6 Αυγούστου 2009

Εκλεισαν και το τροκτικό; Μήπως ήρθε η ώρα για μια ελληνική κίνηση δημιουργίας ενός οργανισμού (σαν την Google) που να ελεγχεται από τους bloggers;

Παιδιά εδώ και λίγη ώρα το τροκτικό βγάζει μήνυμα ότι ελέγχεται από την Google!!!!
Τι συμβαίνει; Ποιόν πείραξε πάλι; Πάει για οριστικό κλείσιμο;

Φήμες λένε ότι είναι κίνηση του κ. Μάκη του γνωστού "δημοσιογράφου". Είναι αλήθεια;
Πάντως ότι και να συμβαίνει τα καμπανάκια άρχισαν.
Πρέπει να αντιδράσουμε.

Αυτοί (οι επώνυμοι εχθροί των blogs) θέλουν να έχουμε όμορφα blogs με λουλουδάκια και αναρτήσεις που να μοιάζουν με βελάσματα προβάτων.........

Η φασιστική νοοτροπία δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και επικρατεί στην Google, την στιγμή που στην Αμερική υπήρχαν blogs που κατά την προεκλογική περίοδο έβριζαν και συκοφαντούσαν όλους τους υποψηφίους και δεν τα πείραζε κανείς!!!!

Ολα στην Ελλάδα πρέπει να τα βιώνουμε; Ο Μεγάλος Αδερφός ενδιαφέρεται μόνο για μας;

Εχω να κάνω μια πρόταση.
Οσοι Ελληνες bloggers έχετε εμπειρία στην δημιουργία μιας εταιρείας σαν την Google φτιάξτε μια αντίστοιχη εταιρεία, να ανοίξουμε εκεί τα blogs μας. Και θα εξυπηρετούνται μόνο τα Ελληνικά ιστολόγια γιατί αν είναι να γίνει παγκόσμια προσπάθεια θα είναι μάλλον ανέφικτο. Κάντε ρε παιδιά μια προσπάθεια μπας και μπορέσουμε κι απαλλαγούμε από τον Μεγάλο Αδερφό Google, που κλείνει όποιον θέλει αδιακρίτως.

Είπαμε να αποφεύγουμε πορνοφωτογραφίες και βωμολοχίες κι όλα θα πάνε καλά. Ομως όπως φαίνεται τους ενοχλεί περισσότερο ο ελευθερος λόγος.

Ασε που εγώ γνωρίζω ένα κάρο ιστολόγια με πορνογραφικό περιεχόμενο που δεν τα ενοχλεί καθόλου η Google. Δεν έχουν καν προειδοποίηση ακατάλληλου περιεχομένου.

Αντε να δούμε..........



Share

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Φίλε Θάνο, καλησπέρα, η Γνώμη μου είναι να συγκεντρωθούμε όλοι και να απαιτήσουμε από την Google αξιοκρατία ώστε το κάθε δοχείο νυκτός να έχει ένα κουμπί και να το πατήσει χ φορές για να σε πετάξει έξω!
Ακόμα και να .. εμείς.. οι bloggers να τούς υποβάλουμε μύνηση για παραπλάνηση και αποδοχής όρων!!!

Ο.Πειραιώτης

Unknown είπε...

Διόρθωση

Φίλε Θάνο, καλησπέρα, η Γνώμη μου είναι να συγκεντρωθούμε όλοι και να απαιτήσουμε από την Google αξιοκρατία ώστε το κάθε δοχείο νυκτός να μήν έχει ένα κουμπί και να το πατήσει χ φορές για να σε πετάξει έξω!
Ακόμα και να .. εμείς.. οι bloggers να τούς στην Google υποβάλουμε μύνηση για παραπλάνηση και αποδοχής όρων!!!

Κάπου κρύβονται εμπορικά συμφέρωνta.

Ο.Πειραιώτης

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

Eίχατε μάθει να ποτίζετε το κόσμο με τις ιδέες?
Είχατε μάθει να κατευθύνετε τα πλήθη?
Είχατε μάθει να καθοδηγείτε τους πολίτες σα τα αρνιά στο σφαγείο?
Είχατε μάθει να "διαρρέετε" σιγά & επιλεκτικά τις πληροφορίες?

