2 Αυγούστου 2009

Εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού αποφάσισε η κυβέρνηση. Ζητά όμως την υπογραφή μας!!!! Γιατί;


Η είδηση από την Kathimerini.gr

Της Πεννυς Mπουλουτζα

Την απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας κατά της νέας γρίπης ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη λήξη της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής. Οπως είπε ο κ. Αβραμόπολoς, θα εμβολιαστεί -κατ' εντολήν του πρωθυπουργού- όλος ο πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων και όσων βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα. Για τις ανάγκες του πληθυσμού, η χώρα μας θα προμηθευτεί συνολικά 24.000.000 δόσεις εμβολίου, και όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Υγείας έχουν ήδη γίνει επαφές με τις φαρμακευτικές εταιρείες για τις επιπλέον παραγγελίες (υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις για 8.000.000 δόσεις). Οι παραδόσεις εμβολίων θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο εμβολιασμός θα γίνει όταν υπάρξει έγκριση της άδειας κυκλοφορίας από τις ευρωπαϊκές αρχές.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίπης, το οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει τον τρόπο διανομής των εμβολίων και εμβολιασμού του πληθυσμού. Οι ομάδες πληθυσμού που πρώτες θα εμβολιαστούν είναι οι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας, σε υπηρεσίες αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα σε ομαδική διαβίωση και άτομα σε χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό (π.χ. σχολεία). Ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας θα γίνει στον χώρο εργασία τους, ενώ για τον υπόλοιπο πληθυσμό θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα εμβολιασμού (ΚΕΓ), κατά προτίμηση σε δημόσια κτίρια, με στελέχωση προσωπικού νοσοκομείων και μέλη των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων. Για να εμβολιαστεί κάποιος θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του γραπτώς, σε ειδικό δελτίο εγγραφής για τον εμβολιασμό κατά του νέου ιού της γρίπης. Οι εμβολιασμοί θα συντονιστούν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και θα γίνουν με την ευθύνη των νομαρχιών.


Στο σχέδιο περιλαμβάνονται αδρές προκαταρκτικές εκτιμήσεις για τη νοσηρότητα και τον φόρτο των υπηρεσιών υγείας κατά την εμφάνιση πανδημίας γρίπης. Σύμφωνα με αυτές, στην περίπτωση που νοσήσει το 30% του πληθυσμού εκτιμάται ότι θα γίνουν περίπου 822.300 ιατρικές επισκέψεις εξαιτίας της νόσου και 6.600 εισαγωγές σε νοσοκομεία, ενώ στην περίπτωση προσβολής του 50% του πληθυσμού θα γίνουν 1.370.500 ιατρικές επισκέψεις και 11.000 εισαγωγές. Στην κορύφωση του επιδημικού κύματος θα χρειαστούν για τη νοσηλεία των ασθενών με γρίπη 2.060 κλίνες με βάση το «σενάριο» προσβολής του 30% του πληθυσμού και 3.450 με βάση το σενάριο προσβολής του 50% του πληθυσμού.

ΣΧΟΛΙΟ
Πάνω που είπαμε ότι η κυβέρνηση πήρε επιτέλους μια υπεύθυνη απόφαση για την ασφάλεια των Ελλήνων αλλά και των αλλοδαπών κατοικούντων στην Ελλάδα, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται να μας εμβολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν τις παρενέργειες.

Αν γνωρίζω καλά η ιατρικές υπηρεσίες ζητούν την έγγραφη δήλωση των ασθενών και των συγγενών τους όταν πρόκειται για ακραίες συνθήκες ζωής ή θανάτου ώστε να επιμεριστούν (για να μην πώ να χρεωθούν τελείως) και σε αυτούς οι ευθύνες της πράξης.
Γιατί λοιπόν κύριοι ζητάτε εσείς σήμερα τις υπογραφές μας που αγνοείτε επιδεικτικά σε οποιαδήποτε άλλη απόφασή σας;...........

Μήπως γιατί μας βλέπετε σαν πειραματόζωα και προσπαθείτε να απαλλαγείτε των ευθυνών;
Με τι πρόκειται να μας εμβολιάσετε; Εσείς δεν είπατε ότι είναι ένα ακίνδυνο εμβόλιο κατά του ιού της γρίπης Α/Η1Ν1; Τι συμβαίνει τώρα;

Αν είναι να έχουμε περισσότερα θύματα από το εμβόλιό σας, να το κάνετε στον εαυτό σας μόνο. Εμείς δεν προκειται να υπογράψουμε τον θάνατό μας με το Αμερικάνικο (;) εμβόλιο. Αυτοί που δημιούργησαν τεχνητά τον ιό, τώρα θέλουν κερδίζοντας εκατομμύρια να μας πουλήσουν το εμβόλιό τους.

Και μάλιστα θέλουν να μας εμβολιάσουν ΟΛΟΥΣ σαν πρόβατα. Περίεργα πράγματα......

Ελληνες μην μασάτε, αν δεν μας δώσουν σαφείς απαντήσεις και αν δεν αναλάβουν την πλήρη ευθύνη οι κυβερνώντες και ειδικά ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας εγγράφως, δεν προκειται να εμβολιαστούμε. Φυσικά εννοείται ότι πρέπει να μην ζητούν απο τους πολίτες καμιά υπογραφή ανάληψης ευθύνης!!!

