Τελευταίες αναρτήσεις

12 Μαρτίου 2018

Το τι θα φύγει πρώτα η Ελληνική Πρεσβεία από την Άγκυρα και δεν θα ξαναγυρίσει σημαίνει το τέλος της τουρκίας.

Φωτο ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ στην Θήβα

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Την στιγμή που ξεδιπλώνεται έμπροσθεν μας η μαρτυρία- προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που δόθηκε το 1990 και αναδείχτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012 ότι 
« ... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί 
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!» http://topothoumeno.blogspot.gr/ 

Το βιώνουμε ήδη με την σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας εν υπηρεσία από τους τούρκους στον Έβρο.

Οι πνευματοκίνητοι λόγοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΙΟΥ εκπληρώνονται στο ακέραιο και για τις ημέρες μας είναι ένας πολύτιμος πνευματικός οδηγός.

Ο Ουρανός δεν νοιάζεται τόσο για την εκπλήρωση των προφητειών όσο για την έναρξη και την εκπλήρωση της πραγματικής μετάνοιας μας.

Και αυτό είναι το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ και έπεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Η προφητεία πρέπει να έχει παιδαγωγικό και σωστικό χαρακτήρα για να έχει ΟΡΘΟΔΟΞΗ υπόσταση. 

Η πολυθρύλητη όμως παρακάτω μαρτυρία- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ είναι καθ οδόν με όλα τα καταιγιστικά που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε.

«Την άνοιξη του 1987 επισκέφθηκα τον γέροντα Παϊσιο στο κελλί του, στην Παναγούδα. Προβληματισμένος, τον ρώτησα αν θα γινόταν πόλεμος με την Τουρκία και μου είπε, ότι
«όταν θα δούμε την Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία, και η Τουρκία να παίρνει την πρεσβεία της από την Αθήνα,
τότε θα πρέπει να πούμε «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…» 

Γεώργιος Γιάννου, αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας 
(Βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»)

Το γεγονός σύμφωνα με τα παραπάνω λεγόμενα ότι η Ελλάδα θα πάρει πρώτα την Πρεσβεία της από την Άγκυρα και όχι πρώτα η Τουρκία την Πρεσβεία της από την Αθήνα , σημαίνει:

Α. Το ανυποχώρητο της τουρκικής πλευράς να δημιουργεί συνεχόμενα επεισόδια εις βάρος μας βλ. Ιμια με εμβολισμό του ΓΑΥΔΟΣ και αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο , στήσιμο NAVTEX και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Β. Την βιασύνη των τούρκων να πάρουν την ενεργειακή αντιπαροχή τους στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κυπριακή ΑΟΖ εν όψει της δραματικής επιδείνωσης των οικονομικών μεγεθών τους.

Γ. την πρόθεση της τουρκικής πλευράς να ισχυροποιήσει τις θέσεις της εν όψει των αλλαγών των συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια και στην Βόρεια Συρία- Ιράκ.

Η νεοθωμανική πολιτική των γειτόνων αναλαμβάνει όλα τα ρίσκα παίζοντας με τους ισχυρούς της γης και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μακροημερεύσει.

Όμως στα μεγάλα αυτά γεωπολιτικά παίγνια η Ελλάδα είναι το τυράκι στην φάκα και μάλιστα τυράκι καλά ωριμασμένο με οκτώ χρόνια μνημονίων.

Τούρκοι και τοκογλύφοι καλώς συντονίστηκαν και μας παίζουν …

Ζητείται ελπίδα μέσα από αυτόν τον ορυμαγδό που έρχεται;

Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ
«Όμως, αν και γίνεται τέτοιο βράσιμο, νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά, μια σιγουριά.

Μπορεί να ξεράθηκε η ελιά, αλλά θα πετάξει νέα βλαστάρια. Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών, στους οποίους αναπαύεται ο Θεός.

Υπάρχουν ακόμη οι άνθρωποι του Θεού, οι άνθρωποι της προσευχής, και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα.
Αυτοί οι άνθρωποι της προσευχής μας δίνουν ελπίδα.

Μη φοβάσθε.

Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει; Ούτε και τώρα θα χαθούμε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μια μπόρα θα είναι.» Από το βιβλίο ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄: «Πνευματική αφύπνιση», ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που διεθνολόγοι τόνισαν πρόσφατα ότι πρέπει να ετοιμαστεί ο Ελληνικός Λαός ψυχολογικά για επικείμενη εμπλοκή με την Ελλάδα.

Να γιατί οφείλουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ του Έθνους μας ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που τόσα χρόνια με τους λόγους του υποστηρίζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και πνευματικά όσα αναφορά τα επερχόμενα σε σχέση με την ΜΕΤΑΝΟΙΑ μας.

Σε λίγο θα πάρει το ενεργειακό ΑΙΓΑΙΟ φωτιά από άκρη σε άκρη , ακολουθούν τα ΣΤΕΝΑ και η Αν . Μεσόγειος 

Και τότε μέχρι και οι αδιάφοροι θα φωνάζουν «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»

Ανέκδοτη μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στην Παναγούδα το 1990

«Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. 

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!".

Τον ρωτάω "εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;"
"Όχι!", μου λέει. "Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.
Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.
Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι..."» ΗΓΓΙΚΕΝ 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://topothoumeno.blogspot.gr/ 


Όποιος συγκρουστεί με την Ελλάδα αυτήν την ώρα που την έριξαν στην σκάλα του κακού θα πάθει μεγάλη ζημιά. 

Η ΕΛΛΑΔΑ που αδίκησαν και θέλουν να την εξαφανίσουν δεν είναι μόνο μια απλή υπόθεση εθνικής υπόστασης αλλά μια Παγκόσμια Πολιτισμική Έννοια φορτωμένη με αθάνατους πνευματικούς σπόρους γνώσης, παράδοσης και ΖΩΗΣ πραγματικής , γι αυτό θα είναι και βαριά την ώρα της σύγκρουσης με τους Βαρβάρους. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

2 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

Αγααπητό ιστολόγιο, ξέρω οτι ενημερώνεστε για τα νέα βίντεο μου, αλλά επιτρέψτε μου αυτό το σχόλιο προς αφύπνηση των όποιων αναγνωστών, μιας και η κατάσταση είναι άκρως επείγουσα στην πατρίδα μας και μόνο η προσευχή και ο άμεσος πνευματικός αγώνας ίσως θα αποτρέψει τα χειρότερα, με δεδομένο οτι όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα θα εισακουστούν οι προσευχές μας από το Θεό.
Αν πάλι θέλετε μπορείτε να αναδημοισεύσετε το βίντεο, αντί του σχολίου μου.
Αλλά και να μην κάνετε τίποτε, ας είναι ευλογημένο πάλι τα όσα άλλα κάνετε εδώ.
Καλο υπόλοιπο Σαρακοστής
Ευχαριστώ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=grJrtO_cL0M

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητοι μας φιλοι του Βίντεο Ορθοδοξίας σας ευχαριστουμε για τον σχολιασμο σας και επισης να σας ευχηθουμε καλη επιτυχία και στην δημιουργια του ιστολογιου σας που θα περιλαμβανει τα ελληνορθοδοξα βιντεο σας.
Κατ' επιλογην θα δημοσιευουμε βιντεο σας αλλα παντα να ξερετε οτι θα μπαινουν πολυ ευχαριστως, ολα τα σχολια σας.

Να ειστε καλα και καλη συνεχεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.