" τα χρήματα των Ευρωπαίων. Σε αυτό τους το παιχνίδι τούς βοηθά ο Τσίπρας, εφόσον δεν κάνει αγώνα υπέρ των Ελλήνων. Δεν κάνει αγώνα ν' αποδείξει ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη είναι θύματα των ίδιων παραγόντων ...Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ τού Τσίπρα. Ενώ για το "σώου" έβαλε την Κωνσταντοπούλου να κάνει μια δήθεν έρευνα για τη νομιμότητα του χρέους, δεν χρησιμοποίησε το δίκιο του ελληνικού λαού ως "όπλο" ...Το "ακύρωσε" και απλά πέταξε το "μπαλάκι" τής ευθύνης στον ίδιο τον λαό. 

Γι' αυτόν τον λόγο τόσο ο Τσίπρας όσο και οι Αμερικανοί επένδυσαν στο "ΝΑΙ" του Δημοψηφίσματος. Αν το πετύχαιναν αυτό οι Αμερικανοί σχεδιαστές, θα ήταν ευτυχείς. Το δίκιο του λαού απέναντι στους "Αμερικανούς" τοκογλύφους θα πήγαινε στα σκουπίδια. Οι δικοί τους δωσίλογοι θα σώζονταν και θα μονοπωλούσαν την εξουσία και οι επίσης δικοί τους σταλινικοί θα συνέχιζαν τη συνωμοσία της αναξιοκρατίας και θα "καπέλωναν" ολόκληρη τη λαϊκή αντίδραση ...Μονά-ζυγά και πάλι δικά τους. Τα "τζάκια" τής Μεταπολίτευσης θα είχαν "σωθεί" όλα και το κύκλωμα των σταλινικών θα μονοπωλούσε τον έλεγχο των πάντων. 

Βέβαια μέσα σε αυτήν την κατάσταση δεν θα ξεχνούσαν να σώσουν και τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας θα παρίστανε τον επόμενο "γέρο" των "ανένδοτων", τον οποίο δυστυχώς οι "κακοί" δεν τον άφησαν να κυβερνήσει, ενώ ο λαός τον ήθελε. Σε λίγους μήνες, δηλαδή, ο Τσίπρας θα εκτελούσε ολόκληρο το "ρεπερτόριο" των Παπανδρέου. Θα έπαιρνε την εξουσία με ψέματα σαν τον Ανδρέα, θα έκανε τα ίδια με τον Γιωργάκη και θα κατέληγε σαν τον "γέρο", ο οποίος προκάλεσε τον Εμφύλιο και παρίστανε εκ του πονηρού τον τιμητή των πάντων. 

Όλα αυτά, όμως, δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί ο λαός αντέδρασε σωστά ...Τους την έκανε τη ζημιά. Με το "ΟΧΙ" στέρησε τη δυνατότητα από τον Τσίπρα να φύγει από τον τόπο τού εγκλήματος με ελαφρά "πηδηματάκια" ...Του στέρησε τη δυνατότητα να περάσει στην ιστορία σαν ο πιο νεαρός Πρωθυπουργός, που χωρίς καθόλου κόστος πρόδωσε και έφυγε. Πιάστηκε ο ίδιος στην "παγίδα" που έστηνε για τον λαό. 

Ο λαός έδωσε τη "νίκη" στον "Ζαχαριάδη" και τώρα δεν υπάρχει δίοδος διαφυγής γι' αυτόν. Θα καθίσει εκεί όπου βρίσκεται και θα στηρίξει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο ήθελε εξ αρχής να μας "φορτώσει". Θα ταυτιστεί με τους υπόλοιπους δωσίλογους και όλοι μαζί θα απομονωθούν σε μια Βουλή, η οποία πλέον δεν αντιπροσωπεύει κανέναν Έλληνα. Καμία "οικουμενική" δεν θα τον απαλλάξει, για να του δώσει "άλλοθι" να βγει από αυτήν τη Βουλή των προδοτών για "ανένδοτους" στις πλατείες. Θα το πιει το πικρό "ποτήρι" τής προδοσίας και θα αποκαλυφθεί. Μαζί του στο "τέλος" θα τον ακολουθήσουν και τα "τζάκια", τα οποία "κάηκαν" με το Δημοψήφισμα. 

