24 Αυγούστου 2015

Λἰγες σκέψεις πάνω στην επιστολή του Ν. Νικολόπουλου στην Ζ. Κωνσταντοπούλου....

Παραθέτω την επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως την δημοσίευσε το pronews.gr.

Σε κόκκινα γράμματα οι σκέψεις, οι κρίσεις και οι άποψεις μου.....

Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Δια της παρούσης σας ενημερώνω, ότι ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν πρόκειται να μετάσχω στην Διάσκεψη των Προέδρων που έχετε συγκαλέσει, πιστεύοντας ότι μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού και την εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, θα ήταν ανέδραστη και ανεδαφική η πραγματοποίηση κάθε κοινοβουλευτικής διαδικασίας και κατά συνέπεια κάθε είδους προγραμματισμός οποιασδήποτε τέτοιας διαδικασίας. (εγώ προσωπικά δεν γνώριζα ότι όταν μια κυβέρνηση παραιτείται τότε παύει να λειτουργεί και η Βουλή των Ελλήνων.... Δηλαδή όταν παραιτείται η εκλεγμένη εκτελεστική εξουσία πρέπει να σταματάει και η λειτουργία της νομοθετικής εξουσίας.... και γιατί όχι τότε και τις δικαστικής εξουσίας....
Κύριε Νικολόπουλε νομίζω ότι ακόμα και στα μαθήματα πολιτικής αγωγής που κάναμε ως μαθητές μαθαίναμε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας οι 3 εξουσίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους..... Αλλά ξέχασα τώρα μετά το 3ο Μνημόνιο, μπήκατε κι εσείς στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου".... δηλαδή αυτά που ξεφτιλίζουν και καταργούν το Σύνταγμα της Ελλάδας....)

Η πεποίθηση, όλων των Βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και προσωπικά του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου είναι πως το χρέος μας απέναντι στους θεσμούς του Κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας, αυτές τις ώρες επιτάσσει μόνο την αναμονή της ολοκλήρωσης της συνταγματικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και κυρίως, την αναμονή της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού στις εκλογές, που πρόκειται να ακολουθήσουν. (απίθανο.... δηλαδή σέβεστε ως κόμμα, την ετυμηγορία του ελληνικού λαού;..... μα νομίζω ότι 62% των Ελλήνων σας είπαν ξεκάθαρα με το δημοψήφισμα πριν λίγο καιρό, ότι δεν επιθυμούν μνημόνια και λιτότητα.... μιας κι εσείς το ερμηνεύσατε ότι δεν ήταν ψήφος κατά του ευρώ και της ευρωζώνης.... αυτό ξεχάσατε να το σεβαστείτε;... ποιον δουλεύετε πλέον;)

Δεν εξυπηρετούν οι καθυστερήσεις των τακτικισμών, ούτε οι μετέωρες θεσμικές ακροβασίες. (βιάζεστε να γίνουν οι εκλογές; Μα γιατί τόση βιασύνη....; Μήπως επειδή τα αφεντικά σας Μέρκελ και Σόϊμπλε σας είπαν ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν ή μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον ερχόμενο Δεκέμβριο; Κι όχι Οκτώβριο ή Νοέμβριο....; Λέω μήπως)

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σε λιγότερες ή περισσότερες μέρες, θα αναλάβουν το βάρος της δικής τους ευθύνης, αφού όπως γνωρίζετε το ανεύθυνον της ψήφου δεν υφίσταται για τους Βουλευτές, όπως και για τους ψηφοφόρους. (μπά ώστε δεν ισχύει το ανεύθυνον της ψήφου... για τους Βουλευτές;... το κακό είναι ότι τελικώς δεν ισχύει πλέον το ανεύθυνο της ψήφου ούτε και για τους ψηφοφόρους καθώς επί μια πενταετία (για να μην πούμε τεσσαρακονταετία...) έφαγαν το δούλεμα από εσάς τους πολιτικούς -και εσένα προσωπικά που έφυγες και καλά από την ΝΔ γιατί σου είπαν να πέσεις στα τέσσερα στους δανειστές/εκβιαστές..... ρε τι λαμόγιο αποδείχθηκες....- και πλέον έχουν καταλάβει ότι είστε όλοι σάπιοι και προδότες.... και με την ψήφο τους θα σας στείλουν σπίτι σας μόνιμα)

