Τελευταίες αναρτήσεις

22 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι πολλοί, είναι επικίνδυνοι, είναι μισέλληνες! Ρίξτε τους!

Γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Δε χωρά πλέον ο ανθρώπινος νους αυτή την ανικανότητα έως βλακεία αυτής της κυβέρνησης που έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας από τον Οκτώβριο του 2009 με ενάλλαγες μόνο σε πρόσωπα και χρώματα.

Φούσκωσαν τα δημοσιονομικά μεγέθη για να μας οδηγήσουν στη σκλαβιά και κατόπιν στην καταστροφή. Διότι τα κακώς κείμενα του κρατικού προϋπολογισμού λύνονταν με μια απλή κίνηση, περιορισμό του κράτους και ναι απολύσεις στο Δημόσιο. Τουλάχιστον τότε θα υπήρχε -αν υπήρχε- ένας άνεργος ανά οικογένεια,  η πολιτεία θα μπορούσε να παρέξει κίνητρα επιχειρηματικότητας για τους ανθρώπους αυτούς και όχι πλέον να έχουμε -αν έχουμε- ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια. Αλλά ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή ο Αβραάμ αρνείται πεισματικά να θυσιάσει τον Ισαάκ, ακόμη και τον επίορκο. Το αποτέλεσμα; Να πετσοκοπούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και στο τέλος να μείνουν πολλοί περισσότεροι άνεργοι.

Μπήκαμε σε καθεστώς κηδεμονίας υποτίθεται για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Η πορεία του χρέους τόσο σε νούμερα όσο και σε ποσοστά επί του ΑΕΠ αποδεικνύουν την πλήρη εκτροπή.

Κουρέψαμε το χρεός για να καταστεί βιώσιμο και να ανακουφιστεί ο λαός. Ήδη ως ποσό ξεπέρασε πάλι τα 300 δις και τα νέα μέτρα έρχονται.

Αντί να παράξουμε πλούτο, αντί να αφήσουμε χώρο στην αγορά, την πνίξαμε με τέλη, χαράτσια και εισφορές.

Από το € 1,00 η βενζίνη εκτινάχθηκε κοντά στο € 1.80. Τα έσοδα όμως αντί να αυξηθούν βυθίστηκαν.
Εκτοξεύσαμε τα τέλη κυκλοφορίας. Οι πινακίδες κατατέθηκαν.

Φορτώσαμε την οικοδομή με ΦΠΑ 23% αντί να αναμορφώσουμε τα βαρίδια όπως το κόστος για να κλείσεις την άδεια (άκου να κλείσεις την άδεια! ) κι επιβάλαμε ένα σωρό χαράτσια στα ακίνητα. Η αγορά των ακινήτων απλά πάγωσε.

Εφαρμόσαμε φορομπηχτικές πολιτικές και ο κόσμος έμεινε άνεργος ή κι αν δεν έμεινε δεν αγοράζει πλέον τίποτε.
Ξεπουλάμε τα φιλέτα (ΟΠΑΠ) και παραχωρούμε εκμεταλλεύσεις δρόμων δίχως τις υποχρεώσεις (Εγνατία).
Η ψυχολογία των πάντων είναι στο μηδέν.
Όσοι έχουν ένα σπιτάκι ή κληρονόμησαν ένα μαγαζί ή ένα οίκημα που συμπληρώνει το εισόδημά τους, τιμωρούνται.
Για ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες, τίθενται στο απόσπασμα ως ένοχοι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Κατακτήσεις δεκαετιών στα εργασιακά πάνε περίπατο. Εκείνες οι ρυθμίσεις που έδιναν το όποιο αίσθημα ασφαλείας στον εργαζόμενο, πλέον εξαφανίζονται μια μια.

Η ασφάλεια και η ηρεμία έδωσαν τη θέση τους στα καλάσνικοφ και τους βιασμούς που αντιμετωπίζονται με θεατρικές επιχειρήσεις.
Η Εθνική Άμυνα υπάρχει μόνο ως μια ασαφής έννοια καθώς η ενίσχυση κι η συντήρηση των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ξεχαστεί προ πολλού.
Τα σχολειά ξεκινούν δίχως βιβλία.
Οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα.

Αυτοί που κυβερνούν εξελέγησαν κοροϊδεύοντας ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που δείλιασε και δεν τόλμησε. Μπορεί όχι την πλειοψηφία αλλά η κατανομή τους ήταν τέτοια ώστε να δώσουν εντολή κυβέρνησης σε αυτούς που σήμερα έρχονται να ρουφήξουν τις τελευταίες σταγόνες αίματος που μας απέμειναν. Κύριοι όμως βγήκατε με εντολή να αναδιαπραγματευθείτε. Να αναδιαπραγματευθείτε πριν πεθάνουμε.
Ναι το ευρώ δεν είναι ταμπού όπως έχουν δηλώσει επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι η δραχμή με εξωτερική στάση πληρωμών -και όχι εσωτερική- ίσως είναι μια λύση όπως προκρίνει το σύνολο του αντιμνημονιακού μετώπου από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά.

Τι να το κάνεις το ευρώ όταν έχει καταντήσει σπάνιο είδος;
Κυρίως όμως δεν είναι ταμπού να μας κυβερνούν εσαεί επιπόλαιοι, δειλοί και επικίνδυνοι.
Δεν υπάρχει φραγμός; Δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή; Η Αριστερά της ευθύνης (ΔΗΜΑΡ) όπως αυτοχαρακτηρίζεται θα αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του ελληνικού λαού; Τι είδους αριστερά είναι αυτή;  Στο ΠΑΣΟΚ ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτό; Υπάρχει κανείς που να έχει ψυχή και συνείδηση, πιστός έστω στα παλιά συνθήματα; Στη ΝΔ των 18 σημείων; Υπάρχει κανείς με σημείο αντίδρασης τον εξευτελισμό, τις αυτοκτονίες, τα εμφράγματα και τις απελπισίες;

Είτε είμαστε αριστεροί, είτε είμαστε δεξιοί, είμαστε πρώτα από όλα Έλληνες και δε μας πρέπουν τέτοιοι κυβερνήτες που μας καταστρέφουν.
Είναι πολλοί, είναι επικίνδυνοι, είναι μισέλληνες! Πρέπει να πέσουν και να γκρεμοτσακιστούν!

πηγή freepenShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.