Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιουλίου 2010

Τίτλοι τέλους από το φιλικό blog "Πολιτική πρόταση".

Η Πολιτική Πρόταση μετά από ένα χρόνο και 3 μήνες στον "αέρα" του Internet και ειδικότερα στο χώρο των blogs έφτασε στο τέλος της διαδρομής.

Σ΄αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα να μοιραστώ μαζί σας πολλές σκέψεις και προτάσεις μου.

Δεν είχα κανένα απολύτως συγκεκριμένο σκοπό, παρά μόνο την ανάγκη να μοιραστώ με κάποιους άλλους τους προβληματισμούς μου για τα κακώς κείμενα σ΄αυτήν την ταλαίπωρη χώρα.

Είμαι περήφανος που αυτή η προσπάθεια βρήκε πολύ γρήγορα μεγαλύτερη ανταπόκριση από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.

Σε 15 μήνες η Πολιτική Πρόταση ξεπέρασε το 1.000.000 pageviews και τους 500.000 μοναδικούς αναγνώστες.

Είμαι επίσης πολύ περήφανος που την Πολιτική Πρόταση τίμησαν με κείμενά τους αναγνωρισμένες προσωπικότητες αυτής της χώρας.

Είμαι τέλος ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ορισμένα από τα θέματα της Πολιτικής Πρότασης αποτέλεσαν αφορμή για κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις (π.χ. το θέμα με την πιάτσα ιερόδουλων έξω από σχολικό συγκρότημα) ή για παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης (π.χ. το θέμα με την ανακύκλωση στο Δήμο Θεσσαλονίκης).

Δυστυχώς όμως τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος και το τέρμα αυτής της διαδρομής στο χώρο των blogs έφτασε.
Οι λόγοι είναι κάτι περισσότερο από προφανείς.

Είναι πλέον αδύνατο να "δαπανηθούν" ώρες για την ενημέρωση της Πολιτικής Πρότασης.
Η οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και δεν υπάρχει πλέον η "πολυτέλεια" ούτε για μία ώρα "χαμένη" στο blogging.

Αυτούς τους 15 μήνες "δαπανήθηκαν" εκατοντάδες ώρες για την ενημέρωση της Πολιτικής Πρότασης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΦΕΛΟΣ. Εξάλλου το όφελος δεν αποτέλεσε ποτέ κίνητρο για τη δημιουργία της Πολιτικής Πρότασης.
Είναι όμως πλέον αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας.
Αυτές οι ελεύθερες δημιουργικές ώρες επικοινωνίας διατίθενται πλέον για πιο "πεζά" αλλά πολύ πιο αναγκαία πράγματα, όπως η εξασφάλιση της καθημερινότητας και των προς τω ζην.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ΄όλους όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες της Πολιτικής Πρότασης που με τίμησαν με τις επισκέψεις τους.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνbloggers για τις αναδημοσιεύσεις τους και την τακτικότατη επικοινωνία που είχαμε.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους σε δύσκολες τεχνικά και όχι μόνο στιγμές μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν.
Ευχαριστώ τέλος τα οικεία μου πρόσωπα που έδειξαν μεγάλη κατανόηση αυτούς τους 15 μήνες αφού τους στέρησα πολλά για να μπορέσω να "ανεβάσω" την Πολιτική Πρόταση.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα.
Η άποψή μου για τον Έλληνα ραγιά και την ποιότητα του λαού μας δεν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει μέχρι να δω κάτι διαφορετικό.
Μέχρι τότε μπορούμε όλοι να απολαύσουμε το βιασμό μας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναζητώντας οπουδήποτε αλλού τους υπεύθυνους εκτός από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Η Πολιτική Πρόταση θα μείνει "κρεμασμένη" στον αέρα του Internet καθώς ο καιρός έχει γυρίσματα και ανατροπές σ΄αυτά που σήμερα καθορίζουν τη ζοφερή καθημερινότητα που βιώνουμε.
Εξάλλου ο αγώνας συνεχίζεται....................

από το Πολιτική ΠρότασηShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.