Προτιμώ να νοσήσω από την γρίπη παρά να με εμβολιάσετε σαν πειραματόζωο με το σκεύασμά σας.

Βρε ούστ...........

(Οποιος επιθυμεί να δεί και την 2η αναρτηση με περισσότερα στοιχεία εξ Αμερικής για το θέμα μπορεί ΕΔΩ)



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορείτε να διαβάσετε αυτο το άρθρο απο την washingtonpost.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/07/29/AR2009072903607_2.html?wpisrc=newsletter&wpisrc=newsletter&wpisrc=newsletter&sid=ST2009072903827

Λέει μέσα το άρθρο "..Some of the vaccine will be stored in multi-dose vials containing thimerosal, an antibacterial additive that contains mercury. But there will also be single-dose syringes without thimerosal, a substance that some assert is harmful to children. "

Ο υδράργυρος=mercury έχει αποδειχτεί πως προκαλεί αυτισμό στα παιδιά.

Αυτό είναι εγκυρότατο άρθρο. Πόσες ακόμα αποδείξεις θέλουμε για να δούμε πως τα εμβόλια αυτά είναι επικίνδυνα!!??

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οι πληροφορίες θα δημιουργήσουν μια νέα αναρτηση. Σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και αυτό το άρθρο σήμερα:

Greece To Enforce Mandatory Swine Flu Vaccinations
http://www.infowars.com/greece-to-enforce-mandatory-swine-flu-vaccinations/

Απο το άρθρο να κρατήσουμε τις εξής παραγράφους:

"As we highlighted last week, many batches of the H1N1 vaccine will will contain mercury, a toxin linked with autism and neurological disorders. Cases of autism in the U.S. have increased by 1,500 per cent since 1991, which is when vaccines for children doubled.

The swine flu jab will also contain the dangerous ingredient squalene, which has been directly linked with cases of Gulf War Syndrome and a host of other debilitating diseases..."

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ειναι πάρα πολύ καλό άρθρο

Vaccination Myths and Truths

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14618

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη: Μακρυα απο το εμβολιο της γρηπης, επικινδυνο και θανατηφορο. Παρακαλω, αν αγαπατε τα παιδια σας, και τους εαυτους σας, μην κανετε το εμβολιο! Χιλιαδες ανθρωποι πεθαινουν λογο της συνηθισμενης γρηπης, γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να κανουν εμβολιο; Με αυτο το εμβολιο, θα υπαρξουν πιο πολλοι "καταναλωτες" φαρμακευτικων! Μεγαλες μπιζινες "ξερετε" για τους αθεοφοβους. Ξυπνατε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τρώτε σε καθημερινή βάση κρεμμύδι , σκόρδο και καυτερές πιπεριές και δεν πρόκειται να προσβληθείτε από κανέναν ιό. Βάζετε στη σαλάτα σας καθημερινά κάποια απο τα παραπάνω αλλά για να λειτουργήσει σωστά η διατροφή αυτή πρέπει να τρώτε καθημερινά έστω ένα απο αυτά. Μη μασάτε πουθενά!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Ας τολμήσουν νά υποχρεώσουν εμένα καί τήν οικογένειά μου!Αυτοί νομίζουν πώς έχουν νά κάνουν μέ πρόβατα,οί ελεεινοί!

Δ.Π. είπε...

Καποιος φίλος σας μας εστειλε την αναρτηση σας για δημοσιευση. Τη διαβάσαμε και άπορουμε. Ειδικα με τα σχολια.

Ωστε υπάρχουν έλληνες που χρησιμοποιουν υπολογιστή και για τη γριππη προτεινουν να τρωμε σκορδο κτλ; Ενδιαφερον!!!
ας μην επεκταθουμε καθοτι είμαστε ευγενεις. Το προβλημα αγαπητοι μου είναι οτι για να παρουνε εγκριση τα εμβολια χρειαζονται 2 χρονια δοκιμων απο τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας. Λογω του οτι δεν υπαρχει το χρονικο περιθωριο, οι εταιρειες προσπαθουν να κατοχυρωθουν νομικα, σε περιπτωση σοβαρων παρενεργειων.
Δε λέμε ότι δεν είναι σοβαρή εξέλιξη, αλλά δυστυχως βρισκομαστε μπροστα σε κρισιμες αποφασεις ζωης ή θανατου.
Ελπιζουμε να σας λυσαμε τις αποριες.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου ΔΠ δεν πιστεύω να εννοείς την δική μας αναρτηση για τα σκόρδα που λές.....καθώς εμείς δεν αναφέρουμε κάτι παρόμοιο. Αλλά ούτε φυσικά θα πώ ότι είμαι αντίθετος σε τέτοιες προτάσεις τις οποίες πάντως δεν ανεφερα σε σχόλιο.
Τώρα οσον αφορά τα υπόλοιπα που λές αποτελούν όντως μια πολύ σοβαρή αποψη που σίγουρα κρύβει μεσα της αλήθεια.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.