Οι πολίτες  με την ελεύθερη κρίση και την κυρίαρχη βούληση τους, θα αποτιμήσουν την οκτάμηνη προσπάθεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και θα εγκρίνουν ή θα απορρίψουν όσα έγιναν. Και θα το κάνουν αυτό σε συνθήκες ηρεμίας και ασφάλειας για την χώρα, η οποία έχει μία νέα συμφωνία που μπορεί σε τρία χρόνια να την οδηγήσει σε ξέφωτο, ειδικά αφού τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η συζήτηση και για την αναδιάρθρωση του χρέους. (τι αηδίες και χοντροψέματα λες....; Μιλάς ίδια με όλους τους προηγούμενους μνημονιακούς προδότες.... Και τότε γιατί έγιναν οι εκλογές τον Ιανουάριο του 2015; Τότε ο λαός δεν σας ανέθεσε να καταργήσετε μνημόνια και λιτότητα; Μήπως ο λαός είναι ηλίθιος ή μήπως ο λαός εξαπατήθηκε από εσάς; γιατί μέση θέση δεν υπάρχει..... Το δημοψήφισμα του Ιουλίου σε συνδυασμό με τις εκλογές του Ιανουαρίου δεν είναι μια ξεκάθαρη εντολή από τον λαό προς εσάς τους πολιτικούς; 
Μας προδώσατε με τον χειρότερο τρόπο και ήρθε η ώρα της ανταπόδωσης....)

Κυρία Πρόεδρε,
Περάσαμε μαζί δια πυρός και σιδήρου, δεχτήκαμε ένα νέο μνημόνιο, αλλά πιστεύω βαθύτατα πως μέσα από όλα αυτά, ανοίξαμε έναν δρόμο στην ελπίδα, αφού η νέα συμφωνία προσφέρει το χρόνο και τα μέσα στη χώρα για να ξεπεράσει άπαξ δια παντός το χρεοκοπημένο παρελθόν της. (σαν να ακούω τον Παπανδρέου.... και τον Σαμαρά.... μήπως βλέπεις και φως στο τούνελ;)

Δυστυχώς, κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απέδειξαν ότι δεν κατανόησαν την επιθυμία του λαού για τερματισμό της λιτότητας, αλλά χωρίς να κινδυνεύσει η ευρωπαϊκή υπόσταση της χώρας. (μήπως μιλάς για τον εαυτό σου; Ρε καραγκιόζη -γιατί μερικές φορές είναι δύσκολο να συγκρατηθούμε σε ευπρεπή λόγο- ο λαός δεν σου έδωσε εντολή να καταργήσεις την λιτότητα; Κι εσύ του κάρφωσες ένα 3ο Μνημόνιο χειρότερο από όλα τα προηγούμενα;)

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχοντας ως αμετάθετη προτεραιότητα μας το εθνικό συμφέρον, το οποίο προασπίσαμε με τις ως τώρα επιλογές μας, αυτό εξακολουθούμε να υπεραμυνόμαστε με την σημερινή στάση μας. (πρώτη φορά βλέπω τέτοια απροκάλυπτη κοροϊδία...... τι υπεραμύνεστε ακριβώς; Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ή το σκίσιμο των Μνημονίων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου;)

Ακόμα και με πόνο καρδιάς, ακόμα και με πρόσκαιρο πολιτικό κόστος, προτιμώντας τελικά την ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων από την επικράτηση του αλλοπρόσαλλου λόμπι της δραχμής. (μπα ρεαλιστική αντιμετώπιση έγινε η μνημονιακή πολιτική; Ωστε όσα έλεγαν οι μνημονιακοί προδότες τόσα χρόνια ήταν σωστά; Ωστε ο ΓΑΠ το "βδέλυγμα της ερημώσεως" του Γενους μας είχε δίκιο και αντί για κρεμάλα θα του δώσεις και παράσημο; Τι λέτε ρε σιχάματα; Πόσο ξεπούλημα έγινε εδώ πέρα; ..... 

Το αν θα έχουμε ευρώ ή δραχμή λίγο μας ενδιαφέρει.... το θέμα είναι να εξυπηρετούνται τα εθνικά μας συμφέροντα και ο λαός μας να ευημερεί και να υπάρχει εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.... Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει με το ευρώ όπως περίτρανα πλέον αποδείχθηκε, ας γίνει με την δραχμή... Αν δεν μπορεί να γίνει ούτε με την δραχμή τότε να κόψετε τον λαιμό σας οι πολιτικοί να βρείτε πως θα γίνει.... Φτιάξτε plan B, plan C κι όσα πλάνα θέλετε.... αρκεί να πραγματοποιήσετε όσα σας πρόσταξε ο λαός με 2 ψήφους μέσα σε 6 μήνες και άσε τους πόνους καρδιάς και τις δακρυβρεχτες αηδίες

