Τελευταίες αναρτήσεις

7 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ Ή ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Συμπληρώθηκαν 21 ολόκληρα χρόνια από την εφιαλτική εκείνη χειμωνιάτικη νύχτα του Ιανουαρίου του 1996, στα Ίμια, που έμελλε να δρομολογήσει πολύ άσχημες εξελίξεις στα Εθνικά μας ζητήματα. Μέχρι τότε θεωρούσαμε αυτονόητη την κυριαρχία μας στο Αιγαίο πέλαγος, παρότι υφίστατο από πλευράς Τουρκίας το casus belli. Όμως, στις 31 Ιανουαρίου 1996, αυτή η υπεροχή μας αμφισβητήθηκε έντονα. Την παγωμένη εκείνη βραδιά, μέσα στο καταχείμωνο, ανετράπησαν βίαια οι ισορροπίες στην περιοχή. Η νεοταξική συνωμοσία τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή.

Πρωταγωνιστές στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου της κρίσεως, η Τουρκία οι Η.Π.Α. και δυστυχώς η ανεπάρκεια της Ελλάδος να διαχειρισθεί κρίσεις με τους εκπροσώπους της, τον Έλληνα Πρωθυπουργό (Κώστα Σημίτη), τον Υπουργό Εξωτερικών (Θεόδωρο Πάγκαλο) και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης (Γεράσιμο Αρσένη). Τα ξημερώματα αυτής της αποφράδας ημέρας, κατέπεσε ελικόπτερο του Πολεμικού μας Ναυτικού και χάθηκαν άδοξα τρία Ελληνόπουλα, μέλη του πληρώματος!! Ο Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, έγιναν ήρωες υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη!!

Τιμή και δόξα στους ήρωες!! 

Αυτήν την ιστορική επέτειο, τιμής και δόξας στους τρεις ήρωες Έλληνες Αξιωματικούς, αποφάσισε για άλλη μια φορά να τιμήσει, το κόμμα της Χρυσής Αυγής με μια ομολογουμένως μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη Λεωφόρο Μεσογείων!!

Το άλλο κόμμα που θέλησε να τιμήσει την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα (28 Ιανουαρίου, 19:00) τους αξέχαστους ήρωες, ήταν η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (ΛΕΠΕΝ) στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα. Μαζί της είχαν δηλώσει συμμετοχή και άλλα πατριωτικά κόμματα και κινήματα.

Ωστόσο, την ίδια ώρα λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά, στην Πλατεία Ρηγίλλης,   ομάδες αντιεξουσιαστών πραγματοποιούσαν τη δική τους συγκέντρωση βεβηλώνοντας το Μνημείο των τριών ηρωικών αξιωματικών μας με τις μαυροκόκκινες σημαίες τους!!


Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη μύριζε μπαρούτι!! 

Στην πλατεία Κολοκοτρώνη, από τις 4 το απόγευμα η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι, αφού άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προσέρχονταν διακριτικά στην πλατεία για να ελέγξουν τη ροή των προσερχόμενων.

Τελικά, μετά από 30 λεπτά της ώρας 150 περίπου από τους αντιεξουσιαστές κατέλαβαν (ανά 30-40) τα 4 σημεία πρόσβασης της πλατείας Κολοκοτρώνη, προκειμένου να απαγορεύσουν τη διάθεση συμμετοχής πολιτών στην εκδήλωση.

Το οξύμωρο όμως είναι, ότι αναίτια και χωρίς να προκληθούν οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στους ήδη παρευρισκόμενους πολίτες με φωτοβολίδες ευθείας βολής, καδρόνια, πέτρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Ήταν πάνοπλοι απέναντι σε άοπλους. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν διότι τα γρήγορα αντανακλαστικά των διοργανωτών μαζί με το σχέδιο που είχαν αποφασίσει για μια τέτοια ακραία περίπτωση, απέδωσε και δεν θρηνήσαμε θύματα. Παρά μόνο 2 τραυματίες που διακομίσθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο.

Είχε ζητηθεί η περιφρούρηση της εκδηλώσεως στην πλατεία Κολοκοτρώνη!! 

Βέβαια, το ζητούμενο είναι αν οι διοργανωτές είχαν ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας και εάν εκείνη ανταποκρίθηκε στο αίτημα των διοργανωτών!!

Αναζητώντας την αλήθεια, ενημερωθήκαμε ότι οι διοργανωτές του κόμματος ΛΕΠΕΝ είχαν στείλει επιστολή η οποία πρωτοκολλήθηκε από 24 Ιανουαρίου 2017 στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ζητώντας την περιφρούρηση αυτής!!

Και η Ελληνική Αστυνομία, “ανταποκρινόμενη” στο αίτημα του πολιτικού κόμματος ΛΕΠΕΝ, απέστειλε στην πλατεία Κολοκοτρώνη 4 αστυνομικούς με έναν Αξιωματικό. Τους οποίους πήραν στο κατόπι οι αντιεξουσιαστές, παρατώντας το περιπολικό, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν στη συγκέντρωση!!

Αφού τα επεισόδια είχαν πάρει έκταση, κατέφθασε μια διμοιρία των ΜΑΤ, ηρεμώντας την κατάσταση!

Το ζητούμενο όμως είναι, γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν έλαβε σοβαρά υπόψη της την επιστολή περιφρούρησης της εκδήλωσης που της υπέβαλε το κόμμα της ΛΕΠΕΝ. Όταν γνώριζαν ότι σε μικρή απόσταση θα διεξάγονταν δυο εκδηλώσεις, όπου στη μια συμμετείχαν αντιεξουσιαστές και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η ομάδα ακροαριστερής ιδεολογικής κατεύθυνσης “τρέφεται” με επεισόδια, με μολότοφ, με καδρόνια και άλλα εγκληματικά “όπλα”;;;

Είναι αμέλεια ή αφέλεια της Αστυνομίας ή τελικά η Ελληνική Αστυνομία έχει γίνει ορντινάντσα ή μπροστάντζα των αναρχικών;;;

Όπως και να έχει απαιτούνταν εξηγήσεις από την ηγεσία της που δυστυχώς, πουθενά δεν είδαμε!!!

Ναζιστές – Εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας στην Ελλάδα!! 

Παρά ταύτα, επιστρέφοντας στη Χρυσή Αυγή, διερωτόμαστε από τη στιγμή που εντόνως αποκηρύσσει τον Ναζισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό (ή δεν είναι έτσι;;;), εν τούτοις - σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας - δέχτηκε στην εκδήλωση των Ιμίων τους Ναζιστές – Εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας;;; Χωρίς σημαίες αυτήν τη φορά!!!

Διότι στην περσινή εκδήλωση, η συμμετοχή των ακροδεξιών Γερμανών έγινε με Σημαίες, όπως χαρακτηριστικά φαίνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε!!

Θα πρέπει να γνωρίζει η Χρυσή Αυγή, πως τέτοιες “συμμετοχές” την οδηγούν στο ταβάνι της επιλογής των Ελλήνων ψηφοφόρων!! 

Εκτός, εάν δεν είναι έτσι και είμαστε εμείς λάθος…
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.