15 Δεκεμβρίου 2018

«Δεν με νοιάζει πια να κακοχαρακτηριστώ ρατσίστρια... χθες σούρουπο γυρνούσα από την πρωτεύουσα (της κατεχόμενης χώρας μας) με το τρένο...»

Δεν με νοιάζει πια να κακοχαρακτηριστώ ρατσίστρια... 
Χθες σουρουπο γυρνούσα απο την πρωτεύουσα με το τρένο... πάντα ένιωθα τον κίνδυνο που καραδοκεί με όλους αυτούς τους ταλαίπωρους λαούς που έχουν καταφθασει στη χωρα μας... αλλά χθες επαληθεύτηκα στο έπακρο.. 

Μια ομάδα έξι ατόμων κι ενός παιδιού στην παρέα τους, μπήκαν και κάθισαν στο βαγόνι... ζωηρά πρόσωπα με ζωηρή διάθεση..δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι μύριζαν σαν ψοφίμια και όλοι μας φρικάραμε... ούτε το γεγονός ότι οι γυναίκες ήταν κατακουκουλωμένες με τις μαντήλες τους, μας κοιτούσαν τις υπόλοιπες σαν τελειωμένες πόρνες... 

Θα σχολιάσω όμως ότι κρατούσαν όλοι στα χέρια τους κινητά τελευταίου τύπου μοντέλου γνωστής εταιρείας... Θα σχολιάσω ότι οι άντρες καθισμένοι απέναντι απο τις εγκυμονούσες κουκουλωμένες γυναικες τους παρακολουθουσαν βιντεάκια πορνο... μέχρι που είδαν ότι ήμουν πίσω και πλάι τους και έβλεπα τις κινήσεις τους... Θα σχολιάσω και θα υπογραμμίσω ότι όταν ήρθε η ελεγκτρια να κόψει τα εισιτήρια αρνήθηκαν να πληρώσουν... it is not free τους εξήγησε... όμως αρνούνταν κατηγορηματικά να πληρώσουν... everyone is paying συνέχισε αυτή... τίποτα... everyone is paying... if you do not pay you have to get off the train... 

Τότε και συνέβη το φοβερό... Ένας απο αυτούς σηκώθηκε κι άρχισε να σπρώχνει την ελέγκτρια και να τη βρίζει ακατάπαυστα... Κανένας δεν κουνήθηκε από τη θέση του... κανένας δεν ανάσαινε... μόνο αυτοί με προκλητικότατο βλέμμα της έδωσαν να καταλάβει ότι δεν θα πλήρωναν... φώναζαν, κουνούσαν τα χέρια τους περιφρονητικά... χειρονομούσαν... δεν πίστευα στα μάτια μου.. Αυτή έκανε πως ειδοποιούσε την αστυνομία και τότε μόνο... με χίλια ζόρια ο ένας από αυτούς έβγαλε λεφτά να πληρώσει... φτύνοντας και βρίζοντας... Όταν πήρε τα εισιτήρια στα χέρια του... τα έκοψε μικρά κομματάκια και της τα πέταξε κατάμουτρα, αφού πρόλαβε πρώτα να της δώσει και μιαν γερή σπρωξιά....

Εκεί.... ΘΟΛΩΣΑ... κι ήταν φυσικά πολύ επιπόλαιο από μέρους μου όλο αυτό που ακολούθησε... αλλά ειλικρινά δεν άντεξα... Σηκώθηκα εξαγριωμένη από τη θέση μου... και είπα στον ελεεινό να καθίσει στη θέση του και να τελειώσει τη φασαρία... και τότε αυτός έτρεξε με δύναμη κατά πάνω μου να με χτυπήσει, ενώ με έβριζε... I'll kill you bitch... πουτάνα... για καλή μου τύχη τον τράβηξε με όλη του τη δύναμη ... ένας δικός του... τόσο μίσος στα μάτια ενός ανθρώπου δεν είχα ποτέ μου ξαναδεί... Ούτε είχα ξανανιώσει άνθρωπο δολοφόνο δίπλα μου... γιατί είμαι σίγουρη... πως αν υπήρχε τρόπος... επιτόπου θα με έσφαζε σαν αρνί... 

Στην επόμενη στάση, αφού κλωτσούσαν με όλη τους τη δύναμη το τρένο όπου έβρισκαν... κατέβηκαν και συνέχισαν τις κλωτσιές και απ΄ εξω, μέχρι να απομακρυνθεί το τρένο..... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ... Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν σταμάτησε το τρένο... γιατί δεν κλήθηκε η αστυνομια, γιατί κανείς δεν αντέδρασε... Η ελέγκτρια μου είπε μόνο... ότι στη Χαλκίδα... οι αλλοδαποί έκαναν το τρένο λαμπόγυαλο, επειδή τους πίεζαν να πληρώνουν, με αποτέλεσμα να καταργηθούν δρομολόγια... 

Αυτά αγαπητοί μου...τα συμπεράσματα δικά σας...χαιρετισμούς στον αγαπητό μας πρωθυπουργό... 

Ζωγραφια Τ. 

ΥΓ. Και ο Τσίπρας πήγε στο Μαρακές να υπογράψει την ταφόπλακα μας!

Πηγή stoxos.gr
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντεδρασε κανεις γιατι πολυ απλα ειμαστε ενας φοβισμενος,ταπεινωμενος
και ελεεινος λαος που του τα εχουν παρει ΟΛΑ ΜΑ... Ο Λ Α...κι'αυτος συνεχιζει να σφυριζει αδιαφορα.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μην το γενικεύεις ....
Κανεις λαθος.
Ναι υπαρχουν και μ.....ες αλλά δεν είναι όλοι...
Συμπτωματικο ηταν...
Εχω πεσει και στο ακριβως αντιθετο...
Να την πεσουν ολοι μαζι στους αλλοδαπούς...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.