14 Δεκεμβρίου 2011

Αργησε αλλά τελικά θα "χτυπήσει" και πάλι ο Παπακωνσταντίνου. Υπογράφει τρελές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ εν μέσω κρίσης!!!

Η είδηση προέρχεται από την Ημερησία:

Την αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ εξετάζει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όπως δήλωσε ο ίδιος χθες, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε για την κλιματική αλλαγή.

Οι αυξήσεις θα ισχύσουν από 1/1/2012 και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσοστό της αύξησης θα κυμαίνεται μεταξύ 10%-15%, με τη ΔΕΗ να ζητεί τουλάχιστον 15% και την ΡΑΕ να τείνει προς το 12%-13%. Δεν αποκλείεται η αύξηση των τιμολογίων να ισχύσει σε δύο δόσεις, η πρώτη τον Ιανουάριο και η δεύτερη από τον Ιούλιο.

Νομίζατε ότι δεν θα μας ξαναενοχλούσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου;

Νομίζατε οτι μετά τις μνημονιακές υπογραφές που έφεραν την επώδυνη κατοχή στην πατρίδα μας, θα μας ξεχνούσε ασχολούμενος με τα αυθαίρετα των πλουσίων;

Λάθος....

Ο Παπακωνσταντίνου είναι εδώ και έτοιμος για νέα οδυνηρά χτυπήματα κατά του ελληνικού λαού.

Οι εντολή ήταν απλή. Ο άνθρωπός μας πρέπει να παραμείνει στην εξουσία "πάση θυσία". Και μάλιστα πρέπει να αναλάβει κι ένα υπουργείο που ναι μεν εκ πρώτης όψεως φαίνεται "μικρό και ασήμαντο"... Αλλά αν το παρατηρήσετε είναι το κατεξοχήν υπουργείο που ενδιαφέρει τους Γερμανούς και τους υπόλοιπους δανειστές....

Είναι το υπουργείο που διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος του εθνικού μας πλούτου... Την κάθε είδους ενέργεια και το περιβάλλον.

Ετσι ο κ. Παπακωνσταντίνου από το νέο μετερίζι του εκτός από τις "εξυπηρετήσεις" προς τους εντολείς του, δεν μας ξέχασε...

Μάλιστα θα είναι μάλλον αυτός που θα δώσει την χαριστική βολή στο ελληνικό νοικοκυριό σε μια πράξη εκδίκησης προς κάθε Ελληνα για την "αγάπη" που του δείξαμε τα τελευταία 2 χρόνια για το "πατριωτικό-εθνικό έργο σωτηρίας" που επετέλεσε με τόσο ζήλο...

Εκτακτες εισφορές, τέλη κυκλοφορίας, χαράτσια, αυξημένα κοινόχρηστα (λόγω πετρελαίου), ανύπαρκτα επιδόματα εορτών, μειωμένες αποδοχές (για όσους ακόμα δουλεύουν), αυξημένα ασφάλιστρα αυτοκινήτων, αυξημένα εισιτήρια των ΜΜΜ, αυξημένος ΦΠΑ στα πάντα, αυξημένες τιμές βασικών προϊόντων, αυξημένες αυτοκτονίες και διαζύγια....

Η πατρίδα μας ζεί έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη για τον οποίο μεγάλο μέρος ευθύνης έχει ο Παπακωνσταντίνου.

Κι όμως σε ένα παραλήρημα μισελληνισμού ο ξενόφερτος Υπουργός αποφασίζει μέσα στην εβδομάδα την αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος!!!

Βλέπετε τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία καθώς ένα σημαντικό μέρος των καταναλωτών μετά τις τελευταίες αυξήσεις φωτιά της τιμής του πετρελαίου έχουν οδηγηθεί στην χρήση κλιματιστικών....

Αυτό φυσικά λίγο νοιάζει τον κ. Παπακωνσταντίνου. Αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι να δεί την γιαγιούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο στην γειτονιά του να τουρτουρίζει από το κρύο μην έχοντας να πληρώσει την ΔΕΗ...

Αυτό είναι που τον ενδιαφέρει....

Μην ξεγελιέστε φίλοι μου είναι βρωμερά σκουλήκια...

Υπάνθρωποι....

Θέλουν να μας δουν πλήρως εξαθλιωμένους.

Φυσικά έχουν πολλά προσχήματα και "σωτήριες" δικαιολογίες....

1. Η ΔΕΗ θέλει 19% αύξηση για να μην πέσει η μετοχή της και ξεπουληθεί.... Δηλαδή με την αύηση του τιμολογίου γίνεται "εθνικό σωτήριο" έργο.....

2. Εγώ (ο Παπακωνσταντίνου) σας σκέφτομαι βρε.... και δεν θα αφήσω να γίνει αύξηση πάνω από 15%... για το καλό σας....

3. Υπάρχουν πλέον τόσοι ιδιώτες εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος (που μου τα έχουν ακουμπήσει) που αν τους επιλέξετε θα έχετε μέγαλη έκπτωση....

4. Επειδή σκέφτομαι τις μεγάλες βιομηχανίες (δηλαδή τους πλούσιους που είναι φίλοι μου) που καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος σκέφτομαι να τους κάνω ειδικά μειωμένα τιμολόγια γιατί "αγαπώ" την χώρα μου και θέλω να βοηθήσω να υπάρχει δουλειά για όλους.... Δεν θέλω να κλείσουν και να τις πάρουν οι ξένοι.... εεεεε;

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών είναι προ των πυλών. Κάποιοι λένε ότι τα χειρότερα θα είναι του χρόνου.... αλλά φίλοι μου μέχρι του χρόνου στην κυριολεξία "ποιος ζει και ποιος πεθαίνει"....

Μια απορία μόνο μου μένει.

Τι συμβαίνει;

Γιατί κανείς δεν επαναστατεί;

Ξέρει κανείς την απάντηση;

ΘΑΝΟΣ




Share

2 σχόλια:

κων/νος παπαθεοδωρου είπε...

ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι πάνω από τα κεφάλια μας... χημικοί αεροψεκασμοί!Αν σηκώνουμε καθημερινά τα κεφάλια μας και λίγο προς τον ουρανό τον οποίο και αυτόν μας "έμαθαν" να μην τον κοιτάμε και να χαιρόμαστε,παρά περισσότερο να ασχολούμαστε με τούρκικα σήριαλ και με κουτσομπολιά των δήθεν επώνυμων σαν να είναι συγγενείς μας και με χίλιες άλλες σαβούρες που ποτίζουν συστηματικά και έντεχνα τα μυαλά και τις ψυχές μας,θα δούμε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα αυτές τις δολοφονικές χημικές ουρές χιλιομέτρων που απλώνονται.Ας καταρρίψει η πολεμική αεροπορίας μας μερικά από αυτά τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν σε καθημερινή πλέον βάση σαν κατσαρίδες,και μετά ίσως δούμε τον Έλληνα να αντιδράει και να σκέφτεται.Ας βάλει ο Θεός το χέρι Του γιατί πάμε για πολύ πάτο!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.