Τελευταίες αναρτήσεις

25 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων ΛΕΕΙ ΟΧΙ στην ΑΥΞΗΣΗ της τιμής του ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, οι ψηφοφόροι δηλαδή όλων των κομμάτων. 
ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗΣ.
Άλλη μία σκέψη εξαθλίωσης του Λαού.
ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ Η ΌΧΙ ΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΣΤΕΓΗ.
Αντί ΠΑΤΑΞΗΣ της Λαθρεμπορίας, ΠΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ.

Σας Θυμίζει τίποτα, το στέγη και τροφή, κύριοι φιλόσοφοι πολιτικοί που είστε σήμερα στην τρικομματική κυβέρνηση. 

Με τα σχέδια να εξισώνει το πετρέλαιο θέρμανσης με της κίνησης μπορούν να επιταχύνουν την παρατεταμένη με φόρους εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Σχεδιάζουν οι ειδικοί και οι πρόεδροι των τριών κομμάτων της κυβέρνησης, που ακολουθεί με συνέπεια την γραμμή των προηγούμενων κυβερνήσεων να διπλασιάσουν την φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε για να μην παγώνει, το κάθε νοικοκυριό, να πληρώνει στο διπλάσιο το κόστος για την θέρμανση της οικίας του, αν μπορεί βέβαια. 

Το πρόβλημα που θέλουν να δημιουργήσουν με αυτές τις σκέψεις τους, είναι κοινωνικά τεράστιο, να υποχρεώνεται κάθε οικογένεια αν δεν αυτοκτονήσουν μερικά μέλη της εν τω μεταξύ, να πληρώνει μερικές χιλιάδες ευρώ για να έχει την απαραίτητη θέρμανση στους χειμερινούς μήνες. Η Θέρμανση όμως είναι έννοια ταυτόσημη με την έννοια Στέγη.  
Αξιοσημείωτο είναι ότι αναφέρονται λυπητερά για τον πληθυσμό που κατοικεί σε μεγάλα υψόμετρα, που από το δριμύ ψύχος εξαναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την θέρμανση για πολλούς μήνες, από το Φθινόπωρο μέχρι το τέλος την Άνοιξης.  

Η στέρηση, της κάλυψης των βασικών αναγκών της στέγης, με μια τέτοια αύξηση στην φορολογία δεν λύνει κανένα πρόβλημα λαθρεμπορίου όπως παραπλανητικά επικαλείται ο κος Βενιζέλος και η κυβέρνηση, παρότι το κόμμα της ΝΔ σε προηγούμενη κυβέρνησή του, έχει δημιουργήσει τον απολύτως αποτελεσματικό μηχανισμό με κωδικό ΉΦΑΙΣΤΟΣ, οριστικής διακοπής της λαθρεμπορίας. Ακυρώνει τον εαυτό της. Ακυρώνουν όλοι τον εαυτό τους. Ρεζιλεύονται ξεδιάντροπα όλοι, συνεχιστικά κυκλικά. 

Φαίνεται πως αυτά που ακούγονται καθημερινά από τα ΜΜΕ για «πάταξη της φοροδιαφυγής», είναι προπαγάνδα για να παρθούν πολλαπλασιαστικά μέτρα εις βάρους των Ελλήνων πολιτών καταναλωτών.

Οι δημοσιογράφοι χτυπούν ανελέητα μαζί με την κυβέρνηση τον μέσο και φτωχό πολίτη που δεν μπορεί να αγοράσει ακριβό το πετρέλαιο για την θέρμανσή του το χειμώνα.

Το ποσοστό ανεργίας και απολύσεων ανεβαίνει γεωμετρικά όπως οι εκτοξευτές κλίμακας των οχημάτων της ΔΕΗ στις επισκευές των πυλώνων της. 

Σε περισσότερο από δυόμιση εκατομμύρια άνεργους, θέλουν στον αριθμό των αστέγων να προσθέσουν και όσους έχουν σπίτι, όπου πρέπει να τυλίγονται με κουβέρτες μέρα νύχτα το χειμώνα, και να περιμένουν την αλλαγή της εποχής, να γυρίσει η γη δηλαδή περί τον εαυτό της, (αφού όποιο κόμμα και να αλλάξει στην κυβέρνηση, κάνει τα ίδια και λέει τα ίδια ψέματα και επικαλείται για κάθε κακό, ότι δεν το έκανε αυτός αλλά φταίει ο προηγούμενος).

