Τελευταίες αναρτήσεις

12 Φεβρουαρίου 2017

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος 

Κάθε οικογένεια οφείλει να εξασφαλίσει στα μέλη της στέγη, υγεία, ασφάλεια, εργασία και αυθυπαρξία. Τα ίδια αγαθά κατά αντιστοιχία οφείλει να εξασφαλίσει η Εθνική Κοινότητα στους πολίτες της. Απόλυτη κυριότητα τού λαού επί τού Οίκου τής Φυλής, επί τής Πατρίδος. Διαχείριση των υποδομών τής Πατρίδος από τα γεννήματα τής Εθνικής Κοινότητος, με σκοπό την ανάπτυξη τής Πατρίδος και των πολιτών της. Κοινωνική συνοχή και συμπαγείς μηχανισμούς ασφαλείας από πάσης μορφής κινδύνους.

Τα ισχυρά έθνη καθορίζουν τις τύχες τους, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους με τις ίδιες αυτών δυνάμεις. Η αυτάρκεια τού κράτους δεν στηρίζεται στον πλούτο, αλλά στην ικανότητα των πολιτών να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους, τα αγαθά και τους πόρους τής φύσης που περιβάλλει την εθνική γη. Η ζωή τού Έθνους είναι το δημιουργικό άθροισμα τής πνευματικής και τής υλικής εργασίας. Να σχεδιάζεις με γνώμονα τις αξίες και τα δίκαια τής Φυλής. Και να εργάζεσαι για να κάμεις την Φυλή λεύτερη, ισχυρή και νικήτρια στον αγώνα τής ζωής.

Τα δίκαια τής Φυλής να τα διασφαλίζεις αν χρειαστεί ακόμη και με το αίμα σου. Να τα φροντίζεις εσύ ο ίδιος και να μην αναθέτεις την βιωσιμότητα τού λαού σου εις χείρας τρίτων. Αν έχεις νύχια ξύσου, λέει ο σοφός λαός μας με τούς πλέον αχρείους ηγετίσκους. Διότι αν βάλει τα δικά του νύχια ο ξένος, θα σε γδάρει για να ωφεληθεί ο ίδιος. Τα δε δικαιώματα σε έδαφος και σε θρησκεία δεν τα θέτεις ποτέ επάνω σε ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας. Διότι οι τράπεζες και τα μαγαζιά χρεοκοπούν. Η Πατρίδα δεν χρεοκοπεί ποτέ.

Η παροχή τής κηδεμονίας τού κράτους σε διεθνείς συμμαχίες και οργανισμούς είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση τής καταργήσεως τού εθνικού κράτους, κατάργηση την οποία σφόδρα επιθυμεί το σιωνιστικό ιερατείο τής παγκοσμιοποίησης. Η αναζήτηση τής σκιάς ξένου προστάτη είναι παλιά, επαναλαμβανόμενη και πονεμένη ιστορία για το Ελληνικό Γένος, από την εποχή τού Εικοσιένα κιόλας. Διότι ο σύμμαχος, όσο καλός άνθρωπος και αν είναι, θα αναζητήσει την μερίδα τού λέοντος στην παγκόσμια εξουσία και θα στήσει μια νέα Γιάλτα, όπως ακούγεται, για να μοιράσει την ανθρωπότητα στα δύο και βάλε κομμάτια.

Είναι πολύ μεγάλη ντροπή ορέ Έλληνες να μάς εκβιάζουν με μια παλιοχρεοκοπία. Να μάς εμπαίζουν οι εθισμένοι στην κραιπάλη για λογαριασμό εκείνων που στοιχηματίζουν στο κλάμα και την φτώχια των λαών. Να αποδίδουν τα χρέη των ρεμαλιών τής αστικής δημοκρατίας στον λογαριασμό ολάκερου τού Έθνους. Να αποδίδουν οι δυνατοί όλη την χρηματική βοήθεια στις χρεοκοπημένες τράπεζες και να ανταποδίδουν οι εθισμένοι πολιτικάντηδες τον πλούτο και τον μόχθο των Ελλήνων με μια μονοκονδυλιά, με έναν λογαριασμό, στα θησαυροφυλάκια των παγκοσμιοποιητών σταυρωτήδων.

