20 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Αναδημοσίευση από το justiceforgreece.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ (αλφαβητική γραμματοσειρά παραληπτών κατά κόμμα):
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΚΚΕ.  

17-6-2012

Αγαπητοί , επικεφαλής , υποψήφιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και επίσημα όργανα, του κόμματός σας , όπως σας ενημέρωσα με την εδώ συνημμένη από 31-5-2012 επιστολή/e-mail μου, η αρχική μου καταγγελία 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας, για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου,  μετά την προκαταρκτική εξέταση (κατάθεσή μου 2-8-2011) διαβιβάστηκε από Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 86 Συντάγματος και κατ΄άρθρο 1 παρ. 1 Ν 3126/2003 με αριθμό εξερχομένου 150017/30-12-2011 προς Εισαγγελέα ΑρείουΠάγου.

Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή με αριθμό πρωτοκόλλου εξερχομένου 78/24-1-2012. Στη Βουλή ανακοινώθηκε η ύπαρξη της δικογραφίας στις 14-2-2012 , αλλά δεν υπήρξαν οι 30 υπογραφές που θα στήριζαν την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης, οπότε το θέμα παραμένει ανοιχτό για τη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές τις σημερινές εκλογές (17-6-2012).

Ζητώ να θέσετε ως πρώτο ζήτημα για την στοιχειωδώς δημοκρατική λειτουργία της νέας Βουλής, την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών ως εγγενώς παρανόμου, αντισυνταγματικού και αντικείμενου στα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.
Ακολούθως και πριν την ανακοίνωση στη νέα Βουλή των μηνύσεων κατά πολιτικών προσώπων, και οπωσδήποτε των μηνύσεων για την σε βαθμό εσχάτης προδοσίας με ταυτόχρονη δόλια παραπλάνηση , εις βάρος του λαού και της χώρας , παρακαλώ να ενεργήσετε τα δέοντα, για την διασφάλιση της δυνατότητας σε κάθε Έλληνα πολίτη, να ανεύρει και να καταθέσει στην δικαιοσύνη στην χώρα μας και διεθνώς αν χρειαστεί, στοιχεία με πλήρη (νομική/τεχνική/οικονομική) υποστήριξη των κρατικών υπηρεσιών ακόμα και αν αυτή η ανεύρεση στοιχείων απαιτεί έρευνα στο εξωτερικό, ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με τον λογιστικό έλεγχο του καταγγελλόμενου ως επαχθούς και απεχθούς χρέους σε συνδυασμό με τις καταγγελλόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Επίσης ζητώ να διασφαλιστεί η απόλυτη διαφάνεια και δημοσιότητα των σχετικών δικαστικών διαδικασιών, από την αρχή τους μέχρι την περαίωσή τους και ασφαλώς η απόλυτη θεσμική και ουσιαστική ανεξαρτησία των δικαιϊκών λειτουργών της οποιασδήποτε σχετικής δικαστικής διεργασίας.

Είναι ευνόητο ότι η Εισαγγελική αναγνώριση της κατ΄αρχήν βασιμότητας των από πλευράς των μηνυτών καταγγελλομένων μεγεθών (δεδομένης της Εισαγγελικής απόρριψης, “καλώς ή κακώς”, άλλων ταυτοσήμων μηνύσεων/καταγγελιών), προσδιορίζει τόσο την σοβαρότητα της ανάγκης αντιμετώπισης της παρούσας επιστολής από πλευράς σας, όσο και την με βάση αυτή την δικαστική διερεύνηση εναρμόνιση των σχετικά με τα μνημόνια/μεσοπρόθεσμα/δανειακή σύμβαση ενεργειών σας στη νέα Βουλή.