Χτυπάμε το κουδούνι του κινδύνου προς τους 300 της βουλής, πλην του κου Λοβέρδου που δήλωσε πως οι θάνατοι των καρκινοπαθών ωφελεί την μείωση των δαπανών, στο ότι, θα χαθούν ζωές μέσα στον χειμώνα, άνθρωποι που είναι στεγνοί οικονομικά και ζουν σε άθλιες συνθήκες, χωρίς φαγητό με στέρηση και της θέρμανσης θα τελειώσουν τη ζωή τους στο ψύχος. 

Οι λαθρέμποροι που δεν λιγόστεψαν από τα μέτρα των κυβερνήσεων από τον Απρίλιο του 2010, βασίζονται, στα ερείσματά τους που βρίσκονται σχεδόν έως πάντα κοντά και μέσα στις εξουσίες και τις υπηρεσίες που υπερδιαφημίζουν ότι θα τους «πατάξουν». 

Αυξήθηκε η τιμή των καυσοξύλων και η καταστροφή των δασών με την παράνομη υλοτόμηση, αυξάνονται όλες οι νέες μορφές θέρμανσης. 

Το ΙΝΚΑ αναρωτιέται, και προτείνει, αυτή η κυβέρνηση (αφού συμμετέχει και τμήμα της Αριστεράς που διακηρύσσει και «την παύση της εκμετάλλευσης Ανθρώπου από Άνθρωπο») να πάρει ένα –μόνο ένα- μέτρο υπέρ του λαού. Ή του τουλάχιστον να περάσει ένας μήνας που να μην πάρουν κάποιο μέτρο σε βάρος του; 

Το ΙΝΚΑ προτείνει ένα τέτοιο. Αν  λοιπόν ο σκοπός δεν είναι η εξαθλίωση του λαού, για ξεπούλημα της χώρας χωρίς αντίσταση από νεκρούς και εξαθλιωμένους, που όλο και περισσότερο επιβεβαιώνονται οι blogers που το φωνάζουν συνέχεια, αλλά η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής:προτείνουμε το αντίστροφο που θα πετύχει, την εξίσωση του πετρελαίου κίνησης με της θέρμανσης, δηλαδή την μείωση της φορολογίας στο πετρέλαιο κίνησης. Και ………. Να δείτε πως τελειώνει και η λαθρεμπορία και πως αυξάνονται τα έσοδα του ΦΠΑ από το πετρέλαιο, θα μειωθούν οι δαπάνες θέρμανσης ευνοϊκά για όλους τους Έλληνες, θα μειωθεί το κόστος μεταφοράς παραγωγής και διακίνησης βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων, θα μειωθούν όλες οι τιμές των προϊόντων για τους καταναλωτές, θα αυξηθεί η ζήτηση και τα έσοδα ΦΠΑ. 

Σημασία έχει το τι στ αλήθεια θέλεις να κάμεις και αν μπορείς να κρύψεις το κακό που θέλεις να κάμεις. Εκτός και αν νομίζεις το κακό σαν καλό, οπότε δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, οπότε πάμε στην άποψη του Διευθυντή του Ευαγγελισμού πως χρειάζεται ψυχίατρος της βουλής.

Εμείς και οι καταναλωτές που τηλεφωνούν στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ, θεωρούμε ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ το κτύπημα όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ αντί των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ. 

Εκτός από την φρίκη των αυτοκτονιών, κύριε Βενιζέλε, θέλουμε να μην προστεθούν και άνθρωποι που θα πεθαίνουν από το κρύο.

Οι Έλληνες ψήφισαν κόμματα και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις,
Και, τα κόμματα μπορούν και πρέπει να απολογούνται μόνο στους εκλέκτορες εντολείς των, στους Έλληνες μόνο δηλαδή, και όχι στην Τρόικα των χαμηλόβαθμων υπαλλήλων και το ΔΝΤ, που σύμφωνα με επίσημες και ήδη δικαστικά ελεγχόμενες καταγγελίες, τους κάλεσαν και τους παρέδωσαν γη και ύδωρ και ακόλουθα και ανθρώπινες ζωές.

Από:ΙΝΚΑ
από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

1 σχόλιο:

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ είπε...

Υποτίθεται οτι αμα το αφήσουν ως έχει θα εισπράξουν στα περσινά επίπεδα...
αν ανεβάσουν την τιμή λογικό είναι να μην υπάρχει αυξημένη ζήτηση.
Αυτό θέλουν;
αν από την άλλη μειώσουν την τιμή, θα δώσουν την ευκαιρία να κινηθεί η αγορά και να μπορεί ο καθένας να βάλει θέρμανση, αρα περισσότερα έσοδα.
Ελεος πια, περίπτερο αν έχεις κρατήσει θα ξέρεις οτι η φτήνια τρώει τον παρά.
Αλλά δυστυχώς είναι άχρηστοι και θέλουν να μας αφανίσουν.

Δεν θα περάσει όμως...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.