Τα επεισόδια έξω από τη Βουλή με "υπογραφή" δανειστών. 

Από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε το προδοτικό και εθνοκτόνο Μνημόνιο, ήταν δεδομένο ότι ο "μήνας τού μέλιτος" μεταξύ Τσίπρα και κοινωνίας έχει τελειώσει. Ο Τσίπρας δεν είναι πλέον το αγαπημένο "παιδί" τού λαού. Ανήκει στο ίδιο κλαμπ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ με τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά. Από την ώρα που επέλεξε το "ΝΑΙ" του Άδωνη και του Θεοδωράκη και αγνόησε το "ΟΧΙ" του λαού, έχει "τελειώσει". Από την ώρα που ψηφίστηκε το δικό του Μνημόνιο, το οποίο είναι απεχθέστερο όλων, είναι "τελειωμένος". 

Ευνόητο είναι λοιπόν ότι έπρεπε να αναλάβουν τα αφεντικά τον έλεγχο αυτής της κοινωνίας, εφόσον το "δούλεμα" πλέον δεν θα αρκούσε. Την ώρα που οι προδότες ψήφιζαν τα εθνοκτόνα μέτρα, έπρεπε να προστατευτεί ο "βόθρος" τής δημοκρατίας ...Πραγματικός "βόθρος", τη στιγμή που εκεί "ευδοκιμούν" "βατράχια", "φίδια" και "σκουλήκια" της προδοσίας ..."Βατράχια" σαν τον Άδωνη ή τη Βούλτεψη ..."Φίδια" σαν τον Καραμανλή ή τον Σαμαρά και "σκουλήκια" σαν την Παπαρήγα και τον Κουτσούμπα. Αυτός ο χώρος έπρεπε να προστατευτεί από την πιθανή αντίδραση του λαού ...Του εξαγριωμένου λαού, ο οποίος έδωσε δύο φορές "εντολή" και αγνοήθηκε επιδεικτικά καί τις δύο φορές από τους προδότες. 

Τα "εξυπνακίστικα" των "αριστερών" ήταν πλέον πολύ επικίνδυνα για να θεωρηθούν ασφαλή από την αμερικανική πρεσβεία. Ως εκ τούτου, για να προστατευτεί η Βουλή στη διάρκεια της προδοτικής ψηφοφορίας, έπρεπε να ακολουθηθούν οι γνωστές μέθοδοι της αμερικανικής πρεσβείας ...Οι γνωστές μέθοδοι, οι οποίες προστατεύουν τους προδότες από την αντίδραση του πλήθους ...Οι μέθοδοι, οι οποίες προστάτευσαν τον Γεώργιο Παπανδρέου το 1944 ή τον Γιωργάκη Παπανδρέου το 2011. Τι έκαναν; ..."Θωράκισαν" τον χώρο γύρω από τη Βουλή στο κρίσιμο διάστημα της ψηφοφορίας που τους ενδιέφερε. Τη σημαντικότητα αυτής της προστασίας την αντιλαμβάνεται κάποιος από τα μέσα που επιστρατεύουν κάθε φορά που το επιδιώκουν. Γιατί; ...Γιατί "εκθέτουν" τα μέσα και εκτίθενται και οι ίδιοι από τα μέσα. 

Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό ...Η σημαντικότητα της κατάστασης και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αποτρέψουν μια κάποια λαϊκή "μάζωξη" στην Πλατεία Συντάγματος, αποκαλύπτει τον λόγο της χρήσης τού ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ μόνον όταν είναι τεχνικώς αδύνατο να αποτρέψουν μια λαϊκή συγκέντρωση το "επιστρατεύουν". Όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο, το αφήνουν και "βόσκει" διαμαρτυρόμενο κάπου κατά την Ομόνοια. Όμως, την κρίσιμη ημέρα τής ψηφοφορίας, το ΚΚΕ - οπλισμένο με τα γνωστά ρόπαλα-σημαιάκια - συγκεντρώθηκε και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κέντρο τής Πλατείας Συντάγματος. 