Να βγάζουμε χίλιους παράδες και να μάς ζητούν να αποδώσουμε εκατό χιλιάδες παράδες. Να προσημειώνονται σπίτια και να πουλιούνται στα χρηματοοικονομικά κοράκια, για να τα δώσουν σε «αλληλέγγυους» μισθοφόρους και σε λαθροπρόσφυγες. Να βγάζουν τα κλοπιμαία τού πολιτικού αριβισμού τους οι δωσίλογοι στο εξωτερικό και να ψάχνουν οι Έλληνες φαγητό είτε σε συσσίτια είτε σε σκουπίδια είτε στο εξωτερικό. Να μένουν οι αποδοχές καθηλωμένες για χρόνια και οι φόροι να αυξάνονται ιλιγγιωδώς. Και κάπου εκεί, να ακούς κάποιους από την Αμερική να μιλούν για ελληνική χρεοκοπία εντός ευρώ και κάποιους στην Ευρώπη να μιλούν για την ίδια χρεοκοπία εκτός ευρώ.

Δεν ψάχνω για λύσεις έξω από την αυλή τού Έθνους μου. Δεν δέχομαι να ανοίγει η αυλόπορτα τής Ελλάδος μήτε σε τόκους μήτε σε όπλα μήτε σε θρησκείες και λαούς ξένους. Θα εργαστώ με τον λαό μου. Θα πολεμήσω με τον λαό μου για την νίκη τού λαού μου. Είμαι Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνιστής, που πάει να πει πως Βασιλιά μου έχω τον Ιησού Χριστό μου και η κοινωνία τού κράτους μου συγκροτείται αποκλειστικά από την καθάρια Ελληνική Φυλή. Επομένως, θα αγωνιστώ για την ζωή τού Ελληνικού Έθνους και τον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης.

Αν χάσω δέκα παράδες, θα δουλέψω πιότερο, θα φάω λιγότερο, αλλά θα ξαναφτιάξω το ταμείο. Θα σκάψω την εύφορη γη μου, θα κοιμηθώ σιμά της και θα ξυπνήσω με την φροντίδα της, αλλά θα την δω πάλι ανθοστολισμένη και καρποφορούσα. Αν όμως χάσω την Πατρίδα μου, αν την δώσω σε άλλη δούλεψη, θα πάψω να αναπνέω. Ο Έλληνας όμως είναι κατακτητής τής ζωής και πυρσός ελευθερίας. Εμπνέεται από τις περασμένες γενιές και μεταλαμπαδεύει Ελλάδα ατόφια. Πατρίς ιερότερη πάντων για τούς έχοντες νου, όπως έλεγε ο σοφός Σωκράτης.

Μέσα στον γενικευμένο ορυμαγδό τής οικονομικής ένδειας και τής ψευτοπροσφυγικής κρίσης, βλέπουμε παράλληλα τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας που έχει στήσει το νεοταξικό κτήνος σε αλύτρωτα ελληνικά εδάφη για να μάς εκβιάζει, να ζητούν τα εναπομείναντα ελεύθερα εδάφη μας. Τούς Σκοπιανούς να «μακεδονίζουν» εκ τής αλύτρωτης Βόρειας Μακεδονίας Μας. Τούς Αλβανούς να ονειρεύονται εκ τού δυτικού ψευδοκράτους τους μεγάλες αλβανίες. Τούς Τούρκους να κράζουν την Ευρώπη και να γλείφουν την Ρωσία, ζητώντας παράλληλα νέα τουρκοκρατία τής Ελλάδος που κανονικά οφείλει να βγάλει τα μάτια των αχρείων όλων με την ορμή τού Αυτοκράτορα Βασίλειου τού Βουλγαροκτόνου.

Λοιπόν, ζωή δικαιούται να έχει μονάχα εκείνος που δυναμώνει, εκείνος που κραδαίνει την εθνική του ταυτότητα, εκείνος που παραστέκει στα αδέρφια του. Η Πίστη και η Δύναμη συνιστούν την πύρινη ρομφαία τής Ελληνικής Φυλής. Τα σύνορα δεν πέφτουν. Τα σύνορα μεγαλώνουν. Το Φρόνημα και το Αίμα δεν νοθεύονται. Η Ελλάς είναι από περιούσια και αυτοκρατορική γενιά. Είναι η Πατρίς Χριστού και Ελλήνων. Διοικείται από τον Δικαιοκριτή των Όλων και επεκτείνεται με γνώμονα την ιστορία και τον ελληνικό κοινοτισμό. Είναι η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.