16 Ιουνίου 2012

Πως έφθασε ο Εφιάλτης να κουνάει το χέρι και να κάνει σαν τρελός κατά των πολιτών που κατέστρεψε;


Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Ζούμε μια παράδοξη εποχή.

Ζούμε σε μια εποχή που αν γινόταν τώρα η Μάχη των Θερμοπυλών (όχι οτι δεν γίνονται παρόμοιας σημασίας, διπλωματικές όμως μάχες και σήμερα) με τα γνωστά αποτελέσματα, θα καλούνταν στα κανάλια ο Εφιάλτης να πει την άποψή του!!!!

Κι όχι μόνο αυτό....

Εφόσον θα καλούνταν ο Εφιάλτης να πει την εκδοχή του είναι φυσικό επόμενο να έβγαζε και γλώσσα...
Σου λέει: "Αφού με κάλεσαν, προφανώς κάποιοι είναι με το μέρος μου.... καλό κι αυτό. Ευκαιρία λοιπόν να βγώ κι από πάνω.... Κι αν τυχει κι είναι και κανένας συγγενής του Λεωνίδα στο ακροατήριο θα τον ξεχέσω κιόλας...."

Παρακολουθείστε λοιπόν έναν από τους σύγχρονους Εφιάλτες στην αντιπαράθεσή του με τον Ελληνα πολίτη.... Θα απολαύσετε την, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατά τα άλλα "αυθόρμητη" "έκρηξη" τύπου "με πνίγει το δίκαιο"....



Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ίδιο πρόσωπο όταν επισκέφθηκε τις "σκηνές" των σύγχρονων "Περσών"......



Και το αποκορύφωμα του σύγχρονου νεοελληνικού παραλογισμού είναι ότι τελικώς ο Εφιάλτης κατεβαίνει σε δημοκρατικές εκλογές και παίρνει 13%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελαθούμε τελείως.....

Ολοι όσοι υπογράψατε τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια κι όσοι είπατε ΝΑΙ στα μεσοπρόθεσμα και τους εφαρμοστικούς νόμους είστε απροκάλυπτα προδότες και έχετε βάψει τα χέρια σας με το αίμα των συμπατριωτών μας που έχουν χάσει την ζωή τους από την απελπισία...

Σιχαμερά υποκείμενα που έχετε το θράσος να εμφανίζεστε μπροστά μας και να ζητάτε και την ψήφο μας.
Αντί να ετοιμάζονται τα ειδικά δικαστήρια και οι αγχόνες βγαίνετε από πάνω και τιμητές της δημοκρατίας...

Καθάρματα.

Για κάθε συμπατριώτη μας που χάνει την ζωή του γιατί σήμερα δεν μπορεί να αγοράσει την ινσουλίνη του ή τα αντικαρκινικά φάρμακά του ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ....
Για κάθε μάνα που κλαίει το παιδί της ή για κάθε παιδί που κλαίει τους γονείς του που σκότωσαν οι αλλοδαποί εγκληματίες ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ....
Για κάθε άνεργο πατέρα που με δάκρυα στα μάτια ακούει το παιδί του να λέει "Πεινάω" ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ.
Για κάθε συνταξιούχο που ψάχνει τα σκουπίδια των super market και περιμένει να τελειώσει η λαϊκή για να ψαξει τα σάπια ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ...
Για κάθε κακόμοιρο βιοπαλαιστή που η ανέχεια του έχει καταρρακώσει την αξιοπρέπεια και αυτοκτονεί ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ...

Δεν υπάρχει μπουντρούμι σε αυτήν την χώρα που να σας αρμόζει να φυλακιστείτε....
ΖΗΤΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ....

Σε καιρό πολέμου οι προδότες και οι λιποτάκτες εκτελούνται...

Εχει κανείς αντίρρηση ότι ζούμε ήδη σε καιρό πολέμου; 

ΘΑΝΟΣ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δεί κάποιον μη προνομιούχο να κόπτεται και να ωρύεται γιά την τήρηση του μνημονίοτυ και τα συμπαρομαρτούντα;
Οχι, μόνον οι παραέχοντες και οι παρακατέχοντες..και αυτό επειδή τα δάνεια με τα ξεπουλήματα, που θα φορτωθή στην πλάτη του ο ελληνικός λαός, "ρέουν" από τις τράπεζες κατά προτεραιότητα σε ΜΜΕ, μεγαλοεργολαβίες, διατήρηση παχυλά αμοιβόμενων θέσεων, διαπλοκή κλπ κλπ.
Δηλ. όλο το κύκλωμα, που εκτός από ελάχιστη εσωτερική επένδυση, βγάζει "τσουβαληδόν" χρήμα έξω στηρίζοντας την κτηματαγορά σε Λονδίνο, Βρυξέλλες κλπ και με μισό τρις στις τράπεζες του εξωτερικού..κανονική πειρατεία και με τον νόμο παρακαλώ!
Εκτός από απύθμενο θράσος περισσεύει και η αναισχυντία, φωνάζει ο κλέφτης...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν οι "αράπηδες", που Ελληνοποίησε η πράσινη πριγκιπέσα-Φώφη-δεν θα έπαιρνε 13, αλλά ούτε 3.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.