Τελευταίες αναρτήσεις

8 Ιουνίου 2018

Τον Μάιο του 2009 η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ήταν στην Ελλάδα .... τώρα έχει σειρά η Ιταλία.

ΣΧΟΛΙΟ

Πριν σας παραθέσω το παρακάτω άρθρο θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι προέρχεται από ένα νεοταξικό σάιτ (http://www.defence-point.gr) και αναδημοσιεύθηκε φυσικά σε πλήθος ιστολογίων και ιστοσελίδων.... προσπαθώντας να ξεκαρφώσει πάνω από την μυστηριώδη λέσχη την ιστορία συνωμοσίας που τόσα χρόνια την ακολουθεί....

Τα χαρακτηριστικά σημεία (του ξεκαρφώματος) τα έχω τονίσει με κόκκινο χρώμα.....

(Μετά το κείμενο ακολουθεί ένα σύντομο σχόλιο μου)

Με… Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την ημέρα και τον τόπο διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησής της η «μυστικιστική» και παρουσιαζόμενη από τη γνωστή συνωμοσιολογία ως «σκιώδης κυβέρνηση του πλανήτη» (τα ίδια λένε για την «Τριμερή» και μερικές ακόμα διοργανώσεις), περίφημη ως εκ τούτου Λέσχη Μπίλτερμπεργκ. Για τα ελληνικά ενδιαφέροντα ξεχωρίζει η παρουσία του επίδοξου πρωθυπουργού και προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Καταρχάς, να πούμε ότι η συνάντηση θα γίνει από αύριο μέχρι την Κυριακή (7-10 Ιουνίου) στο Τορίνο της Ιταλίας. Είναι η 66η συνάντηση της «Λέσχης». 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 131 προσκεκλημένοι από 23 χώρες. Πρόκειται για πολιτικούς και ηγετικές προσωπικότητες από τον τομέα της βιομηχανίας, της οικονομίας / χρηματοοικονομικής, της ακαδημίας (πανεπιστημιακοί) και των μέσων ενημέρωσης.

Η λίστα των συμμετεχόντων έχει ανακοινωθεί στο διαδίκτυο, άρα εκ των πραγμάτων ο «μυστικιστικός» χαρακτήρας της συνάντησης έχει πλέον εκλείψει, προς μεγάλη δυσαρέσκεια πολλών που έκαναν καριέρα ψάχνοντας να βρούνε τις σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν την υφήλιο. 

Όσον αφορά την Ελλάδα, πέραν του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπουμε τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ», εταιρίας-κόσμημα και ζωντανή διαφήμιση για την Ελλάδα με παρουσία σε πολλά σημεία της υφηλίου.

Όσον αφορά τα αντικείμενα που θα συζητηθούν στη «Λέσχη», σύμφωνα πάντα με όσα έχουν ανακοινωθεί είναι τα ακόλουθα:

1. Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη
2. Η πρόκληση της ανισότητας
3. Το μέλλον της εργασίας
4. Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial intelligence)
5. Οι ΗΠΑ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές
6. Ελεύθερο εμπόριο
7. Η παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ
8. Ρωσία
9. Χρήση κβαντικών υπολογιστών (Quantum computing)
10. Σαουδική Αραβία και Ιράν
11. «Ο κόσμος μετά την αλήθεια» (The “post-truth” world)
12. Τρέχοντα γεγονότα


Η «Λέσχη Μπίλτερμπεργκ» ιδρύθηκε το 1954, με διακηρυγμένο στόχο διά της διεξαγωγής μιας συνάντησης σε ετήσια βάση, να προωθήσει τον διάλογο ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Οι συζητήσεις έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα, με τους συμμετέχοντες να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες των οποίων γίνονται κοινωνοί, όχι όμως και να τις «ταυτοποιήσουν» με κάποιον από τους συμμετέχοντες. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι δεν τηρούνται πρακτικά ούτε συντάσσεται κάποια έκθεση πεπραγμένων μετά το πέρας της ετήσιας συνάντησης.

Σε μια άλλη ελληνικού ενδιαφέροντος πληροφορία, το παρόν από πλευράς Τουρκίας θα δώσει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μεχμέτ Σιμσέκ, αλλά και ο Ομέρ Κοτς, επικεφαλής του πανίσχυρου – αν και έχει πληγεί επί Ερντογάν – Ομίλου Κοτς. Προσκεκλημένη είναι και η πρωθυπουργός της Σερβίας. Εκεί θα είναι και ο Μουράτ Γετκίν, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Χουριέτ». Το πόσο ελεύθερα θα μιλήσει, παίζεται…

Κατά τα άλλα εκεί θα βρίσκεται ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 (κατασκοπεία εξωτερικού), Σερ Τζον Σάουερς, αλλά και ο πολύς Δρ. Χένρι Κίσιντζερ, του οποίου μια πρόσφατη εργασία για την «Τεχνητή Νοημοσύνη» (AI: Artificial Intelligence) συζητήθηκε παγκοσμίως και θα αποτελέσει, όπως προαναφέρθηκε, ένα από τα αντικείμενα που θα εξετασθούν στη συνάντηση.

πηγή 

Το ότι κάθε χρόνο ανακοινώνει τους συμμετεχοντες αυτό σαφώς δεν σημαίνει τίποτα... 
Τα όσα συζητούνται δεν ανακοινώνονται, πέραν των θεμάτων επιγραφικώς.... Επίσης δεν κρατούνται ποτέ πρακτικά (γιατί άραγε αφού δεν εχουν τίποτα να κρυψουν;) 
Δεν επιτρέπεται στα ΜΜΕ να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις.... και γίνεται κεκλεισμένων των θυρών....

(γιατί άραγε εφόσον κατα το κείμενο εχουν ανεπίσημο χαρακτηρα τα όσα λεγονται εκεί)

Και για να κλείσω.... 

Στην μαρτυρική πατρίδα μας να θυμίσω οτι συνεδρίασαν τον Μάιο του 2009 λίγο πριν ξεκινήσουν τα μνημόνια και αν ψάξετε την θεματολογία της εποχής θα δείτε οτι ουσιαστικά, αν και δεν είχαμε μπει στα μνημόνια, ωστόσο στα αποτελέσματα του συνεδρίου υπήρχε η θέση ότι "η Ελλάδα εισέρχεται σε περίοδο οικονομικής κρίσης"!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτό έγινε....

(και θα διακινδυνεύσω και μια πρόβλεψη.... θεωρώ οτι είναι κακά μαντάτα για τους Ιταλούς το ότι συνεδριάζουν στην Ιταλία εν μέσω πολιτικής κρίσης...)


ΘΑΝΟΣ


Διαβάστε επίσης:


Αποκαλυπτικό βιβλίο για την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και την Νέα Τάξη 

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Ποιοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς; Και με ποιό δικαίωμα; Αντισταθείτε στην πλουτοκρατία.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.