11 Σεπτεμβρίου 2012

Μας χτυπάνε με HAARP;

Γράφει ο Δικέφαλος

Σημείωση: Το άρθρο γράφτηκε για να αφυπνίσει και να προβληματίσει και όχι για να τρομοκρατήσει.

Σήμερα 10/9/2012 όλως τυχαίως βγήκαν δύο δημοσιεύματα, με βασικές πηγές δύο διαφορετικά ειδησεογραφικά μπλοκ , που το καθένα εκφράζει διαφορετικές αντιλήψεις.

1ο. Δημοσίευμα:

Κίνδυνος για μεγάλο σεισμό σε Κωνσταντινούπολη και Μαρμαρά

2ο Δημοσίευμα:

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης «ξύπνησε»
Στο 1ο δημοσίευμα οι πληροφορίες δίνονται από Γερμανούς επιστήμονες ενώ στο δεύτερο από βρετανούς. Όλοι οι επιστήμονες δηλαδή προέρχονται από ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και τα δημοσιεύματα αφορούν ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (με την κάθε χώρα να έχει τα δικά της προβλήματα).

- Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για να προβληματισμό

Ανησύχησαν ξαφνικά οι γερμανοί και οι βρετανοί για την ΤΟΥΡΚΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ; Και αφού είχαν ενδείξεις εδώ και δύο χρόνια γιατί δε τα δημοσίευαν ποιο νωρίς αλλά διάλεξαν αυτή την στιγμή;

Θα την δούμε την απάντηση ποιο κάτω.

Εδώ θα ήθελα να δούμε ένα τρίτο δημοσίευμα από το παρελθόν
3ο Δημοσίευμα:

Αρχηγός ρωσικού ΓΕΝ: «Το Αιγαίο και η Συρία ενιαίος χώρος δράσης για το ρωσικό Ναυτικό"!

Εδώ πρέπει να βάλουμε και το 4ο δημοσίευμα (στοιχείο) στον συλλογισμό.
4ο Δημοσίευμα

Μ.Μάιστερ: "Στρατηγικός κίνδυνος απώλειας της Ελλάδας" - Ο Έλληνας "Κερένσκι"

περιληπτικά το άρθρο λέει ότι αν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ εγκαταλείψει την ΕΛΛΑΔΑ θα έρθει η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ HAARP EINAI ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ.
Γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή όμως έχουν βασικά η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ HAARP;

- Δύσκολο διότι η ΑΜΕΡΙΚΗ προετοιμάζεται για χτύπημα στο ΙΡΑΝ και πιθανώς για επέμβαση στην ΣΥΡΙΑ. Επομένως μάλλον της είναι χρήσιμη η βάση στην ΣΟΥΔΑ και μάλλον ένα ξέσπασμα του ηφαιστείου θα δημιουργούσε πρόβλημα στην βάση (πιθανό τσουνάμι). Έτσι και αλλιώς την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

- Επίσης για τον ίδιο λόγο προς το παρόν της είναι χρήσιμες οι βάσεις στην ΤΟΥΡΚΙΑ και πιθανός σεισμός στο ρήγμα της ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ σε συνδυασμό με το ΚΟΥΡΔΙΚΟ πρόβλημα θα αποσταθεροποιούσε τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ .
ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΗΡΩΣ. Απλά θέλουν να της δώσουν ένα μάθημα που τόλμησε να ξεφύγει από το ΔΝΤ στο παρελθόν (σχετικό άρθρο Ακούτε στην Κυβέρνηση;…. ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ)

Άρα μας μένει η ΡΩΣΙΑ.

Αλήθεια τι θα κέρδιζαν οι ΡΩΣΟΙ αν γινόταν κάτι τέτοιο (ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ);

1. Θα προξενούσε πολλές ζημιές (πιθανόν να την απενεργοποιήσει) στην ΝΑΤΟΪΚΗ βάση της ΣΟΥΔΑΣ. Επομένως μάλλον θα χάλαγε τα σχέδια του ΝΑΤΟ για την ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ  ή τουλάχιστον θα  καθυστερούσε για πολύ χρόνο τις επεμβάσεις αυτές.
2. Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για την ΤΟΥΡΚΙΑ διότι πάνω στην αναμπουμπούλα οι ΚΟΥΡΔΟΙ θα έβρισκαν την ευκαιρία να προξενήσουν πολλές φθορές στις βάσεις αυτές και επιπλέον τα στενά θα γίνουν εύκολη λεία στο αερομεταφερόμενο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ (50.000 στρατιώτες) ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

3. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ τύπου ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ θα επιδείνωνε την κατάσταση δραματικά με αποτέλεσμα να εμφανιστούν (δίκιο έχουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ) οι ΡΩΣΟΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ για να κερδίσουν γεωπολιτικά το ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; Για θυμηθείτε το άρθρο (Γιατί παίρνουν αυτά τα μέτρα στην ΕΛΛΑΔΑ ή αλλιώς Τι κρύβετε πίσω από τα μέτρα που παίρνουν στην ΕΛΛΑΔΑ) και θα πάρετε την απάντησή σας.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΥΠΟΥ HAARP ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ).

Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα στοιχεία να σας δώσω αλλά θα ήμουν κουραστικός.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

Σημείωση: δεν μίλησα για προφητείες καθόλου στο κείμενο ούτε για ημερομηνίες.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……..

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.