JEAN MONNET
(Είμεθα ευτυχείς που ο Ναρκισσισμός του κ Βαρουφάκη, τον οδηγεί σε επίδειξη και ως εκ τούτου αποκάλυψη των σχεδίων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ)
Κάποια στιγμή το παραμύθι πρέπει να τελειώνει….
Οι μαϊμούδες καλό είναι να γυρίσουν στην ζούγκλα και οι εικαστικοί στα ψυχιατρεία τους…
Σε προχθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Βαρουφάκης ή Μπαρούχ…άκης, γνήσιος μπον βιβερ, εκ του ασφαλούς γνωμοδοτών, με ανοιχτές πόρτες ανα τη οικουμένη,ουδέποτε ανησυχών και αγωνιών για την επιβίωση όπως οι κοινοί θνητοί, ανεφέρθη στην στενή σχέση της διαφωτισμένης Γαλλίας με την Ελλάδα και την εθνική μας επανάσταση….
Είναι γνωστό σε όσους έχουν IQ άνω του 93 και ως εκ τούτου ερευνούν, ότι το ένα δεν έχει καμμία σχέση με το άλλο και ότι ο δήθεν διαφωτισμός, ήταν μια επιστροφή στην σκοτεινότερη περίοδο της ανθρωπότητος, την περίοδο του Βαρβαρισμού, μπροστα στην οποία ο Μεσαίων, είναι μια αληθινή αναγέννηση…
Αυτό που ελάχιστοι πρόσεξαν είναι ότι ο καλοπερασάκιας μπον βιβέρ, ο οποίος προβάλεται ως ήρωας στους νοητικά καθυστερημένους, ανεφέρθη στον άγνωστο για τους πολλούς JEAN MONNET….αναρωτήθηκε κανένα δίποδο ζωντανό απο αυτά που προσποιούνται τους δημοσιογράφους και ζούν απο αργομισθίες και διαφημίσεις σε ιστολόγια με μηδενική κίνηση, ποιος ακριβώς είναι ο JEAN MONNET;;;;
Την απάντηση μας δίδει ο υπέροχος ΘΕΟΔΟΤΟΣ…..το κείμενο που ακολουθεί δεν απευθύνεται σε αυστραλοπίθηκους, ούτε σε υστερικά κοράσια και των δυο φύλων….. οι λοιποί ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
Aναδημοσιεύουμε απο τον υπέροχο ΘΕΟΔΟΤΟ
Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υπερκράτος χωρίς ο κόσμος να το αντιληφθεί.»
Πολλοί ήταν αυτοί που συνετέλεσαν στην δημιουργία της «Ευρωπαϊκής οικονομικής Ένωσης», όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόσωπο που έπαιξε ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο, ήταν ο Jean Monnet (1888 – 1979), ένας άνθρωπος που δεν είχε εκλεγεί από κανένα θεσμό, και άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως έμπορος κονιάκ.
Μετά το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, αρχίζει να ασχολείται με την πολιτική και το 1919 διορίζεται με την βοήθεια του Georges Clemenceau και του Arthur Balfour ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας στα Ηνωμένα Έθνη. Αργότερα ταξιδεύει στις ΗΠΑ, στην Αγγλία, και στην Γαλλία ασχολούμενος με οικονομικές και βιομηχανικές υποθέσεις που του ανέθεταν οι κυβερνήσεις αυτών των κρατών, και έτσι αρχίζει να αποκτά υψηλές διασυνδέσεις και να επηρεάζει διάφορους παράγοντες του ευρωπαϊκού πολιτικό-οικονομικού establishment.
Το 1951 τον προσλαμβάνει το ΝΑΤΟ ως έναν από τους τρείς »σοφούς» που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή του σχεδίου Marshall.
Το 1952 είχε δηλώσει πιο είναι το όνειρο του για το μέλλον των ευρωπαϊκών χωρών: «Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους. Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων, καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.»
Όπως εξάλλου είχε δηλώσει ο στρατηγός Charles de Gaulle, ο σκοπός του Jean Monnet ήταν η δημιουργία »υπερεθνικών τεράτων». Αυτοί που κατά τον Jean Monnet θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας αυτό το σχέδιο, είναι οι τεχνοκράτες και οι γραφειοκράτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν την νέα »αριστοκρατία».
Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ο ίδιος ο Jean Monnet δεν έλαβε ποτέ μέρος σε εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά, όπως γράφει ο François Duchêne: «κρίθηκε ότι κατέχει μία απόκρυφη δύναμη, συνωμοτική, μυστηριώδη, που είναι αυτή του τεχνοκράτη».
Ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Jean Monnet, και έπαιξε ένα καθοριστικό ρόλο από τα παρασκήνια, στην ίδρυση του οργανισμού GATT (Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου) καθώς και της «Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας»: Ο Alexandre Kojève (Aleksandr Vladimirovič Koževnikov).
Γεννήθηκε στην Ρωσία το 1902 από ιουδαίους γονείς και ήταν ανιψιός του επίσης ιουδαίου ζωγράφου (και θεοσοφιστή) Vassily Kandinsky.
Μετανάστευσε στην Γερμανία, διότι μετά την επανάσταση του 1917 τον έπιασαν να κάνει μαύρο εμπόριο.
Στο Βερολίνο σπουδάζει φιλοσοφία κάνοντας το διδακτορικό του πάνω στον Ρώσο φιλόσοφο και θεολόγο Βλαδίμηρο Σολόβιεφ, εστιάζοντας το ενδιαφέρον του πάνω στο γνωστικό σύστημα αυτού του φιλοσόφου, την «Σοφιολογία», στο επίκεντρο της οποίας δεσπόζει το θεϊκό θηλυκό των γνωστικών, η «Σοφία».
Αργότερα ο Alexandre Kojève εγκαθίσταται στην Γαλλία.
Εκεί ανάπτυξε μεγάλη δραστηριότητα επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό το φιλοσοφικό κλίμα αυτής της χώρας την δεκαετία του 1930, δίνοντας σεμινάρια πάνω στην «φαινομενολογία του πνεύματος» του Friedrich Hegel (οι γνωστικές καταβολές του οποίου έχουν αναλυθεί από πολλούς ερευνητές.)
Ο Alexandre Kojève αν και ποτέ δεν υπήρξε κομμουνιστής, έκανε τον κατάσκοπο υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης για τριάντα χρόνια, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Le Monde το 1999. Όλοι οι βιογράφοι του συμφωνούν ότι ο Alexandre Kojève πίστευε στο «τέλος της ιστορίας» (από αυτόν εμπνεύστηκε ο Fukuyama) και διακατεχόταν από μία έμμονη ιδέα: Την δημιουργία του «παγκόσμιου ομοιογενούς κράτους».
Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάν(ν)ης….έστειλε ένα μήνυμα στο αθέατο Ευρωπαικό ιερατείο των ραββίνων και των Φρανκιστών…Μην ανησυχείτε….ας φωνάζουμε λιγάκι, μαζί είμαστε, δεν έχουμε ξεφύγει απο τον στόχο ο οποίος περιγράφεται ξανά απο τον κύριο στον οποίο ανεφέρθη…
«Τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον σχηματισμό ενός υπερ-κράτους, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους λαούς τους.
Ο στόχος αυτός θα μπορέσει να επιτευχθεί διαμέσου διαδοχικών βημάτων, καθένα από τα οποία θα είναι κρυμμένο υπό το πέπλο των οικονομικών στόχων.»
JEAN MONNET
ΥΓ Επειδή όλοι τους είναι το ίδιο και προχωράν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση…μόλις ανακοινώθηκε η υποστήριξη του Τέως …στον ΑΛΕΞΗ.
Ο Αλέξης λέγεται ότι ζήτησε την συμβουλή του…
Μαρξιστές δεξιοί, βασιλικοί και αντάρτες, συμμορίτες και ταγματασφαλίτες…όλοι στο κοινό όραμα του JEAN MONNET
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Το βίντεο ντοκουμέντο έχει ήδη αναρτηθεί ΕΔΩ
πηγή
2 σχόλια:
Eνα μονο το λαθος του Αυξεντιου...αντι Μπαρουχ, το ορθον ειναι ΜπαρουΦ....
Σε μια άλλη αναρτηση το λένε σωστα το ονομα του....
http://koukfamily.blogspot.gr/2015/02/blog-post_65.html
Δημοσίευση σχολίου