Γεώργιος Γρυμπογιάννης
Παλαμά 15, 14576 , Διόνυσος
Τηλ. 2108150347, 6932414124

από: Γεώργιος Γρυμπογιάννης george.griboyiannis@gmail.com 
προς: aneksartitoi.ellines.blog@gmail.com,
info@dimokratikiaristera.gr,
info@syn.gr,
mailbox@kke.gr

ημερομηνία: 31 Μαΐου 2012 2:43 μ.μ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ (αλφαβητική γραμματοσειρά παραληπτών κατά κόμμα).

Αγαπητοί , επικεφαλής, υποψήφιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και επίσημα όργανα, του κόμματός σας, η αρχική μου καταγγελία 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας, για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου,  μετά την προκαταρκτική εξέταση (κατάθεσή μου 2-8-2011) διαβιβάστηκε από Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 86 Συντάγματος και κατ΄άρθρο 1 παρ. 1 Ν 3126/2003 με αριθμό εξερχομένου 150017/30-12-2011 προς Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή με αριθμό πρωτοκόλλου εξερχομένου 78/24-1-2012. Να σημειώσω πως η συναγωνίστρια Χριστίνα Σαλεμή διαθέτει το μπλογκ http://justiceforgreece.wordpress.com/ με σχετικές μηνύσεις που έχουν προηγηθεί και ευρίσκονται στη Βουλή , αλλά υπάρχουν και εξαιρετικής βαρύτητας μηνύσεις όπως των Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου (που μαζί με την μήνυση του γιατρού Δ. Αντωνίου με ξύπνησαν να αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο) που απορρίφθηκαν από τη Δικαιοσύνη και γι΄αυτή την περίπτωση οι καταγγέλλουσες προσέφυγαν σε διεθνή δικαστήρια όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα τους www.humansupport.gr.

Στη Βουλή ανακοινώθηκε η ύπαρξη της δικογραφίας στις 14-2-2012 , αλλά δεν υπήρξαν οι 30 υπογραφές που θα στήριζαν την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης, οπότε το θέμα παραμένει ανοιχτό για τη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 17-6-2012, όπως ενημερώθηκα χθες από την κυρία Περηφάνου/Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου του κου Θεοδωρόπουλου (τηλ. 2103707344).

Αυτό που θα μάθω την επόμενη εβδομάδα , λόγω απουσίας του αρμόδιου υπαλλήλου σήμερα, είναι το αν και πως ο κος Εισαγγελέας προσδιορίζει τα καταγγελλόμενα μεγέθη, κάτι που αν μπορείτε να μάθετε και εσείς παρακαλώ πολύ ενημερώστε με.

Όπως γνωρίζετε, στην αρχική μου καταγγελία της 24-3-2011, έχω ζητήσει από τους Εισαγγελείς να τοποθετηθούν προσωπικά βάσει του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος (120Σ), διότι όπως είναι ευνόητο, δεν επιτρέπεται οι καταγγελλόμενοι να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους ως Εισαγγελείς …

Παρακάλεσα θερμά το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και ιδιαίτερα την άξιοσέβαστη για τους αγώνες της για τα ανθρώπινα δικαιώματα Πρόεδρό του κυρία Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, να βοηθήσει στο κατά τη γνώμη μου υπέρζήτημα της προσβολής του νομικού πολιτισμού, από την εκχώρηση του δικαιώματος για την άσκηση ποινικής δίωξης υπουργών στους ίδιους τους υπουργούς και στους βουλευτές που τους στηρίζουν στο κοινοβούλιο ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία συνήθως (αν… αυτή η δίωξη ασκηθεί και με τον τρόπο… που θα ασκηθεί).

Σας παρακαλώ θερμά, εκφράστε μου τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας, τις προθέσεις σας, για την συγκεκριμένη ενέργειά μου (και για το ενδεχόμενο εμπλουτισμού των θέσεων/ενεργειών μου), και για τον τρόπο με τον οποίο κατ΄αρχήν σκέφτεστε να τοποθετηθείτε μετεκλογικά στη Βουλή.

Γιώργος Γρυμπογιάννης
Παλαμά 15
14576  Διόνυσος
 πηγή: Γιώργος Γρυμπογιάννης



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.