9 Ιουλίου 2010

Δεν θα πάμε αλλού. Απλά δεν θα γυρίσουμε.

Μία συγκλονιστική επιστολή από Ελληνίδα επιστήμονα που ζει στο Λονδίνο!

Να την διαβάσουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας δέκα φορές...

Μπράβο στους βουλευταράδες μας! Σώζουν την Ελλάδα από εμάς τους αχρείους πολίτες. Τολμούσαμε να βγαίνουμε στη σύνταξη πριν δουλέψουμε για 40 χρόνια! Εμείς οι πιο νέοι ζητούσαμε υπέρογκους μισθούς! Μην πω ότι μέχρι και 1000 ευρώ τολμούσαμε να ονειρευόμαστε. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ζητούσαμε και αστρονομικές αποζημιώσεις αν ο αφεντικός μας απέλυε γιατί είμαστε τόσο αχρείοι.

ΟΧΙ ΠΙΑ!

Κόβοντας τον γόρδιο δεσμό του ασφαλιστικού οι νέοι μέγα-αλέξανδροι επαναφέρουν την χώρα σε τάξη και σταματούν την άλωση της από τους παλιοεργάτες. Τώρα θα μάθουν όλοι να δουλεύουν μέχρι να λειώσουν και θα παίρνουν όσα πραγματικά αξίζουν. 628 euros και πολλά μας είναι.

Αν φάγαμε τόσα χρόνια στα θρανία και θέλουμε παραπάνω να φύγουμε να πάμε αλλού. Και ακριβώς αυτό θα...κάνουμε όσοι μπορούμε. Θα φύγουμε και θα πάμε αλλού να γλυτώσουμε από την τρέλα ή όσοι σπουδάζουμε έξω θα μείνουμε εδώ που είμαστε.

Συνέχεια με παρακαλούσε η μάνα μου να γυρίσω πίσω μόλις τελειώσω για να είναι η οικογένεια όλη μαζί. Πάει αυτό. Εδώ και 5-6 μήνες σκέφτονται να έρθουν αυτοί εδώ και να μάθουν αγγλικά στα γεράματα. Ούτε που χρειάζεται γιατί γεμάτο Έλληνες είναι το Λονδίνο.

Όχι δεν θα έρθω να πάρω 625 euros και να δουλεύω 40 χρόνια. Ούτε θα έρθω για να παρακαλάω τον κάθε πολιτικάντη να μου βρει μια θεσούλα. Οι μόνες δουλειές που θα ανοίξουν θα είναι στο τζόγο και σερβιτόρα σε φρουτ-καφέ δεν θα γίνω.

Όλοι οι παλιοί συμφοιτητές με θυμήθηκαν τον τελευταίο μήνα με την ίδια ερώτηση. Έχει δουλειές στην Αγγλία; Οι πιο πολλοί θα ανέβουν να ψάξουν. Αρχίζει η μεγάλη μετανάστευση και καλά κάνει. Την Ελλάδα την σκότωσαν οι προστάτες της με το μαχαίρι των γνωστών μεγαλομπίζνεσμαν.

Ελένη Καλογεροπούλου
Υποψήφια Διδάκτωρ UCL

πηγή ΤΑΧΑΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν πειράζει καλά μου αδέρφια μείνετε ή φύγετε για το εξωτερικό όσοι θέλετε. Δικαίωμά σας αναφαίρετο να αναζητήσετε μια καλύτερη τύχη. Εμεις πάντα θα σας αγαπούμε και θα σας σκεφτόμαστε.

Ομως να γνωρίζετε ότι όλοι εμείς που θα συνεχίσουμε να ζούμε εδώ στην άτυχη πατρίδα μας που καταστρέφεται καθημερινα από τους προδότες (πολιτικούς, πλουσίους και τραπεζίτες) θα αγωνιστούμε ωστε κάποτε να ξαναγυρίσετε με ψηλά το κεφάλι.

