21 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλεμος τον Οκτώβριο;

Γράφει ο Δικέφαλος 

Σημείωση: Πριν με πάρετε από την μύτη για τον τίτλο του άρθρου σας λέω είναι η πρώτη φορά σε άρθρο μου που αναφέρω μήνα. Μην με μπερδέψετε με άλλους. ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

- Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι.

Το κομματικό σύστημα που μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα βρίσκεται στο τέλος του.

- ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (Αυτά που ακούτε ωχριούν μπροστά στα πραγματικά) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

- Η οικονομική κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ έχει μεταβληθεί σε ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ στο ΑΙΓΑΙΟ και στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ με την ΤΟΥΡΚΙΑ, η οποία κρύβει στο παρασκήνιο την σύγκρουση συμφερόντων ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ.

- Δυστυχώς όμως οι οικονομικές κρίσεις (ιστορικά) που εξελίσσονται σε γεωπολιτικές μεταβάλλονται σύντομα σε πολέμους. Αν είναι τοπική η κρίση τοπικός και ο πόλεμος, παγκόσμια η κρίση παγκόσμιος ο πόλεμος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (Ακούτε στηνΚυβέρνηση;…. ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ) 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; 

ΕΛΛΑΔΑ: 

- Στην χώρα μας υπάρχει ένα δημόσιο χρέος το οποίο έχει επιβληθεί εν αγνοία μας για τους εξής λόγους:

1. Ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΟΖ, ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ). Κατά τις ΗΠΑ η ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύ μικρή χώρα ώστε να ελέγχει μόνη της αυτόν τον πλούτο.

2.  Η σκληρότητα των μέτρων αποφασίζεται για να υπάρξει κοινωνική αναταραχή και εμφύλιος και όχι για οικονομική ανάκαμψη.

3. Οι πολιτικοί δεν διαλέγουν άλλη λύση από αυτή για να μην χάσουν την καρέκλα τους και για να μην βρεθούν σε κάποιο χαντάκι από τους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ.

4. Τα μέτρα αφορούν την αποδυνάμωση της εσωτερικής ασφάλειας (αστυνομία) ώστε οι πολίτες να μισήσουν την πατρίδα τους διότι δεν θα υπάρχει κράτος δικαίου.

5. Τα μέτρα αφορούν την ασφάλεια συνόρων ώστε η ΕΛΛΑΔΑ να μην μπορεί να αντιτάξει άμυνα (αυτό γίνεται με τις πλάτες της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) η οποία είναι βασικός σύμμαχος της ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

6. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

(Δεν θα αναφέρω άλλα για να μην γίνω κουραστικός).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: 

1.Υπάρχει μία προσωπική συμφωνία ΟΜΠΑΜΑ-ΠΟΥΤΙΝ ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις μέχρι τις εκλογές. Όμως  το ΙΣΡΑΗΛ εξαναγκάζει τις ΗΠΑ να παραβούν την συμφωνία αυτή. Αν γίνει αυτό τότε μάλλον την ΡΩΣΙΑ δεν θα την δεσμεύει τίποτα.

2. Μεγάλες συγκεντρώσεις στρατευμάτων στις εξής περιοχές:

α. ΑΡΚΤΙΚΗ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΥΚΑΣΟΣ , ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΙΝΑ, ΤΟΥΡΚΟΙΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΥΝΟΡΑ ΙΝΔΙΑΣ –ΚΙΝΑΣ.
β. Μετακινήσεις πυραυλικών (πυρηνικών) μονάδων κυρίως από την πλευρά των ΡΩΣΩΝ.
γ. Τοπικές συρράξεις, δημιουργούμενες από το ΝΑΤΟ, σε ΛΙΒΥΗ, ΣΥΡΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ.
δ. Ενίσχυση του ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ από το ΙΣΡΑΗΛ (ως απάντηση στις απαιτήσεις της ΤΟΥΡΚΙΑΣ)
ε. Απαίτηση του ΙΣΡΑΗΛ για άμεσο χτύπημα στο ΙΡΑΝ.

