7 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Γράφει o Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Πολύ φοβάμαι ότι, το 2021 αντί να εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ του 1821, θα αναγκαστούμε να ξεκινήσουμε ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, για να απαλλαγούμε από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που θα έχουν "καταλάβει" τη χώρα μας!!!

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Δεν τα έχω με τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων και πεινασμένων λαθρομεταναστών, που εγκαταλείπουν τη χώρα τους γιατί δεν έχουν να φάνε ή εγκαταλείπουν την Πατρίδα τους, λόγω πολεμικών εχθροπραξιών!!!.

Τα έχω όμως με τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να εξαφανίσουν τα Έθνη-Κράτη και στη θέσεις τους, θέλουν να φτιάξουν ελεγχόμενες Πολυπολιτισμικές Κοινωνίες (με ανθρώπους, χωρίς κοινή Πατρίδα, χωρίς κοινή Γλώσσα, χωρίς κοινή Θρησκεία και κοινή Ιστορία!!!).

Και για να πετύχουν δε, το δόλιο αυτό σχέδιο τους, επίτηδες δεν προμηθεύουν τους υποανάπτυκτους λαούς με τα κατάλληλα ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για να μη μπορούν να καλλιεργήσουν τη Γη τους, ούτως ώστε να πεινάσουν και έτσι να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν και επίτηδες κάνουν τους τοπικούς πολέμους, για τον ίδιο λόγο!!!.

Επίσης τα έχω με τους Ευρωπαϊκούς ηγέτες (εδώ συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Μητσοτάκης) και τους ηγέτες όλων των ανεπτυγμένων Κρατών του κόσμου, που δεν αντιδρούν σε αυτό το καταχθόνιο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έχουν γίνει επιβάτες του Εθνομηδενιστικού οχήματος της, υπακούοντες τυφλά στις εντολές της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!!!

Εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν ήταν πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα βοηθούσαν όλοι μαζί, τα πάμφτωχα κράτη της Αφρικής να αναπτύξουν τον πρωτογενή τομέα τους, για να έχουν τα βασικά αγαθά, τα προς το ζην και θα εξασκούσαν κάθε επιρροή στα εμπόλεμα μέρη για να σταματήσουν τους τοπικούς πολέμους για να παύσει έτσι κάθε μορφής μετανάστευση!!!

Και επειδή η Ελλάδα μας, είναι η Πύλη εισόδου μεταναστών προς την Ευρώπη.
Και επειδή προς τα Βόρεια, τα σύνορα της Ευρώπης είναι κλειστά.
Και επειδή οι εισερχόμενοι στη χώρα μας, παράνομοι μετανάστες, μένουν εδώ.
Και επειδή στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος και επ' ουδενί θα μπορέσουν να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία.
Και επειδή σε μια μουσουλμάνα μητέρα αντιστοιχούν κατά μέσο όρο 5 παιδιά, ενώ σε μια Ελληνίδα μητέρα αντιστοιχεί κατά μέσο όρο 1 παιδί (περίπου).
Και επειδή το 1 στα 2 από τα νεαρά Ελληνικά ζευγάρια, λόγω του ότι τα μεροκάματα τους είναι μεροκάματα πείνας, επιλέγουν να μη κάνουν παιδιά.
Και επειδή ένα μη ευκαταφρόνητο ποσοστό των νέων μας δεν παντρεύονται, λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Και επειδή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες νεαρής και γόνιμης ηλικίας έχουν φύγει στο εξωτερικό και είναι άγνωστο, εάν θα γυρίσουν πίσω στην Πατρίδα μας.
Και επειδή ο ρυθμός εισαγωγής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, βαίνει συνεχώς αυξανόμενος, με αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια οι γηγενείς Έλληνες να αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία στον τόπο τους.
Και επειδή με όσα ανέπτυξα παραπάνω η Ελλάδα μας, με μαθηματική ακρίβεια θα ισλαμοποιηθεί και από Ορθόδοξη χώρα που είναι σήμερα θα γίνει μια Ισλαμική χώρα (χωρίς Χριστό και Ελλάδα).
Και επειδή μέσα σε αυτό τον αρμαγεδδώνα της Παγκοσμιοποίησης και της εξαφάνισης των Εθνών και του χάους, όπου: " Ο σώζων εαυτόν σωθήτω".

Ο μόνος δρόμος για να σωθεί η Πατρίδα μας είναι:

Στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, να εκλεγεί μια Πατριωτική Κυβέρνηση με Καποδιστριακό άρωμα, που δεν θα είναι επιβάτης του οχήματος του Εθνομηδενισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν θα παίρνει εντολές από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αλλά θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε η Ελλάδα μας, να παραμείνει Ορθόδοξη χώρα και το Ελληνικό Έθνος να παραμείνει Ορθόδοξο Έθνος, γιατί είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε : Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ είναι αδέλφια δίδυμα!!!


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.