Θα γίνουν μεγάλα πράγματα και θα έρθουν τα πάνω κάτω...

Από Σεπτέμβριο λοιπόν ας ετοιμαστούμε όσοι μείνουμε να φυλάμε Θερμοπύλες.

Πριν πέσουμε θα έχουμε "φάει" όλα τα ρεμάλια....

Το έχω ξαναπεί θα τους φάμε πριν μας φάνε...




Share

5 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ - ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΩΣΤΟΣΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ'ΡΘΕΙ ΜΕΡΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ.

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΟ, ΑΔΕΡΦΕ...
ΑΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΙΡΙΑΛ Η ΤΥΦΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ..ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ...
ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΤΥΦΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...
ΘΑΝΑΚΟ ΜΟΥ...

ΠΟΛΛΕΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕς ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ... ΜΠΙΠ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ...ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΓΑΖΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑΝ, ΑΣΕ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ...

ΔΕ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΣΟΥ ΑΠΑΥΤΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ, ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΥ...Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΕΣΎ...ΚΑΑΑΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΈΕΕΕΝΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ- ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΑΠ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ..

ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ...
ΑΛΛΆ...Κ Α Μ Ι Α ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ...

ΛΥΠΟΥΜΑΙ...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου με αποκαλείς αδερφε και δεν γραφεις καν το όνομα σου. Αλλα δεν πειραζει..
Ισως τελικά αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο ίσως πάλι αποδειχθει ότι εκανες λάθος...
Ουτως ή άλλως κι εγω κι εσυ κάνουμε εκτιμήσεις...εκτός αν θεωρείς ότι είσαι προφήτης...

Πάντως αφού δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε και τόσο καλα τα μελλοντα θα μου επιτρέψεις να πώ ότι τουτλαχιστον είμαστε κι εσυ κι εγω σε θέση να δείχνουμε από τωρα τις δικές μας προσωπικές προθέσεις...

Και σε διαβεβαιώ ότι δεν βλέπω κι ουτε επιθυμώ να δω τηλεοπτικά σήριαλ, τον Λαζόπουλο κι ουτε διαθέτω καμια τηλεόραση μπροστα σε καναπέ....

Το αν θα προκύψει επανασταση δεν ξερω γιατι ίσως να μην χρειαστεί αρκεί να καταλαβουν το συμφέρον τους επιτέλους στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας.....

Και δεν μιλάω καν για πραξικόπημα....
Απλά στρατός και σώματα ασφαλείας θα πουν όμορφα και ήσυχα στους προδότες πολιτικούς ή συμμορφώνεστε και εγκαταλείπετε νομιμως και ησύχως την εξουσία ή αφήνουμε τον λαό να σας αναλάβει στην επόμενη διαδηλωση.....

Φτανει να ξυπνήσει επιτελους το πατριωτικό φιλότιμο των ενστόλων μαζί με την απελπισία των πολιτών.....

Ελπίζω μεχρι το φθινόπωρο να είμαστε εδω να δούμε τι θα συμβεί....

Κι ελπίζω για το καλο της πατρίδας (δηλαδή το δικό μας καλό) να κάνεις λάθος...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Κακες Παρεες είπε...

Ας ειναι..
Οπως τα λες!!
Ας φευγουν εξωτερικο ΑΛΛΑ ας πολεμουν απο εκει..απο το δικο τους μετεριζι.
Εμεις εδω και αυτοι απο εκει!
Παντως εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση οι Πανεπιστημιακοι...Οι Ανθρωποι του Πνευματος-οπως ονομαζονται-γιατι τηρουν σιγη ιχθυος!
Εχουν εγκαταλειψει τον λαο!!
Αλλα η λυση θα βρεθει..Αργα η γρηγορα!
Εμεις οι Ελληνες ειμαστε τρελοι..Αλλα εχουμε γνωστικο θεο!!
Χαιρετω !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.