Γιατί το κάνουν αυτό; ...Το ΚΚΕ το χρησιμοποιούν, για να αποτρέψουν τον κόσμο να συγκεντρώνεται στον ίδιο χώρο μ' αυτό. Άρα, όταν έχουν εντοπίσει τον χώρο στον οποίον δεν θέλουν να συγκεντρωθεί κόσμος, βάζουν το ΚΚΕ να τον καταλάβει πρώτο. Με το ΠΑΜΕ στην κορυφή τής Πλατείας συντάγματος ήταν σίγουρη η επιτυχία τους, εφόσον οι υγιείς δημοκράτες δεν θέλουν να έχουν παρτίδες με το πολιτικό Aids. Επιπλέον, τους δίνεται και μια ευκαιρία να συκοφαντήσουν τον ελληνικό λαό στο παγκόσμιο κοινό. Να εμφανίζουν τους αντιδρώντες Έλληνες σαν κομμουνιστές και φασίστες. Όμως, το βασικό είναι ότι με την εμφάνιση των κομμουνιστών αποτρέπουν τη συγκέντρωση των πολιτών. Απλή τακτική ...Όταν θέλεις να αποτρέψεις κάποιους να μπουν σε μια πισίνα, χωρίς να εκτεθείς με απαγορεύσεις και βίαιες συμπεριφορές, τι κάνεις; ...Πετάς μερικά "κόπρανα" μέσα σ' αυτήν και δεν μπαίνει κανένας μέσα. Ας φανταστεί κάποιος την Πλατεία Συντάγματος σαν μια τέτοια "πισίνα" και καταλαβαίνει και τον τρόπο που χρησιμοποιείται το ΚΚΕ.

Όμως, επειδή ακόμα κι αυτό δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο του χρονικού φάσματος που θα απαιτούσε η ψηφοφορία, έπρεπε να λάβουν συμπληρωματικά μέτρα. Σε κάποια στιγμή θα έπρεπε να αποσυρθούν οι επαγγελματίες προβοκάτορες και τότε θα ήταν πιθανό και πάλι να συγκεντρωθεί πλήθος αγανακτισμένων πολιτών ...Πολύ αγανακτισμένων, εφόσον το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος ακόμα είναι "ζεστό" και η προδοσία "καίει". Γι' αυτόν τον λόγο πάντα ακολουθεί η δεύτερη φάση ...Η φάση των "επεισοδίων"... 

...Συμβαίνει πάντα - και εντελώς "τυχαία" - μόλις αποσύρονται οι ροπαλοφόροι ΚΚΕδες από έναν χώρο, να εμφανίζονται οι επίσης ροπαλοφόροι προβοκάτορες ...Αυτοί, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις φασαρίες που τρομάζουν τον κόσμο και αποθαρρύνουν τις προσπάθειες συγκέντρωσής του ...Αυτοί, οι οποίοι θα δώσουν άλλοθι στην αστυνομία να κάνει αποπνικτική - και άρα μη ανεκτή - την ατμόσφαιρα στον χώρο ...Αυτοί, οι οποίοι θα δώσουν άλλοθι στην αστυνομία να χτυπήσει ανύποπτους πολίτες και να τρομάξει τους υπόλοιπους. Αυτό ακριβώς έγινε στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο-Τσίπρα. Επιτέλους είδε και ο κόσμος πώς είναι τα γκλομπ και τα δακρυγόνα της "Αριστεράς" ..."Πρώτη φορά καρπαζιά από αριστερά" ήταν για τους περισσότερους. 