Και εμφανίστηκαν οι bloggers.
Ενα ξέσπασμα, ένας θυμός που γεννήθηκε στις στάχτες των πυρκαγιών του 2007.
Οι bloggers: οι μόνοι που κατέβηκαν αυθόρμητα να διαμαρτυρηθούν μπροστά στη ΒΟΥΛΗ για τα καμμένα δάση ενώ άλλοι έκαναν διακοπές ή έτριβαν τα χέρια τους μπροστά στις φλόγες που κατέφαγαν τα δάση & τη ζωή μας!
Ολοι,ειδήμονες και μη, ανοίξαμε τα προσωπικά μας ημερολόγια & μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας & τις αγωνίες μας.
Μετά οι σκέψεις έγιναν έρευνα, έγιναν χείμαρρος πληροφοριών, έγιναν πληροφόρηση, έγιναν η φωνή ενός φιμωμένου λαού, το βλέμμα μιας τυφλής κοινωνίας.

Οι bloggers πήραν τα σκήπτρα.
Ερεύνησαν, δημοσιεύσαν, κυκλοφόρησαν τα νέα & τις ειδήσεις που ασφυκτιούσαν οι καημένες να βγουν αλλά τις έκρυβαν οι δυνάμεις του τόπου.
Καθοδηγούμενη είδηση στους bloggers? Ισως?
Αδικες επιθέσεις? Ισως?
Αδιερεύνητες καταγγελίες? Ισως?

Ομως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πλημμύρισαν τη κοινωνία μας.
Τίποτα δε συγκρίνεται με τη δύναμη της λογικής & την απαίτηση για ειλικρίνεια.
Επί δεκαετίας οι αρχηγοί μας φίμωναν την ελληνική κοινωνία, μοίραζαν με το σταγονόμετρο τις αλήθειες που τους συνέφεραν, οδηγούσαν & καθοδηγούσαν με φοβερή μαεστρία ένα λαό με αρχές & αξίες που τις πατήσαν & τις ποδοπάτησαν.

Και τώρα οι bloggers μπήκαν στο δρόμο..Φραγμα στο χείμαρο του ψέματος, της αδικίας, της χειραγώγησης, της ατιμίας.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ TROKTIKO ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΊΩΣ? https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F01%2Ftroktiko_02.html
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ DVD/ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που αντί να ενισχύουν την ελεύθερη έκφραση τη φιμώνουν? http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/08/troktiko_06.html

Η άποψη του πολίτη πρέπει να ελεγχθεί, να λογοκριθεί, να φιμωθεί ...
Ετσι αποφαίνεται ο νόμος όπως στη περίπτωση του αγαπημένου troktiko

Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτεςhttp://troktiko.blogspot.com/
Εάν είστε συντάκτης αυτού του ιστολογίου, πείτε μας ποιος είστε! Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας.

Συγχαρητήρια σε όλους: δημοσιογράφους, πολιτικούς και όσους θεωρούν οτι ο πολίτης είναι η μαριονέτα του!
Posted by ΗΛΕΚΤΡΑ at 5:20 PM
Labels: ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΩΝ BLOGGERS

Πελασγός είπε...

Θάνο συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση που πρότεινες να γίνει.Δυστυχώς δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να βοηθήσω.Ξαναλέω πάντως ότι καλά τα λόγια κι ότι λεμε εδώ και πολλά συγχαρητήρια για το blog, όμως στις μέρες μας ειδικά μόνο τα έργα μετράνε και πρέπει να δράσουμε άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου πειραιώτη θα συμφωνήσω μαζί σου. Ας αρχλισουμε με βομβαρδισμό email και συνεχίζουμε με μηνύσεις....

Ηλέκτρα σε ολα θα συμφωνήσω. Χάριν του κέρδους τα ενημερωτικά ειδικά blog είναι εχθροί τους.

Φίλε μου Πελασγέ. Είμαι στην ίδια θέση με εσένα. Είμαι κι εγώ άσχετος. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι σε μια τέτοια κίνηση θα είμαι μέσα. Δηλαδή προτίθεμαι να μεταφέρω εκει το ιστολόγιό μου. Αν έχεις να προτείνεις κάποια άλλη δράση ρίχτην..

Φίλε μου ανώνυμε. Σωστή η υπόδειξή σου εν μερει. Σταυρώθηκε γιατι έτσι γούσταρε....αυτό όμως θα μπορούσε να τον κατατάξει στους σαλεμένους στους τρελούς. Καθώς κανείς λογικός δεν θέλει να προκαλέσει την σταύρωσή του. Σταυρωθηκε λοιπόν γιατί έτσι γούσταρε και εγω θα προσθέσω από την μεγάλη του αγάπη για τον άνθρωπο και την σωτηρία του και μετά αναστήθηκε νικώντας τον θάνατο. Κι αυτό ήταν που έδειξε ότι ήταν Υιός του Θεού.

Τώρα για το πατρίς θρησκέια οικογένεια δεν ξέρω που κολλάει στα προηγούμενα.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.