Όπως αντισταθήκαμε στον κ. Σόιμπλε και απορρίψαμε το σχέδιο του για έξοδο της χώρας από το ευρώ, έτσι και σήμερα και αύριο δεν συνεργούμε στα σχέδια του λόμπι της δραχμής, (το οποίο έστω και ακουσίως) φαίνεται να συμμαχεί μαζί του. (τι αντισταθήκατε; τιποτένιε... ο μόνος που αντιστάθηκε ήταν ο ελληνικός λαός με το περήφανο ΟΧΙ κόντρα στα ξεπουλημένα ΜΜΕ που ελέγχονταν από Βρυξέλλες και Σόϊμπλε και κόντρα στις κλειστές τράπεζες... Εσείς σε τι αντισταθήκατε ακριβώς διότι ο Σόϊμπλε περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες τις ζωής του ως πολιτικός στην χώρα του και η δημοφιλία του είναι στα ύψη.... Απατεώνες προδότες)

Σήμερα συνειδητά απουσιάζουμε γιατί πρέπει να θυμίσουμε: Ότι η μάχη με τα μνημόνια δεν είναι ένα απλό σύνθημα, ούτε μία κούφια διαδικαστική τελετουργία. Είναι η μάχη με τους σκληρούς της ευρωπαϊκής λιτότητας, η μάχη κόντρα στους σύγχρονους μαυραγορίτες που περιμένουν να πάει η χώρα στη δραχμή για να κερδοσκοπήσουν πάνω στους «σκελετούς» των παιδιών μας. (χα, χα, χα σου έχει μείνει η αντιμνημονιακή ορολογία στο κεφάλι..... αυτά παθαίνουν αυτοί που προδίδουν σε χρόνο ντε τε.... Δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν την κασέτα... Το είχε πάθει παλιότερα και η Βούλτεψη μέχρι να συνέλθει και να μιλάει μνημονιακά....  
Ωστε λοιπόν οι μαυραγορίτες θέλουν να πάει η χώρα στην δραχμή και να κερδοσκοπήσουν εεεε....;; Και πως έγινε κι όλοι οι ντόπιοι μαυραγορίτες και ψήφισαν στο δημοψήφισμα το ραγιάδικο ΝΑΙ υπέρ του Ευρώ ακούγοντας τους προέδρους της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να λένε ότι "το ΟΧΙ είναι ψήφος υπέρ της δραχμής και σημαίνει έξοδο από την ευρωζώνη;"

Σε όλους αυτούς δεν κάναμε τη χάρη να υποχωρήσουμε και δεν θα τη κάνουμε ποτέ. (παρομοίως κι εμείς.... δεν θα υποχωρήσουμε και εσένα και τους ραγιαδες ξενόδουλους προδότες θα σας στείλουμε στον αγύριστο)

Κυρία Πρόεδρε,
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραιτηθεί… (...στα ξεκουμπίδια...)

Δεν υπάρχουν νομοθετικές πρωτοβουλίες και ως εκ τούτου η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να λειτουργεί ως νομοθετικό σώμα. (ε ναι βρε παιδιά δεν μπορεί να λειτουργεί ως νομοθετικό σώμα επειδή το αποφάσισαν οι παραιτημένοι προδότες της συγκυβέρνησης... εξάλλου δεν συμφέρει να λειτουργεί κιόλας γιατί να ας πούμε για παράδειγμα αυρίο Τρίτη 25/8 η ολομέλεια της Βουλής θα πρέπει να συζητήσει και να ψηφίσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την Τετάρτη 26/8 για το απεχθές, επονείδιστο και πλασματικό τεχνητό χρέος που οι ξένοι εκβιαστές τοκογλύφοι σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες φόρτωσαν σε μας και τα παιδιά μας.... θυμάσαι εκείνο το χρέος που μας είχατε πρήξει εσείς οι ΑΝΕΛ -όταν είσασταν αντιμνημονιακοί- ότι θα κάνετε λογιστικό έλεγχο και θα το βγάζατε καταχρηστικό και ψεύτικο... τώρα πάνε αυτά. Τώρα ούτε καν θα προσέλθετε στην Βουλή προδότες...)

Παρά τα τερτίπια των διαδικαστικών καθυστερήσεων, στις οποίες καταφεύγουν οι εκφραστές του παλαιού πολιτικού κόσμου, σύντομα θα κριθούμε όλοι και πάλι.
Από τον λαό. Τον λαό, που επί οκτώ μήνες είχε τον πρώτο λόγο και πάντα θα τον έχει, για να αποφανθεί εάν θα επιτρέψει αυτή η κυβερνητική συνεργασία να συνεχιστεί. (Κι επειδή τον λαό αποδείξατε 2 φορές φέτος Ιανουάριο και Ιούλιο ότι τον έχετε κανονικά γραμμένο... έτσι κι αυτός ήρθε η ώρα να σας δείξει που σας έχει πλέον γραμμένους....)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.