Προφανώς ήταν τόσο επείγουσα η ανάγκη των Αμερικανών και των συνεργατών τους να προστατεύσουν την κυβέρνηση των δωσίλογων, που δεν εμπιστεύονταν ούτε τους "γνωστούς-αγνώστους" μπαχαλάκηδες. Δεν εμπιστεύονταν τους ντόπιους προβοκάτορες. Διαβάζουμε τα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούσαν τις προσαγωγές των επεισοδίων και μένουμε έκπληκτοι ...Αλλοδαποί ήταν οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες στα επεισόδια ...Αλλοδαποί τρομοκρατούσαν τον κόσμο την ώρα που ο Alexis προσπαθούσε να περάσει το νέο Μνημόνιο. 

...Αυτό ήταν το σχέδιο ...Το σχέδιο του δήθεν αντιστασιακού Πανούση, ο οποίος διαλαλούσε όλον αυτό τον καιρό ότι κατέλαβε τη θέση του χωρίς την έγκριση της Αμερικανικής Πρεσβείας. ...Προφανώς είχε την έγκριση των εξωγήινων και εκτέλεσε τόσο άψογα το αμερικάνικο επιχειρησιακό σχέδιο. Αυτό, που είδαμε να συμβαίνει live. Προκειμένου το προδομένο "ΟΧΙ" να μην κάνει την εμφάνισή του στο Σύνταγμα, οι Αμερικανοί με τους ξένους συνεργάτες τους οργάνωσαν το "σώου" τού παρακράτους τής Νέας Τάξης. Κατά σύμπτωση, δηλαδή, οι φασαρίες έγιναν από Γερμανούς και Ολλανδούς όταν αυτό, το οποίο ψήφιζε η "ελληνική" Βουλή βόλευε τη Γερμανία και την Ολλανδία. Η φασαρία έγινε από Πολωνούς, τη στιγμή που "ελληνική" Βουλή ψήφιζε αυτό, το οποίο έδωσε "εντολή" να ψηφίσει ο Πολωνός Τουσκ. 

Τι άλλο να περιμένουμε κατά την εξέλιξη των πραγμάτων; ...Όλο το "πρόγραμμα" των μυστικών υπηρεσιών. Όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, οι παρακρατικοί "έσωζαν" τον Τσίπρα όπως έσωσαν τον Παπανδρέου όταν είχε αυτήν την ανάγκη. Μετά εκτιμούμε θα πάμε στη μέθοδο-Καραμανλή ...Στη μέθοδο της θυματοποίησης του "εκλεκτού" προδότη ...Της θυματοποίησης του ηγέτη, που τον "κυνηγάνε" οι ξένοι ιμπεριαλιστές, γιατί προφανώς κάνει "καλά" τη δουλειά του. Θα βάλουν πυρκαγιές, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ώστε η προσοχή του να μην βρίσκεται στη Βουλή. Οι πυρκαγιές είναι πολύ βολικές, γιατί βάζουν τον κόσμο απέναντι σε ένα τρομερό στοιχείο τής φύσης και τρομοκρατείται εύκολα. 

Όλοι θυμόμαστε πόσο εύκολα "δραπέτευσε" ο Καραμανλής από τη θέση του. Σχεδόν παρουσιάστηκε σαν "θύμα" διωγμού αυτός, ο οποίος πήρε 29 δις από τα χρήματα του κόσμου, για να σώσει τους τοκογλύφους ...Αυτός, ο οποίος "βύθισε" στην καταστροφή μια οικονομία, η οποία δεν ήταν καθόλου διαφορετική από αυτές των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών, που σήμερα μας κουνάνε το "δάκτυλο". Μέσα όμως σε ένα πύρινο ολοκαύτωμα και κάτι αναπόδεικτες δολοφονικές απόπειρες "θυματοποιήθηκε" και σώθηκε. Βγήκε από το "κάδρο" τής προδοσίας και ελάχιστοι τον αναζητούν πλέον, ενώ ήταν ένας από τους βασικούς προδότες. Αν πρέπει ο Τσίπρας να "γλιτώσει, είναι βέβαιον ότι θα δοκιμαστούν όλα αυτά τα κόλπα. 

συνεχίζεται 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.