Τελευταίες αναρτήσεις

7 Ιανουαρίου 2019

Τα τρία μεγάλα κακά που κληρονόμησε το 2019, μέρος Γ´

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου 

Συνεχίζοντας το άρθρο για τα μεγάλα κακά που κληρονόμησε το 2019, σήμερα θα αναφερθώ στο τρίτο και τελευταίο μεγάλο κακό, την προσπάθεια επιβολής του ουδετερόθρησκου κράτους στην Ελλάδα. Μία χώρα που δημιουργήθηκε πάνω στην ορθόδοξη εκκλησία και μόνον. 

Το ζήτημα, βέβαια, δεν έχει να κάνει πρωτίστως με το ποιος πολέμησε και πάνω στην περιουσία ποιανού στήθηκε το ελληνικό κράτος, αυτά είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα ακόμη και από αυτούς που θα ψηφίσουν το ουδετερόθρησκο κράτος. Το ζήτημα έγκειται στο ποιος διατάζει και αυτήν την εξέλιξη, ποιος δηλαδή βρίσκεται πίσω από αυτό το τρίτο μεγάλο κακό. Όλως τυχαία βρίσκεται και πάλι, όπως και στα δύο προηγούμενα, το ΝΑΤΟ!

Ναι, αυτό που τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, αριστερά και δεξιά, στο τέλος πάντα μας λένε ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι που επιβάλλει την νέα τάξη πραγμάτων και αυτό είναι που επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση και την αλλαγή του πληθυσμού, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Το ουδετερόθρησκο κράτος σημαίνει πλήρης απουσία ταυτότητας: ούτε εικόνες και προσευχές στα σχολεία, ούτε στον στρατό, ούτε στα δικαστήρια! Καμία δημόσια εκδήλωση λατρείας (λιτανείες κτλ). Καμία ιδιαίτερη θέση, πουθενά, για την Εκκλησία της Ελλάδος και βέβαια, σε καμία περίπτωση και υπό οποιοδήποτε καθεστώς μισθοδοσία του κλήρου.

Δηλαδή στην ουσία σημαίνει μία αποχριστιανοποιημένη Ελλάδα, μία Ελλάδα που ο χριστιανισμός πλέον θα αρχίσει και επισήμως να διώκεται, μία Ελλάδα δηλαδή χωρίς Ελλάδα!!!

Από τα τρία μεγάλα κακά, έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι το πιθανότερο να το γλυτώσουμε, τουλάχιστον για φέτος. Αλλά θα το ξαναφέρουν, όσο μας βρίσκουν αδιάφορους! Είθε να μην προλάβουν!

Διαβάστε το Α μέρος ΕΔΩ
Διαβάστε το Β μέρος ΕΔΩShare

1 σχόλιο:

Dimitris D είπε...

Το «ουδετερόθρησκο» κράτος δεν είναι αίτημα του ΝΑΤΟ αλλά του ΟΗΕ.
Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ αν το κράτος δεν γίνει «ουδετερόθρησκο».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.