(δεν αναφέρω άλλα γιατί γίνομαι κουραστικός)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ:

Α. Να πάρουμε την δόση των 31 δις οπότε θα συμβούν τα εξής: 

- Παραμένουμε στο ΕΥΡΩ.
- Η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν θα κουνηθεί και θα ψάξουν για άλλη αφορμή να κάνουν τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ που επιθυμούν οι μεγάλες δυνάμεις.
- Οι μισθοί όμως για το 99% του πληθυσμού θα φθάσουν από 250 ΕΥΡΩ έως 1000 ΕΥΡΩ.
- Οι πιο πολλοί δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των φόρων οπότε τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 θα αρχίσουν οι κατασχέσεις.
- Στα μέτρα προβλέπεται χαράτσι 150 ΕΥΡΩ το μήνα για όποιον έχει ιδιόκτητη κατοικία έστω και αν μένει σε παράγκα.
- Όταν θα αρχίσουν τα δυνατά κρύα πολλοί συνάνθρωποί μας στις βόρειες περιοχές της ΕΛΛΑΔΑΣ θα πεθάνουν από κρυοπαγήματα (μικροί και μεγάλοι), διότι δεν θα έχουν θέρμανση.
- Οι αυτοκτονίες από απελπισία θα φτάσουν σε υπέρτατο βαθμό διότι πατεράδες και μανάδες θα βλέπουν τα παιδιά τους από τον υποσιτισμό να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν.
- Οι αυτοδικίες θα αυξηθούν κατακόρυφα (είδη πολλοί προμηθεύονται όπλα αντί για τρόφιμα) και οι πολλές αυτοδικίες καταλήγουν σε ΕΜΦΥΛΙΟ. 

Β. Να μην πάρουμε την δόση των 31 δις ΕΥΡΩ οπότε να συμβούν τα εξής: 

Καταρχήν αυτό θα σημαίνει ότι πολλοί βουλευτές θα έχουν φοβηθεί τις κρεμάλες και δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα οπότε:

- Μας πετάνε (άμεσα) έξω από το ΕΥΡΩ.
- Οι επιχειρήσεις μικρές μεγάλες θα κλείσουν και οι υπάλληλοι θα απολυθούν χωρίς καν αποζημίωση.
- Θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τα τρόφιμα.
- Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πληρωθούν για ένα με δύο μήνες μέχρι να μεταβούμε σε εθνικό νόμισμα.
- Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ) παίρνει το πράσινο φως από την Ε.Ε. (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) να διευθετήσει τις διαφορές της με την ΕΛΛΑΔΑ με τα όπλα, ώστε να πάρει το κομμάτι της ΕΛΛΑΔΑΣ που της έχουν τάξει.
- Στην κρίση αυτή θα εμπλακεί άμεσα και η ΚΥΠΡΟΣ οπότε στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ θα θιγούν ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
- Παραβιάζεται άμεσα η προσωπική συμφωνία του ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ (ΓΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΝΟΜΒΡΙΟΥ).
- Ο ΠΟΥΤΙΝ θα απαντήσει αμέσως για να προστατέψει τα ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
- Η ΓΕΩΡΓΙΑ που είναι επιφορτισμένη να καλύπτει τα νώτα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ δεν θα αντέξει ούτε μια μέρα.
- ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ.
- ΟΙ ΗΠΑ λόγω εκλογών θα περιοριστούν σε ψηφίσματα του ΟΗΕ μέχρι οι ΡΩΣΟΙ να απελευθερώσουν τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ (είναι συμφωνημένο μεταξύ τους)
- ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΟΠΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ- ΝΑΤΟ.
- ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:

ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΔΕΛΦΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ:

- Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

- Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΔΕΛΦΟ.

- ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ) ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ………. 

Δικέφαλος



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβανομαι οτι οι προθεσεις σας ειναι αγνες και ουδετερες, ομως στο διλλημα που μας βαζετε πεινα και εξαθλιωση του λαου μας ή πυρηνικος πολεμος νομιζω οτι ολοι θα διαλεξουμε το πρωτο...
Κι ετσι οπως ολα τα μμε, ετσι και σεις μας κανετε να αρκουμαστε στα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, φοβουμενοι τα χειροτερα.
Μηπως ηρθε η ωρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την τιμωρια και την κατασχεση περιουσιας ολων αυτων που μας εξαθλιωσαν;

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΔΕΛΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
ΕΙΣ ΝΙΝΕΫΙΤΗΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.